- 1024 x 768 pixeles, vagy nagyobb képernyőfelbontásra optimalizálva -A Hang könyvek tanításai

A boldogság útja
A Hang-kötetek letöltése
A Hang-kötetek szezőjéről


Web-Hang.hu
A webes munkákat a Club Net Cet Internetes Egyesület webprogramozója végzi.

Rugalmas ügyintézés, gyors munka !

Országos reklámok, hirdetések
Budapesti reklámok, hirdetések
Megrendelések lebonyolítása
Üzletkötők jelentkezése
Link-, és bannercsere

  • Nagy látogatottságú reklámok már évi 6 800 forinttól !
  • Keresőkre optimalizált Weblapok már évi 12 000 Ft-tól !
  • Regisztrációs díjcsomag, Weblapja látogatottságának növelésére !
  • Weblapja optimalizálása a keresőkben való jobb helyezésért !
  • Google AD-WORDS és AD-SENS tipusú hirdetések készítése !


Megrendelés Interneten, vagy személyes találkozón
Mobil: 06/30/202-5553     info KUKAC web-hang PONT hu


Egyszerű és gyors megrendelés E-mailben

Megrendelés

Reklámok és egyszerűbb Weblapok, valamint regisztrációs díjcsomag megrendeléséhez kattintson a fenti "Megrendelés" linkre. Ekkor egy új E-mail üzenet jelenik meg Ön előtt nekünk címezve, melyben fel van sorolva, hogy milyen adatokat kell megküldenie. (Regisztrációs díjcsomag megrendelése esetén természetesen szöveget és képet nem kell küldenie.) E-mailje megérkezését követően a megrendelését visszaigazoljuk, kiszámítva az árat. Ezután Önnek egy egyetértő E-mailt kell küldenie, aminek megérkezése után pár napon belül elkészítjük reklámját, Weblapját, vagy elvégezzük honlapja keresőkbe regisztrálását. Az elvégzett munkáról levelet küldünk Önnek E-mailben vagy postán, attól függően, hogy csekken, vagy átutalással szeretne fizetni.

Bankszámlaszámunk: Nagy Péter; Raiffeisen Bank, 1201 1021-0020 8830-0010 0004

Az összeg beérkezését Internetes bankunkon keresztül naprakészen látjuk. Ezután ajánlott levélben küldjük meg Önnek a számlát. A befizetés határideje 8 nap - átutalás esetén az E-mailünk elküldésétől számítva, csekk esetén pedig a postai levél átvételét követően.

A Megrendelés lebonyolításához olvassa el RÖVID, ÖSSZESÍTETT ISMERTETŐNKET termékeinkről és áraikról, aminek segítségével a megrendelését leadhatja. Ha ettől részletesebb ismeretekre van szüksége, vagy segédanyagokat szeretne használni betű-, és háttérszínek, vagy tapéták, animációk, stb. kiválasztásához, kattintson a RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ-, ÉS SEGÉDANYAGOKRA. (Megrendelését E-mailhez csatolva, Word dokumentumban is leadhatja, amelyhez a szükséges megrendelőlapokat innen töltheti le.)

Megjegyzés: Weblapoptimalizálás, valamint Google AD-WORDS és AD-SENS tipusú hirdetések készítése E-mailben nem rendelhető meg.

Megrendelés személyes találkozón

Megrendeléseit lebonyolíthatja személyes talákozókon is. Ekkor időpont-egyeztetés után egy reprezentációs mappával felkeressük Önt. Előzetesen olvassa el ehhez rövid, összesített ismertetőnket. Irodánkat az alábbi számokon érheti el:

Mobiltelefon: 06-30-202 55553

REFERENCIÁINKBÓL:

ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
ÉRBETEGSÉGEK
MURJEL
TARA
BETONÉP BT.
BETONKLINIKA  ÉPÍTÉSI  KFT.
DOBÓ TÉRKŐ
GOZSÁS DÍSZFAISKOLA
LEFOLYÁS KKT.
DUGULÁSELHÁRÍTÁS - REKLÁMOK


Rövid, összesített ismertető Lap tetejére

Reklám

Keresőkre optimalizált, 10 magyar keresőbe beregisztrált és így nagy látogatottságot biztosító reklámot már 6 800 forinttól készítünk, amit egy évre elhelyezünk szaknévsorunkban az Interneten. Ez az összeg jóval olcsóbb az újsághirdetésnél, és nem egy hétig, hanem egy évig látható, ami ezután egy olcsóbb összegért évente meg is hosszabbítható. Reklámjainkat naponta 1 000 fő látogatja. Reklám megrendelésével jelentősen növelheti weblapja látogatottságát is, ha van Önnek.
Egy 6 800 Ft-os reklám szóköz nélkül 300 karakter lehet. Rendelhető 600 karakteres reklám is, ami azonban nem dupla árat jelent, csupán plusz 3 000 Ft-ot. Ugyanígy van 900 karakteres reklámunk is, ami további 3 000 Ft-al drágább. A reklámokon el lehet helyezni, képet vagy logót plusz 1 500 Ft-ért. A reklám árába beletartozik egy szaknévsorunkban elhelyezett kulcsszó a hozzátartozó önálló weboldallal. Ezt beregisztráljuk 10 magyar nyelvű keresőbe, hogy nagy látogatottsága legyen. A reklámjához további kulcsszavakat is vásárolhat önálló weboldallal, egyenként 2 000 Ft-ért. Mindemellett reklámját ingyen kihelyezzük budapesti kerületi (vagy lakóhelye szerinti) hirdetési oldalunkra is.

Weblap

Készítünk keresőkre optimalizált, nagy látogatottságot biztosító Weblapokat is peres webcímmel és tárhellyel. Legolcsóbb a bemutatkozó Weboldalunk 15 000 Ft-ért, ami két képet és 2 000 karaktert tartalmazhat. Mini Weboldalunk 18 000 Ft-ért ennek a duplája, tehát 4 000 karaktert és négy képet tartalmazhat. Készítünk több oldalas honlapot is egyedi megrendelésre, ekkor az ár a konkrét munka mennyiségétől függ. Weblapjaink egy alacsonyabb összegért évente ugyancsak meghosszabbíthatóak.

Regisztrációs díjcsomag

Ha már van Weblapja, rendelhet nálunk ún. regisztrációs díjcsomagot is egyszeri bruttó 19 200 Ft-ért, hogy honlapját 24 magyar nyelvű keresőbe beregisztrálva megsokszorozzuk a látogatottságát, és ezáltal javul a helyezése is. Regisztrálunk angol és német nyelvű honlapokat is, keresőnként 1 000 Ft-ért. Az angol és német regisztrációs csomag 8-8 keresőbe külön-külön 8 000 Ft.

Weblap optomalizálása keresőkre

Ha a keresők rangsorában (pl. Google) konkrét helyezések, vagy helyezési tartományok (pl. első 20 találat) elérését is kéri, akkor keresőoptimalizációs szolgáltatásunkat is igénybe kell vennie. Mások által - a keresőoptimalizálás szempontjából - többnyire igen rosszul elkészített Weblapra ugyanis nem lehet igérni "garanciát", jó és konkét helyezéseket. A keresőoptimalizálás szempontjából rosszul elkészített Weblapok azért gyakoriak, mert a Webmesterség és a keresőoptimalizálás két külön szakma, és ma még igen kevés olyan cég van, ahol egy ember, vagy legalább egy cég mindkettőhöz ért.
A Weblapoptimalizálás a következőt jelenti: Kielemezzük weblapját, feltárjuk azokat a hiányosságokat, amelyek a keresési találatok rangsorában okai a kedvezőtlen helyezésnek, majd javaslatokat teszünk a megoldásra, konkrét helyezések elérésére. Ez ritkán jelenti a weblap kisebb módosítását, többnyire a honlap jelentős átdolgozására van szükség.
A konkrét helyezések vállalásához különszerződést kötünk, ami nekünk komoly, többhónapos, pl. féléves munkát is jelenthet. A keresőoptimalizálás alapvetően két fő lépésből áll.
Az első fő lépés a Weblap nem látható fejlécének átdolgozása annak, vagy azoknak a kulcsszavaknak a fgyelembevételével, amivel, vagy amelyekkel be szeretne kerülni az Ön által elképzelt helyezési tartományba. Az első lépés árát előre kell kifizetni, aminek elvégzése után már jelentős ugrás érhető el a keresők rangsorában. A második lépést utólag kell kifizetni, ha bizonyíani tudjuk a keresőkben a konkrét eredményeket. Az első lépés ára a 18 000 Ft-os regisztrációs díjcsomagból áll, valamint annyiszor 2 000 Ft-ból, ahány Weboldal fejlécének az optimalizálását kéri. Általában annyi fejléc optimalizálását érdemes kérni, ahány kulcsszóval szeretne konkrét helyezést elérni, feltéve, ha ehhez megvan a kellő számú aloldal. Amenyiben ingyenes tárthellyel rendelkezik, előbb, olcsóbb, fizetős tárhelyre kell átmennie, amit nem nekünk, hanem a választott Internetszolgáltatónak kell fizetnie. (Átlagos terjedelmű Weblap esetén ez általában évi 8 000 - 12 000 Ft-ból oldható meg. Amennyiben az ügyintézést nem Ön akarja elvégezni, ezt egyszeri 6 000 Ft-ért bonyolítjuk le.) Ingyenes tárhelyen lévő Weblapok optimalzálására nem kötünk szerződést.
A második lépés céja konkrét helyezések elérése, ami maga is több szakszból áll. Ezt a munkát mindig utólag, több lépcsőben kell kifizetni, a szerződésben történt konkrét megállapodásunktól függően. Ha pl. a honlap az első 50-be bekerül, akkor fizet egy alacsonyabb összeget, majd, ha bekerül az első 30 találatba, akkor fizet egy újabb összeget, végül pedig, ha megjelenik az első 20, majd 10 találatban, vagy estleg megállapodástól függően az első 3-ba is, akkor fizet utólag. Az első 10, majd 3 találatba való bekerülés költsége már komolyabb összeg, és általában hónapkig eltartó rengeteg munka, rendszeres tesztelésekkel egybekötve. A keresőoptimalizálás második lépcsőjének ára nagyon eltérő lehet, attól függően, hogy a Weblapot mennyire kell átdolgozni, és milyen helyezési tartományba szeretne konkértan bekerülni. A szeződés megkötéséhez nekünk a Webcím előzetes ismerete szükséges, a Website elsődleges kielemzése miatt.


Részletes tájékoztató-, és segédanyagok Lap tetejére

Leírások

Megrendelők

Minták

Reklámok leírása Reklám megrendelése Reklámok
Bemutatkozó Weblap leírása Bemutatkozó weboldal-megrendelése Bemutatkozó
Mini Weblap leírása Mini Web-csomag megrendelése Mini
Gumi Weblap leírása Gumi Web-site megrendelése Gumi

Betűtipusok


Színek


Tapéták

Választható betűtipusok Írd meg a színek nevét és hexa kódját
(Pl. Szín: aliceblue Kód: #F0F8FF)
Választaható tapéták
A legjobb színpárok listája

Árak


Keresőkbe regisztrálás


Animációk

Árlista Regisztrációs díjcsomag megrendelése Választható animációk
Keresők listája


A Web-Hang Internet Stúdió elérhetősége

Mobil: 06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)


Országos reklámok, hirdetések      Budapesti reklámok, hirdetések      Megrendelések lebonyolítása      Üzletkötők jelentkezése