- 1024 x 768 pixeles, vagy nagyobb képernyőfelbontásra optimalizálva -A boldogság útja
A Hang-kötetek letöltése
A Hang-kötetek szezőjéről


Web-Hang Internet Stúdió

Rugalmas ügyintézés, gyors munka !

Országos reklámok, hirdetések
Budapesti reklámok, hirdetések
Megrendelések lebonyolítása
Üzletkötők jelentkezése
Link-, és bannercsere

  • Nagy látogatottságú reklámok már évi 6 800 forinttól !
  • Keresőkre optimalizált Weblapok már évi 12 000 Ft-tól !
  • Regisztrációs díjcsomag, Weblapja látogatottságának növelésére !
  • Weblapja optimalizálása a keresőkben való jobb helyezésért !
  • Google AD-WORDS és AD-SENS tipusú hirdetések készítése !

Tf: (1) 262 7177     Fax: (1) 431 7657     Mobil: 06/30/202-5553     info KUKAC web-hang PONT hu


"GUMI" WEB-CSOMAG MEGRENDELÉSE

Tisztelt Érdeklődő!

A "Gumi" Web-csomag olyan többoldalas Web-site, amelynek egyszerűbb formája a megrendelő által választott oldalszámú "Bemutatkozó" és/vagy "Mini" Web-oldalakból épül fel. Az így összeállított csomag ára is ennek megfelelően számítható ki. (Egy "Bemutatkozó" Web-oldal ára 12 000 Ft, egy "Mini" Web-oldal ára pedig 17 000 Ft, amelyek mintáit az üzlekötőnknél tekinthet meg. Ez általában a főoldal árának felel meg, az aloldalai azonban jóval olcsóbbak.) A "Gumi" Web-csomaghoz ingyenes e-mail cím is jár egy Ön által kiválasztott Internet-szolgáltatónál. Web-lapja és e-mailje címét névjegykártyáján, és hirdetés rendelése esetén a Web-Hang reklámján is elhelyezheti. Az Ön honlapját keresőkre optimalizálva készítjük el, és beregisztráljuk. Biztosítunk Önnek emellett évenként megújítható tárhelybérleti lehetőséget. Ez a "Gumi" Web-csomag alapkonstrukciója, amelyet üzletkötőnknél is megrendelhet. Ha ezt ettől eltérő egyedi igény szerint kívánja kialakítani, akkor személyesen kell találkoznia webmesterünkkel, akit a 06-30-202 5553 mobil számon érhet el. Az árat ekkor a megrendeléstől függően egyedileg alakítjuk ki.

Megjegyezzük még, hogy a Web-Hang rendszeresen olyan -a gyakorlati életben egyedülálló módon hasznosítható - léleképítő idézeteket is közzétesz az Interneten, amelyek a rendszeres látogatásunkra serkentőleg hathatnak az Ön Web-csomagjára is.

Alapkonstrukció esetén a megrendelőlapját innen töltheti le:

 "Gumi" Web-csomag megrendelése

Ezt kitöltés után postai úton (floppyn, CD-n, géppel, vagy kézzel kitöltve) küldheti el, vagy faxon, illetve e-mail-hez csatolva. Mellékelnie kell még Web-oldalai szövegét, és igény szerint küldhet képeket, fotókat, vagy lógót, amelyet kicsinyítve jelenítünk meg. Web-oldalai témájához illő kisebb animációt is javasolhatunk Önnek.

A lenti címeken üzletkötőnkkel személyesen is lebonyolíthatják a megrendelést.

A Web-site a http://web-hang.hu/sajatnev és http://www.web-hang.hu/sajatnev címen tekinthető meg, ami később évenként és oldalanként 2400,-Ft-ért hosszabbítható meg. Az adatmódosítási díj oldalanként ugyancsak 2 400,-Ft.

A megrendelőlap és a munka elvégzéséhez szükséges anyagok átadása, vagy kézbesítése után elkészül az Ön Web-oldala. Erről írásban értesítjük, amelynek a kézhezvétele után 8 napon belül kell a megrendelés díját a Web-Hang bankszámlánkra átutalnia, vagy csekken befizetnie. A megrendelőlapot cégeknek, intézményeknek, és vállalkozóknak cégszerűen kell aláírni, magánszemélyek esetében erre természetesen nincs szükség.

Ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, vagy kérdései lennének, a következő e-mail címeken, valamint telefon- és fax számokon érdeklődhet:

A Web-Hang Internet Stúdió elérhetősége

Mobil: 06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)


Országos reklámok, hirdetések      Budapesti reklámok, hirdetések      Megrendelések lebonyolítása      Üzletkötők jelentkezése