- 1024 x 768 pixeles, vagy nagyobb képernyőfelbontásra optimalizálva -A Hang könyvek tanításai

A boldogság útja
A Hang-kötetek letöltése
A Hang-kötetek szezőjéről


Web-Hang Internet Stúdió

Rugalmas ügyintézés, gyors munka !

Országos reklámok, hirdetések
Budapesti reklámok, hirdetések
Megrendelések lebonyolítása
Üzletkötők jelentkezése
Link-, és bannercsere

  • Nagy látogatottságú reklámok már évi 6 800 forinttól !
  • Keresőkre optimalizált Weblapok már évi 12 000 Ft-tól !
  • Regisztrációs díjcsomag, Weblapja látogatottságának növelésére !
  • Weblapja optimalizálása a keresőkben való jobb helyezésért !
  • Google AD-WORDS és AD-SENS tipusú hirdetések készítése !


Állás, pénzkerső munka


Üzletkötőket keresünk Budapesten és a megyék székhelyein
Mobil: 06/30/202-5553     info KUKAC web-hang PONT hu

A JELENTKEZÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

Megbízható, szorgalmas, az Internetet alapfokon ismerő üzletkötőket keresünk Internetes reklámjaink, Weblapjaink és kereső díjcsomagjaink értékesítéséhez Budapesten és a megyeszékhelyeken.

Ezzel a munkával akkor lehet eredményesen pénzt keresni, ha hetente kellő számú telefonhívást bonyolítasz le, és lehetővé teszed, hogy felkészítsünk a munkára (maximum 2-3 nap elméleti felkészülés, és 2-3 hét közös munka tapasztalt üzletkötőnkkel). Budapesti irodánkból kb. heti 10 órában az tud telefonálni, aki legalább heti 100 hívás lebonyolítását vállalja. Ennyi telefonhívás reális és teljesíthető. A munka ezen túl kötetlen. A tőlünk telefonáló munkatársaknak 30% jutalékot adunk, és minden eladás után azonnal fizetünk.

A megyeszékhelyeken, vagy a Budapesten nem tőlünk telefonáló munkatársaknak 40% jutalékot fizetünk, amiből 10 % a telefonköltségek fedezését szolgálja. Az eladásokból beérkezett pénz után - amit Internetes bankunkon keresztül naprakészen látunk - nekik is azonnal fizetünk - személyesen, vagy átutalással. (Ha nincs számlád, az AXA Banknál pl. 2 000 Ft-ért nyithatsz, ahol a számlavezetés ingyenes.)

A megyeszékhelyeken, vagy a Budapesten nem tőlünk dolgozó munkatársaknak a munkájához - a telefonon kívül - számítógép, Internet-kapcsolat, nyomtató és szkenner kell. A megrendelések leadása e-mailben történik. A kitöltött megrendelő lapot és képet szkennelés után csatolni kell az e-mailhez, a szöveg ugyancsak csatolva, vagy közvetlenül e-mailben is elküldhető.

A munkához címlistát és színes reprezentációs mappát biztosítunk.

Szakirodalomnak Stephan Schiffmann "Bizonyítottan működő hideghívási technikák" című könyvét ajánljuk (108 oldal, ami 2006-ban 1 200 Ft volt), hogy rendelkezzél azokkal az ismeretekkel, amelyeket betartva garantáltan sikeres és elégedett leszel. Ha a könyvet nem tudod beszerezni, rendelkezésedre bocsájtjuk.

A könyvből idézünk:

"Nyugodt szívvel állíthatom: az üzletkötés világában sikeresebb lehetsz, mintha másvalaki üzletében alkalmazottként dolgoznál."

"Ha valóban üzletet akarsz kötni - és ezáltal sok pénzt keresni -, egy dolgot világosan kell látnod: a hideghívást meg kell tanulnod." A fenti könyv elolvasása ezt szolgálja. Ha ezt megteszed - három hónap alatt jó, hat hónap alatt pedig a könyv szerint profi üzletkötővé válhatsz, ami biztos állást és kiszámítható bevételt jelenthet egy életen át.

Nehéz ma megfelelő állást találni, ha pedig van, félsz az elvesztésétől. Itt nincs ilyen, minden csak rajtad múlik - csak a te felelősséged, hogy hogyan dolgozol, és mennyit keresel. És most jöjjönek

AZ ÜZLETKÖTŐI MUNKA ARANYSZABÁLYAI

Az üzletkötés csak folyamatos munkával megy!

A nagy számok törvénye mindig bejön! A hideghívásoknál is igaz a vetés és aratás törvénye, ami hosszú távon téged is utolér.

Az üzletkötői munka nemekkel kikövezett utca az igenekhez. Józan ésszel be kell látni, hogy nemleges válasz esetén is SIKERES vagyok, mivel ezek törvényszerű "melléktermékei" az IGENEK. A HIDEGHÍVÁSOKNÁL MATEMATIKAI TÖRVÉNY AZ, HOGY NEMEK NÉLKÜL NINCSENEK IGENEK!

Azt tudom tartósan örömmel megtenni, amiben hiszek. Komolyan hinnem kell ezért termékeim szükségességében és eladhatóságában. Az Internet világa ma ilyen. Az üzleti életben mindig szükség lesz nagy látogatottságú reklámokra, és keresőkre optimalizált, jó helyezést biztosító Weblapokra.

Lelkesedésünk, szolid vidámságunk átragad a partnerre is! (Munkakezdés előtt kerüljük a negatív hatásokat: pl. TV, rádió, hírek, emberek, rossz gondolatok; Amelyek jók: ima, agykontroll, jóga, meditáció, pozitív állítások, gondolatok.)

Az ügyfélben minél előbb tudatosítani kell az ő komoly hasznát - a hideghívásoknál és találkozók során is.

Már az első 7 másodpercben besorolnak telefonon és személyesen is valahová, ezért ekkor legyünk magabiztosak.

A pontosság a profizmus alapfeltétele.

Az ügyfelet nagyra kell értékelni, érdemes pozitív észrevételt tenni tevékenységére, vagy másra.

Szakember benyomását kell kelteni, de a részletkérdésekbe túlzottan nem szükséges belemenni. Egy határon túl ez már a szakember feladata, akit indokolt esetben fel kell hívni.

Bizonytalan ügyfélnél olyan új ötletekkel kell előállni, aminek meg tudjuk indokolni a sikerességét.

Ha tőlünk telefonálsz, jól használható ingyenes címlistákat adunk, illetve megkérünk, hogy ezeket te is gyűjtsed lakókörnyezetedben. Ha nem tőlünk telefonálsz, a címlisták könnyű, nagyon egyszerű és gyors gyűjtéséhez konkrét tippeket is adunk.

A telefonok és találkozók során időkorlátot kell kialakítani, mert a pénzkereső munkában az idő valóban pénz.

Ha telefonbeszélgetés során az ügyfél azt igéri, hogy visszahív, ne vedd komolyan, mert ezt az esetek többségében nem teszi meg. Mindig írd fel a határidőnaplódba ezért, hogy te mikor fogod visszahívni őt.

Megbeszélt találkozó esetén is hívd fel ügyfeledet előző napon, hogy emlékeztesd a találkozóra. Az ügyfelek egy része ugyanis elfelejti ezt, ami az emlékeztető hívás hiánya esetén komoly idő és pénzkiesést jelent számodra. A fölösleges idegességen túl így már egy ügyfél esetén is 2-3 óra időkieséssel számolhatsz! Tippelhetsz, hogy ennyi idő alatt hány hideghívást, illetve hány új időpontot mulasztottál el. Gondolkodj tovább! Ha emlékeztető hívásokat nem bonyolítasz le, havonta 3-4 fölösleges utat tehetsz meg, ami 8-12 óra kiesés a pénzkereső munkádból! Tisztában vagy azzal, hogy így havonta hány hideghívástól és új találkozótól esel el? Tisztában vagy azzal, hogy így havonta mekkora nagyságrendű összegtől esel el? És éves szinten mi a helyzet? Gondolkodj és számolj személyreszabottan! Meg fogsz lepődni, hogy az emlékeztető hívások mekkora bevételt jelentenek számodra! Ugye megéri! Emlékeztető hívások helyett tesztelheted (részben) előre megírt emlékeztető SMS-ek küldését is, ennek hatékonyságát azonban még nem próbáltuk ki.

A munkád során nem szabad valótlan dolgokat állítani, az ügyfélnek csak igaz dolgokat szabad mondani. Így hosszabb távon anyagilag és lelkileg is sikeresebb leszel.

A munkát TIPPEL fejezzük be. 2-3 név kérése után csendben várni kell.

A halogatás a félelem megnyilvánulása. Tanuld meg naponta legyőzni önmagadat, mert épp ennek a hiányában leszel te a félelmeid forrása

A hatékony munkát minden nap BEMELEGÍTÉSSEL kell kezdeni (pozitív állítások, pozitív gondolatok, AK kazetta, ima, meditáció, zene), amihez kapsz útmutatást és segédanyagokat.

A sikeres és sikertelen ember különbsége az, hogy a sikeres megteszi azt, amit a sikertelen nem!

A Web-Hang Internet Stúdió elérhetősége

Mobil: 06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)


Országos reklámok, hirdetések      Budapesti reklámok, hirdetések      Megrendelések lebonyolítása      Üzletkötők jelentkezése