- 1024 x 768 pixeles, vagy nagyobb képernyőfelbontásra optimalizálva -A boldogság útja
A Hang-kötetek letöltése
A Hang-kötetek szezőjéről


Web-Hang Internet Stúdió

Rugalmas ügyintézés, gyors munka !

Országos reklámok, hirdetések
Budapesti reklámok, hirdetések
Megrendelések lebonyolítása
Üzletkötők jelentkezése
Link-, és bannercsere

  • Nagy látogatottságú reklámok már évi 6 800 forinttól !
  • Keresőkre optimalizált Weblapok már évi 12 000 Ft-tól !
  • Regisztrációs díjcsomag, Weblapja látogatottságának növelésére !
  • Weblapja optimalizálása a keresőkben való jobb helyezésért !
  • Google AD-WORDS és AD-SENS tipusú hirdetések készítése !

Tf: (1) 262 7177     Fax: (1) 431 7657     Mobil: 06/30/202-5553     info KUKAC web-hang PONT hu


REKLÁMOK MEGRENDELÉSE

reklámtábla minta

Tisztelt Érdeklődő!


Ma már Magyarországon is egyre elterjedtebb az Internet használata. Nem csak a nagy- és középvállalatok keresik és találják meg az Internet segítségével partnereiket, hanem a hivatalok, kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, és a valamit kínálni tudó családok, egyének körében is népszérűsödik. Ha nincs szüksége költségesebb WEB-oldalra, a világháló lehetőségét azonban mégis használni akarja sikeres üzletkötéseihez, munkavállalásához illetve értékesítéshez, vásároljon hirdetőtáblát a Neten! A hirdetőtábla egy olyan újszerű, tetszetős formában kialakított terület az Interneten, amelyen kisebb virtuális szórólapot "függeszthet ki" helység, Budapesten pedig kerület szerinti felosztásban. A Web-Hang hirdetőtábláin egy újsághirdetés árából egész éven át megjelenhet a világhálón! Ne hagyja figyelmen kívül ezt az újfajta hirdetési lehetőséget! Döntsön jól, és töltse ki WEB-hirdetőtáblájának megrendelőjét!

A hirdetőtábla előnyei:

A megrendelőlapját innen töltheti le:  Reklám-megrendelése

Ezt mentés, nyomtatás és kitöltés után postai úton (floppyn, géppel, vagy kézzel kitöltve) küldheti el, vagy faxon, illetve e-mail-hez csatolva. Mellékelnie kell még a hirdetés szövegét, ami szóköz nélkül maximum 300 karakter lehet (kb. 50 szó), de ez egyedi igény szerint 600, vagy 900 karakterig bővíthető. Plussz 3 000 Ft-ért rendelhet tehát dupla, vagy háromszoros méretű reklámot is.
Igény szerint küldhet egy kisebb képet, fotót, vagy logot, amelyet kicsinyítve, bélyegképként jelenítünk meg. Kérhet tölünk a hirdetés témájának megfelelő kisebb animációt is. .

Budapestiek a lenti címeken üzletkötőnkkel személyesen is lebonyolíthatják a megrendelést.

Hirdetése a http://web-hang.hu/reklam/megye/helység és
http://www.web-hang.hu/reklam/megye/helyseg címen tekinthető meg.

A hirdetőtábla elkészítése, és egy éves elhelyezési költsége tárhelyünkön kép nélkül 6 800,-Ft, egy képpel, fotóval, logóval, vagy animációval pedig 8 300, -Ft, ami évenként 4 800,-Ft-ért meghosszabbítható.
Az adatok igény szerinti frissítése 3 600,- Ft. Akinek már önálló Web-lapja van, és hirdetőtáblát is vásárol, a Web-címét itt is el tudjuk helyezni.
A megrendelőlap kitöltése és kézbesítése után elkészül az Ön hirdetőtáblája. Erről írásban értesítjük, amelynek a kézhezvétele után 8 napon belül kell a megrendelés díját a Web-Hang bankszámlánkra átutalnia. Az összeget csekken is befizethei. A megrendelőlapot cégeknek, intézményeknek, és vállalkozóknak cégszerűen kell aláírni, magánszemélyek esetében erre természetesen nincs szükség.
Ha kérdései lennének, a kövekező e-mail címeken és telefonszámokon is érdeklődhet:

A Web-Hang Internet Stúdió elérhetősége

Vezetékes telefon: (1) 262 7177
Fax: (1) 431 7657
Mobil: 06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)


Országos reklámok, hirdetések      Budapesti reklámok, hirdetések      Megrendelések lebonyolítása      Üzletkötők jelentkezése