Mágia Mágia
Jerry Jones

J e r r y    J o n e s

Kanadai mestermágus, a mágia nagymestere
A Nemzetközi Mágusszövetség alapító tagja


Bejelentkezés: (1) 205-8441, 06-70-510-5649

Szolgáltatások Szerelmi mágia Sajtóreferencia

Köszöntöm Önt, kedves látogatóm honlapomon és örülök, hogy élete elérkezett fordulópontjához! Problémája hatékony segítségemmel hamarosan megoldódhat.
A világ minden részén megfordult, démonilag kiválasztott mestermágusként több mint 25 éve dolgozom az emberek szolgálatában.
Tarot Szeretném, hogy Ön jobban megismerjen, és betekintést kapjon különleges képességeimről.
Nevem Jerry Jones, a Skorpió jegyében születtem, több mint negyven évvel ezelőtt. Magyar Édesanyámmal és kanadai Édesapámmal gyermekkoromat Kanadában töltöttem. Már egészen kicsi koromtól fogva kapcsolatba kerültem a természetfeletti erőkkel és nyilvánvalóvá vált a környezetem számára, hogy különleges képességekkel vagyok megáldva.
Később, más emberek aurájába való belépéseim, valamint az előző életekbe való utazásaim Kanada szerte elismerést és érdeklődést váltottak ki az emberekből.
Jerry Jones Rengeteg embernek nyújtottam segítséget, jövőképüket tisztán láttam és látom.
Kiválasztottságom ténye életem egy későbbi szakaszában saját magam számára is kétségtelenné vált.
16 éves voltam, amikor egy ontariói indián faluban találkoztam egy nagyon öreg indián sámánnal. Ez karmikus találkozás volt, mert karmánk találkozott! Ő a tanítóm és mesterem lett, aki egyedülálló, kivételes képességeimet rögtön felismerte és Ő volt az, aki az ősi indián mágikus szertartásokat alkalmazva összekapcsolt a démonvilággal. Felszentelt és elindított utamon és evilági küldetésem ezzel megkezdődött.
Azóta is azon az úton járok, amit Ő és a világmindenséget irányító Ős-Erő kijelölt számomra.
Ősi küldetésem alapján, több mint két évtizede az emberek iránt érzett szeretet és tisztelet által vezérelve végzem dolgomat.
Jerry Jones mágus 1993-ban Torontóban megalapítottam a Nemzetközi Mágusszövetséget, amelynek azóta is vezetője vagyok.
Jerry Jones mágus A legmagasabb szakmai színvonalnak elkötelezve, a Mágusszövetség tagjai között vannak nepáli, tibeti, indián mágusok, akik természetesen, hozzám hasonlóan, egytől-egyig kiválasztott személyiségek. Ez egyébként alapfeltétele a tagságnak.
Néhány éve itt Magyarországon végzem a dolgomat és dolgozom az emberek érdekében, hogy a jövőjükbe látva a problémáikat megszüntessem és segítsem megtalálni útjukat az élet értelméhez: a BOLDOGSÁGHOZ.

Kedves Barátom! Remélem, Ön is ezt az utat keresi, ezért olvassa most soraimat. Mivel kiválasztottságom ősi eredetű és az általam alkalmazott mágia is ősi rituálékon alapul, ezért kérem, ne várjon tőlem sokoldalas csillogó-villogó Weblapot és Internet oldalakat. Ez a világ teljesen idegen tőlem. Én nem szerepelhetek televíziós műsorokban (bár mindig invitálnak) és nem lehetek médiasztár, mágusi küldetésemmel ez ellentétes volna.
Küldetésemnek nem a népszerűség és ismertté válás a célja, hanem az, hogy minnél több hozzám forduló embertársamnak tudjak segíteni. Gyorsan, hatásosan és végérvényesen!
Ha Ön vágyik arra, hogy az élete jobbra forduljon, hogy bármely problémája gyorsan és hatékonyan megoldódjon és, hogy az életében sokkal elégedettebb és boldogabb legyen mint most, akkor kérem bátran telefonáljon!
Én biztosan tudok Önnek segíteni.

Jerry Jones
Mestermágus

Bejelentkezés: (1) 205-8441, 06-70-510-5649
További részletek: www.jerryjones.hu

Szolgáltatások Szerelmi mágia Sajtóreferencia
Mágia Mágia

Készítette: Web-Hang Internet Stúdió