Mágia Meglepetés újság 2005/14.-es szám Mágia

Jerry Jones mestermágus

Szerelmi kötések és oldások mágiája

Főoldal Szolgáltatások Sajtóreferencia


A hagyományosan berendezett lakás egyik félhomályos, gyertyafénnyel megvilágított szobájában nyílt tekintetű, fiatal férfi vár. Sokkal titokzatosabbnak képzeltem. De az ő titkai nem a külsőségekben rejlenek.

Látomás, üzenet

Hogyan lett mágus?

Ez nem elhatározás, hanem kiválasztottság kérdése. Nem a földi életemben történt, hanem generációkkal ezelőtt. Tényleges evilági életemben a születésemtől erre a küldetésre készültem.

Hogyan jelentkezett a kiválasztottság érzése?

Egészen kicsi gyermekkoromban azzal az érzéssel kezdődött, hogy nekem valami nagy dolgot kell végrehajtanom. Ahogy teltek az évek, ez az érzés elmélyült. Később alátámasztották látomások, álomképek.

Az álomképek, látomások hatására úgy döntött, hogy ezzel fog foglalkozni?

Ahogy telt az idő, a látomások üzenetekké alakultak. Először egy irányban jöttek, csak énfelém, aztán kommunikációként folytatódtak.

Kivel kommunikált?

Kivel kommunikál a mágus? Hát a démonvilággal, természetesen. Nem akarok ugyan előadást tartani...

De kérem, tartson, hiszen ezért vagyok itt!

Mágia Talán elég utalnom az emberiség történelmére, arra, hogy hogyan kezdődik a földi élet, és mi következik a befejezése után. Ezen a ponton nagyon megoszlanak a vélemények. Van, aki elfogadja, hogy a halállal teljesen megszűnik a földi élet. De vannak sokan, akik hisznek abban, hogy a földi élet folytatódik. Én természetesen a hívők közé tartozom, tudva tudom, hogy a halállal csak a földi lét szűnik meg, a lelkünk - és ez a lényeg! - tovább él. A démonvilág, a szellemvilág nem elvont dolog, hanem az emberi élet folytatása.

A démon szó kifejezetten baljós színezetű. A démonok nem rosszak?

Rosszak is, jók is, ugyanúgy, ahogy az emberek, élő mivoltukban. A démonvilág teljes világ, rosszat és jót is tartalmazhat.

Kik jönnek el önhöz?

Olyan emberek, akik segítségre szorulnak. Akiknek az élete valamilyen módon válsághelyzetbe került, leginkább magánéleti válságba, és nem találják a kiutat az életük problémáiból. Széles kör, különböző társadalmi rétegekből.


A MÁGIÁBA VETETT HIT ŐSIDŐK ÓTA HAT

A mágia, az emberi elme számára megmagyarázhatatlan dolgok elemzése az ókorban elismert tudomány volt, és a történelem során sok jeles tudós foglalkozott vele. A mágus ismeretlen világba kalauzol, és hogy elfogadjuk-e az általa mutatott utat, magunk döntjük el.


Mint a gravitáció

mágia A hirdetésben láttam, hogy szerelmi kötést és oldást vállal. Ha valakit a szerelme már nem szeret, tud neki segíteni?

Igen, természetesen tudok. A szerelmi kötés és oldás a szerelmi mágia körébe tartozik.
Több esetben használatos. Például, ha egy pár elhidegül, és a kapcsolat már nem úgy működik, ahogy régen. Az is előfordulhat, hogy valaki szeretne kapcsolatot teremteni, de a másik nem szereti. A szerelmi oldást akkor alkalmazzuk, ha egy pár már nem él jól, valamelyikük szeretne kilépni a kapcsolatból, úgy, hogy a másik ne sérüljön.

Anélkül, hogy "hadititokról" kérdezném: hogyan csinálja ezt?

Fő vonalakban el tudom mondani. Ha valakinek szerelmi problémája van, boldogtalan, eljön hozzám. Nagyon részletes auraanalízist csinálok, megvizsgálom a karmáját, visszamegyek a múltba, megnézem a jelenét és a jövőjét. Azt is megnézem, hogy a karmája a másik személlyel, akivel probléma van, vagy akivel szeretné, hogy kapcsolat alakuljon ki, milyen szinten kapcsolódik. És egyáltalán kapcsolódik-e? Vagy azt, hogy van-e a jövőben erre a kapcsolódásra lehetőség. Ez tehát részletes jövőkép elemzést igényel, auraanalízist. Mindenkinek van valamilyen aurakisugárzása, én pedig megnézem, hogy az adott két személy esetében ez összehangolható-e.
Ezután jön a következő lépés, nevezetesen a probléma megoldása.
Az ezoterikus energiával összeköthetjük a két személy sorsát. Energiaközvetítéssel, energiaküldéssel. Úgy működik ez, mint a földi gravitáció: akárhol vagyunk, hat ránk. Az adott személy kisugárzása is egy energiamező. Ezt az energiamezőt kell kiterjeszteni a másik személyre. Ez máguson keresztül történő energiaközvetítéssel lehetséges, mert az energiák forrása a démonvilágban található. Hogy ez hogyan történik, az személyre szabott, és mindig a részletes vizsgálat mutatja meg, mit kell tenni.

Mi döntünk

El tudja érni, hogy egy férfi visszaszeressen a feleségébe?

Az esetek legnagyobb részében igen. Mindig azt kell néznem, vannak-e még érzelmi szálak. Ha vannak, a kapcsolat gyógyítható. Más kérdés, hogy mennyi érzelmi szál szakadt el, vagy mennyi kötés maradt még. Ha egyáltalán nem maradtak szálak, ha teljes az elhidegülés, akkor előfordulhat, hogy megmondom az ügyfelemnek, itt már nem lehet segíteni, és nincs is értelme a segítségnek. De az esetek döntő többségében van megoldás.


"Mindig azt
kell néznem,
vannak-e
még érzelmi
szálak. Ha
vannak, akkor
a kapcsolat gyógyítható."

Nem avatkozik be ezzel az emberek életébe? Ha van egy lanyhuló kapcsolat, és valamelyik fél életébe eljönne az igazi, de a férj, vagy feleség nem akar válni, és önhöz fordul - lehet, hogy ön ilyenkor megakadályozza egy igazi szerelem kibontakozását?

Jerry Jones mágus

Értem a kérdést. Az én küldetésem nagyon röviden és tömören az, hogy a hozzám jövő emberek életét a boldogság irányába fordítsam.
Mindig azt kell szem előtt tartanom, melyik az az életút, amelyben az ügyfelem a legtöbb boldogságot kaphatja, és melyik az, ahol szenvedések várhatnak rá. Amikor jövőképet elemzek, nem csak a domináns jövőképet vizsgálom. A domináns jövőkép azon események láncolata, amelyen az adott személy élete halad külső beavatkozás nélkül. De nem csak ezt nézem meg, hanem azt is, hogy van-e jövősík eltérés, és ott mi látható. Ezt elmondom az ügyfelemnek. Ha a régi úton akar továbbmenni, a házassága esetleg megjavítható a következő néhány évben, de hosszútávon bizonytalan.
A másik út vizsgálatából az derül ki, hogy ott talán több boldogság várja. Ezt mind megvizsgálom, elmondom az ügyfélnek, és a döntést ő hozza meg. Én segítő tanáccsal tudok szolgálni, és ha döntött a kedves ügyfél, a leghatékonyabb mágiával támogatom őt, hogy az élete a választott irányban elindulhasson.

ERDÉLYI Z. ÁGNES
újságíró       
Meglepetés/2005. 14. sz.


Főoldal Szolgáltatások Sajtóreferencia

Mágia Mágia