- 1024 x 768 pixeles, vagy nagyobb képernyőfelbontásra optimalizálva -A boldogság útja
A Hang-kötetek letöltése
A Hang-kötetek szezőjéről


Web-Hang Internet Stúdió

Rugalmas ügyintézés, gyors munka !

Országos reklámok, hirdetések
Budapesti reklámok, hirdetések
Megrendelések lebonyolítása
Üzletkötők jelentkezése
Link-, és bannercsere

  • Nagy látogatottságú reklámok már évi 6 800 forinttól !
  • Keresőkre optimalizált Weblapok már évi 12 000 Ft-tól !
  • Regisztrációs díjcsomag, Weblapja látogatottságának növelésére !
  • Weblapja optimalizálása a keresőkben való jobb helyezésért !
  • Google AD-WORDS és AD-SENS tipusú hirdetések készítése !

Tf: (1) 262 7177     Fax: (1) 431 7657     Mobil: 06/30/202-5553     info KUKAC web-hang PONT hu


MINI WEB-CSOMAG MEGRENDELÉSE

Tisztelt Érdeklődő!


Ma már Magyarországon is egyre elterjedtebb az Internet használata. Nem csak a nagy- és középvállalatok keresik és találják meg az Internet segítségével partnereiket, hanem a hivatalok, kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, és a valamit kínálni tudó családok, egyének körében is népszérűsödik. Ha nincs szüksége költségesebb Web-oldalra, a világháló lehetőségét azonban mégis használni akarja sikeres üzletkötéseihez, munkavállalásához illetve értékesítéshez, rendeljen "Mini" Web-oldalt a Web-Hangnál! Ez egy olyan tetszetős módon kialakított megjelenítési forma az Interneten, amelyen a tevékenységére tágabb földrajzi környezetében is felhívhatja a figyelmet.
Weboldalához emellett éves tárhelybérleti lehetőséget is biztosítunk a Web-Hangnál, amely országos internetes reklámok forgalmazása révén önmagát is komolyan reklámozza. Regisztrálva vagyunk az összes magyar nyelvű keresőben, és emellett az írott sajtóban is reklámozzuk magunkat. Az Ön weblapját keresőkre optimalizálva készítjük el, és ugyancsak beregisztráljuk a magyar nyelvű keresőbe. Kérésére ingyenes e-mail címet is regisztrálunk Önnek.
Itt jegyezzük meg, hogy a Web-Hang rendszeres frissítéssel olyan - a gyakorlati életben egyedülálló módon hasznosítható - léleképítő idézeteket is közzétesz az Interneten, amelyek a rendszeres látogatásunkra serkentőleg hatnak.
A "Mini" Web-oldal költségeit illetően figyelemreméltó, hogy a Web-Hangnál néhány hetes, vagy egy hónapos újsághirdetés árából egész éven át megjelenhet az Interneten! Ne hagyja figyelmen kívül ezt az újfajta Internetes megjelenítési lehetőséget! Döntsön jól, és töltse ki Web-oldala megrendelőjét!

A "Mini" Web-csomag további előnyei:

A megrendelőlapját innen töltheti le:  "Mini" Web-csomag megrendelése

A megrendelőlapját kitöltés után üzletkötőnknek kell átadnia, vagy azt postai úton (floppyn, CD-n, géppel, vagy kézzel kitöltve), faxon, illetve e-mail-hez csatolva küldheti el. Ehhez mellékelnie kell még a weboldala szövegét, ami szóköz nélkül maximum 4 000 karakter lehet (kb. 80 sor 12-es betűmérettel). Igény szerint küldhet négy képet, fotót, vagy lógót, amelyet kicsinyítve jelenítünk meg. Kérhet tőlünk a Web-oldala témájának megfelelő kisebb animációt is. Kérésére ingyenes e-mail címet is készítünk. Web-oldalát a http://web-hang.hu/sajatnev és http://www.web-hang.hu/sajatnev címen jelentetjük meg. A "sajatnev"-et Önnek kell kiválasztania, amit kérünk, hogy megrendelőlapján tüntesse fel. Web-oldala keresőkre optimalizált elkészítése, első éves elhelyezési költsége a tárhelyünkön, és 10 magyar nyelvű keresőbe való beregisztrálása 17 000, -Ft, 24 magyar nyelvű keresőbe beregisztrálva pedig 21 000 Ft, ami ezt követően évenként 8 000,-Ft-ért meghosszabbítható. Az esetleges adatmódosítási díj 4 000,-Ft. Akinek már van saját "Mini" weboldala, később bármikor kérheti annak továbbfejlesztését több oldalas "Gumi" Web-csomagra.
A megrendelőlap kitöltése és kézbesítése után elkészül az Ön Web-oldala. Erről írásban értesítjük, amelynek a kézhezvétele után 8 napon belül kell a megrendelés előleg nélküli díját a Web-Hang bankszámlánkra átutalnia, vagy csekken befizetnie. Megrendeléskor üzletkötőnknek a teljes összeget is átadhatja, ami az ügyintézést leegyszerűsíti. A számlát a teljes összeg beérkezése után ajánlott levélben postázzuk Önnek.
A megrendelőlapot cégeknek, intézményeknek, és vállalkozóknak cégszerűen kell aláírni, magánszemélyek esetében erre természetesen nincs szükség. Ha kérdései lennének, a lenti e-mail címeken, valamint telefon- és faxszámokon is érdeklődhet:

A Web-Hang Internet Stúdió elérhetősége

Mobil: 06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)


Országos reklámok, hirdetések      Budapesti reklámok, hirdetések      Megrendelések lebonyolítása      Üzletkötők jelentkezése