Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - MedjugorjeÉGI BÉKE A FÖLDÖN


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
Partnereink


Közösségek Magyarországon és külföldön


Magyarország különböző városaiban és községeiben jelenleg már több Hang közösség működik, általában 3-12 fős létszámmal. Egy kisközösség alakításához elég már 2-3 fő is a lakókörnyezetedben, mint ahogy a jelenlegi közösségek is néhány fővel kezdték el a működésüket.

Az eltelt években külföldön is alakultak csoportok a világ minden táján, így a hazánkkal szomszédos országok magyarlakta területein, valamint a tengrentúlon, így USA-ban, Kanadában és Ausztráliában. A Hang-könyvek rendszeres olvasója sok Nyugat-Európában élő magyar is.

Miért járjunk közösségbe és hogyan bonyolítsuk le az összejöveteleket?


FIGYELEM! HAMIS HANG-KÖTETEK JELENTEK MEG AZ INTERNETEN!

Feri bácsi halála után hamis Hang köteteket tettek közzé az Interneten. Nem a Feri bácsi által írt 43 Hang kötetet hamisították meg, hanem folytatták azok írását, és közzétették a 44-51. hamis Hang könyvet.

A közzétett kötetek alapvető ellentmondásban vannak az evangéliumokkal és a valós Hang kötetek tanításával. Az üzenetek diktálói nem tisztelik az ember szabadságát, több helyen engedelmességet követelnek, a Hang közösségek ellenszegülő tagjait pedig 2005. január 1-i hatállyal, halállal fenyegetik (Pl. a 46. kötet utolsó írásaiban). A médium egyébként magánlevélben már évekkel ezelőtt is halállal fenyegette meg a Hang Szociális Alapítvány vezetőit, mert nem adták ki a köteteit. ( "Az Istent szeretőknek egyéébként minden a javukra válik", így a halál is, hiszen a nevük be van írva a Mennyben.)

A SÁTÁNI TÁMADÁS TÖRVÉNYSZERŰ, mindez indirekt módon azt ismeri el, hogy a Hang tiszta tanításai nagyban veszélyeztethetik a gonosz pozícióit az egész világon.

A médium azt a valótlan tényt állítja, hogy ő menti meg a világot, és az üzeneteket a Mennyei Atyától, illetve Feri bácsitól veszi. Talán legfontosabbnak tartja (a 44. kötet azonnal ezzel kezdődik), hogy a VALÓSÁGOS PÁRBESZÉDIMÁT TAGADJA, azt állítva, hogy az a hálaimával azonos. Ezáltal célja, hogy rajta kívül senki ne tudjon kommunikálni a jó szellemvilággal, miközben ő a Megtévesztő médiuma. Akik nem ismerik még Jézus tiszta tanításait, azokat megtéveszthetik ezek az írások. Akik már ismerik Jézus tiszta tanításait, hamar felismerik a ravasz csúsztatásokat és a sátáni módszereket.

A médium Feri bácsi egyik távoli rokona, aki még földi életében felkereste Feri bácsit az üzeneteivel, és együttműködést szeretett volna vele. Feri bácsi elutasította ezt, látván, hogy milyen erők próbálkoznak nála.


Érdeklődés: Nagy Péter
06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)