Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - MedjugorjeÉGI BÉKE A FÖLDÖN


Főoldal
Abszolút Első
Advent
Boldogság
Párbeszédima
Szerelem
Utolsó idők

Intelligens tervezés

Pilatus levele Jézusról
Mahátma Gandhi élete

Beszélgetések JézussalBeszélgetések Jézussal


"Az az ember boldog,
akinek a szíve
egy ütemre dobog Jézuséval"

                (A Hang: 1/46)

Út a Boldogsághoz

A Hang alapos és kitartó tanulása gyökeresen megváltoztatja életünket, de a tanulásban e könyvek szövegének ismerete nem a végső cél. Minden Jézus útját járó embernek arra kéne törekednie, hogy teremtőjével napi élő kapcsolatba kerülve beszélgessen is Vele és így élje le a hátralévő életét. Ezt hívjuk párbeszédimának, amire mindenkinek megvan a lehetősége. Ez nem kiváltság.

A szülő-gyermek kapcsolatban azt tartjuk természetesnek, ha mindkét fél beszél a másikhoz. A Jézussal való kapcsolatunk is ugyanígy lenne természetes, ma mégsem van ez így. Ha valaki párbeszédimát folytat a teremtőjével, az még kuriózumnak számít.

A "Beszélgetések Jézussal" című oldalunkkal szeretnénk pozitív példákat felmutatni a párbeszédimára. Az itt, Jézussal beszélgető személyek alaposan ismerik a Hang köteteket, hosszabb ideje tanulják azokat és közösségbe járnak. Jézustól a saját kérdéseikre kérnek válaszokat, de olyan feladatot nem kaptak Tőle, hogy Feri bácsihoz hasonlóan mások kérdéseire is válaszoljanak.

Kattints az itt szereplő párbeszédima szavak valamelyikére, és olvasd el, hogy egyszerűsége révén milyen nagy kincs áll(na) a rendelkezésedre, ha használnád ezt a lehetőséget. Ehhez csak egy kis hit és alázat kell.

Lóky Vali párbeszédimái

Nagy Péter párbeszédimája

Tóth Csaba párbeszédimái


Szerkesztő: Nagy Péter
06-30-202 5553
info@web-hang.hu
http://web-hang.hu