Kinduló oldal  - Medjugorjei üzenetek  

Web-Hang


2002. június


Jövőkutató Isten birodalmában


"Miközben Istent szólítva imádkoztam, és az iránt érdeklődtem, hogy miért vagyunk a Földön, szobámat hirtelen sajátos fény töltötte be. Egy nagy termetű lény jelent meg előttem, és azt mondta, hogy Enochnak hívják. A lény olyan nagy szeretetet árasztott magából, hogy jelenlétében gyereknek éreztem magam. Megkérdezte, hogy kész vagyok-e vele az égi világba utazást tenni, amire igennel feleltem. Ekkor a testem körül nagy fényburok képződött, és felrepültem."
1973 januárjában történt meg ez az esemény dr. J. Jakab Hurtak professzorral, aki jelenleg az amerikai Jövőtudományok Intézetének vezetője.
Tovább>>>

2002. július


Látogatás a világ legtitokzatosabb könyvtárában


" Voltam Indiában, a világ legtitokzatosabb könyvtárában! Saját szememmel láttam azokat az írásokkal telekarcolt ősrégi pálmaleveleket, amelyekről felolvasták a múltamat és a jövőm!"
Ezekkel a szavakkal kezdte elbeszélését Bartholomaus Schmidt, müncheni üzletember, akinek a történetéről Johannes v. Buttlar, amerikai író és tudós számol be az Időkiesés című könyvében.
Tovább>>>

2002. augusztus


Érzelmek háborúja


Leonyid Pritzker a geológiai és ásványtani tudományok doktora Alma-Atában. Disszertációja megvédése után súlyosan megbetegedett, átélt egy hipertóniás rohamot. Felgyógyulása után egészen más ember lett belőle. Íme a vallomása:
"Kezdtem látni és lefotózni a láthatatlant. Kapcsolatba kerültem a bennünket körülvevő értelemmel, a láthatatlan numenális világgal és filmre vettem azt. Most a hitet és az emberi lelket fotózom. Mindehhez elég egy fényképezőgép, legalkalmasabb egy kis fókusztávolságú, amivel minden különösebb előkészület nélkül lefotózom azt, amit belső látásom érzékel."
Tovább>>>

2002. szeptember


Az utolsó előtti (ön)ítélet


Jakob Lorber azon kevesek közé tartozott, aki a szellemvilág kiválasztottja volt. Az1800-ban született grazi zenetanár 40 éves korában hallotta meg a belső hangot, úgy érezte, mintha a szívéből jönne az. Jézus Krisztus jelentkezett nála, és arra kérte őt, hogy fogd meg a tollat és írjál.
Tovább>>>

2002. október


A többdimenziós ember


1999 májusában az ember multidimenzionális létéről tartott előadást hazánkban Anna Maria Egli, az amerikai Jövőtudományok Intézete berni csoportjának vezetője, spirituális gyógyító.
Egli asszony a budapesti előadását azzal kezdte, hogy mi emberek elsősorban szellemi lények vagyunk, de a testünkkel is feladatunk van, mivel az anyagi világba születtünk le. A Földön ez a test az igazi otthonunk, amiből csak egy van. ( Ugyanakkor a lakásunkat eladhatjuk, és újat vehetünk. ) Ez a legfontosabb eszköz tehát a fizikai világban arra, hogy felfedezzük és megértsük az isteni eredetünket, azt, hogy mindannyian Krisztus megnyilvánulásai vagyunk.
Be kell látnunk, hogy a test megbetegedése csupán okozat, aminek a kiváltó oka mélyebben van. A test gyógyítása önmagában olyan, mintha egy autó műszerfalán kiiktatnánk azt a világítást, ami meghibásodást jelez. A komplex gyakorlatok viszont a tüneti kezeléseken túlmutatnak, mivel céljuk az okok megszüntetése.
Tovább>>>

2002. december


Kímélő katasztrófák!

Az utóbbi kétszáz évben számtalanszor előfordult, hogy az Amerikai Egyesült Államok egyes részei felett délben elsötétült az ég, a tyúkok álomba merültek, a prédikátorok rohantak a szószékre, hogy figyelmeztessenek a küszöbön álló világvégére. Tovább>>>

2003. február

Jézus és a reinkarnáció

A hivatalos keresztény egyházban mindig is vitatott téma volt a reinkarnáció ténye, bár Krisztus idejében ez még magától értetődő dolog volt. Mostani cikkünkben Dombi Feri bácsi, a Hang kötetek szerzője mondja el pár éve írt, értelmet megnyugtató véleményét ebben a kérdésben. Az alábbiakban tehát az Ő írását idézzük. Tovább>>>

Elérhetőségünk

06-30-202 5553

[Kinduló oldal]   [Medjugorjei üzenetek]