Natúrpárna, gyógypárna
Orvosi szakvélemény a Natúrpárna termékcsaládról:

"A tönkölypelyva töltetű Natúrpárnák, használata javasolt izom, -izületi, gerincproblémák, túlterhelés, hanyag testtartás, stb. és ebből eredő fájdalmak, korrekció esetén. Megfelelő alátámasztással tehermentesítik, lazítják az izmokat, szellőzni képesek,... Használatuk során jelentős fájdalomcsillapítás, és nyugodt, pihentető alvás érhető el..."


Dr. Gajdos Gábor
Sebész-traumatológus szakorvos
Arthro Komplex Gyógyközpont
1027 Budapest, Fő u. 82-84
Tel: (1) 225 3060 és 212 4666


Már évszázadokkal ezelőtt felismerték a tönkölygyógyító, fájdalomcsillapító hatását és különböző fájdalmakat, - pl. a nyakizomfájdalom, migrén - alvászavarokat gyógyítottak vele. Az első feljegyzett gyógyító Szent Hildegard volt (XI-XII. sz.).

Fájdalomcsökkentő, gyógyító, nyugtató hatását a tönköly magas kovasav tartalmának köszönheti.

A magok és héjak - nagyon jó területi és szóródási tulajdonságuknak köszönhetően - mindenféle testhelyzethez kiválóan tudnak alkalmazkodni. Optimálisan támasztják meg a testet, felveszik a fej és test vonalát, így ellazítják az izomzatot ülés, fekvés, vagy bármely testhelyzetben. A magok - könnyű elmozdulásuk következményeként - optimális fészket biztosítanak a test minden porcikája számára.

JAVASOLT: Fáradékonyság, kimerültség, koncentrációhiány, migrén, alvászavarok, Gerincproblémák, (kopás, sérv, stb. ) izom és izületi fájdalmak, aranyér, szülés utáni fájdalmak, nagyobb betegség utáni regeneráció, stb. esetén.

A párna rendszeres használata nagymértékben csökkenti, vagy megszünteti a fájdalmakat. Segíti a nyugodt, mély alvást. Gyengéden masszírozza a testet. (A párnában lévő magvak kisugárzása nyugtatja a csecsemőket.) A tönköly nem vált ki allergiát, nem telepedik meg benne atka, egyszerű szellőztetéssel tisztítható.

1. KOMBINÁLT FEJPÁRNA

Megtámasztja a nyakat, fejet, (nyaki gerincsérv), kellemes fészket biztosít számukra, segíti az egészséges mély alvást, oldja a nyak és vállöv panaszait, egyben nyugtató hatású is.

2. HOLDACSKA

Azoknak, akik párna nélkül szeretnek aludni, megtámasztja a nyak boltozatát és ezáltal egyenes, egészséges gerinctartást biztosít, fájdalomcsillapító hatású.

3. GYÓGYPÁRNA, AUTÓS IRODASZÉKPÁRNA

Üléshez antisztatikus, jól szellőzik, pihentet, megelőzi a lábzsibbadást, aranyér, szülés utáni fájdalom csökkentésére, csípőkopás esetén fekvéskor a térdek közé helyezhető, ill. bármely fájó testrészre helyezve (váll, has, stb.).

4. SZEMPÁRNA

Szemre helyezve migrén, szemduzzanat megszüntetésére, megnyugtatására fáradság, kivörösödés, alváshiány, valamint számítógép használata, szem megerőltetése esetén.

5. BABA-MAMA PÁRNA

Terhesség idején, szülés után megtámasztja a pocakot. Nyugtat, a magzatra jó hatással van, szoptatásnál megtámasztja a hátat. Alkalmas a baba megtámasztására is.

6. MEDITÁCIÓS PÁRNA

A magok gördülékenysége révén ideálisan támasztja alá ülő testhelyzetben a medencét, így nem fárad el a gerinc és hát izomzata. A magok kisugárzása, nyugtató hatása segít az ellazulásban.

7. DERÉKALJ

Gerincbetegek számára optimális fekhelyet biztosít. Nyugtató, fájdalomcsillapító hatása pihentető alvást biztosít. Használható: Műtét előtt, után és helyette. Sokízületi gyulladásban szenvedőknek kimondottan megváltás. Éjszakánként nyugodtak, fájdalommentesek lehetnek.

8. VÁLLPÁRNA

Munkavégzés és autóvezetés közben is hasznosítható. Oldja a nyak és vállöv izomfeszültségeit. Csökkenti a rossz tartásból, csigolyakopásból, stb. erdő fájdalmakat. Izomlazító hatásának következtében a nyak erei felszabadulnak, ezáltal javul az agy vérellátása, a rossz keringésből adódó fejfájás, koncentrációs nehézségek megszüntethetők, illetve megelőzhetők.

9. SZIESZTA HENGERPÁRNA

Kellemes társ a pihenésben, dísze otthonának, olvasáshoz, alváshoz. TV nézéshez ideális, megtámasztja-megemeli a nyakat, fejet. Nyugtat, fájdalomcsillapít, javítja a nyak, fej vérellátását. A termékcsaládból szabadon válogathat szükségleteinek, igényeinek megfelelően. Használatuk mindenki számára, betegeknek, egészségeseknek egyaránt. Segíti a regenerálódást, örömteli pihenést. Jó közérzetet biztosítanak.

EGÉSZSÉGEDRE!

A különböző natúrpárnák forgalmazója az ARANYKÖR KKT.

Kelemen Móni

Tel: 20/382-2088;  Fax: (1) 405-7532

A "Natúrpárna" termékcsalád az alábbi helyeken kapható:

MANDALA Ajándék kis- és nagykereskedés
IX. Bakáts u. 6.

HERBAHÁZ Gyógynövény kis- és nagykereskedés
VIII. Százados út 16-18.

SÓTER Ezoterikus klub
VI. Dessewffy u. 53.

HERBÁRIA SZAKÜZLETEK
mindenhol

HARMÓNIA Gyógynövénybolt
XVI. Szlovák út 81.

ARTHRO KOMPLEX Gyógyközpont (KIRÁLY FÜRDŐ)
II. Fő u. 84-86

Nem budapesti lakosoknak az Aranykör Kkt. az alábbi címen forgalmazza termékeit:

1162 Bp. Akácfa u. 59/a
Tel/fax: 06/1/405-7532

Készítette: Web-Hang Internet Stúdió