Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - Medjugorje



ÉGI BÉKE A FÖLDÖN


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
Partnereink


Szűz Mária üzenetei

2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 2023

2022

A jelenések Lourdesben reggel,
Fatimában délben,
Medjugorjében este történnek.
Szűz Mária A Rosa Maria Mystica szobrok és róluk készült képek közül 1977. és 1989. között 63 könnyezett 22 országban.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. január 25-én

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy térjetek vissza a személyes imához. Kicsi gyermekeim, ne felejtsétek el, hogy a sátán erős és szeretne minél több lelket magához vonni. Ezért legyetek éberek az imádságban és határozottak a jóban. Veletek vagyok, és édesanyai áldásommal megáldalak mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. február 25-én

Drága gyermekek! Veletek vagyok és együtt imádkozunk. Kicsi gyermekeim, imáitokkal segítsetek nekem, hogy ne győzzön a sátán. Halálos ereje, a gyűlölet és a félelem meglátogatta a földet. Ezért, kicsi gyermekeim, térjetek vissza Istenhez és az imához, a böjthöz és a lemondáshoz, mindazokért, akik eltiportak, szegények és nincs hangjuk ebben az istentelen világban. Kicsi gyermekeim, ha nem tértek vissza Istenhez és parancsaihoz, nincs jövőtök. Azért küldött engem hozzátok, hogy vezesselek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. március 18-án

Mirjana Dragicevic-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával a Szűzanya rábízta a tizedik titkot és azt mondta neki, hogy ezentúl csak évente egyszer, mégpedig március 18-án, a születésnapján fog megjelenni neki. Így történt ez minden évben. A mai napon a jelenés 13:34-kor kezdődött és 13:40-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

Drága gyermekek! Édesanyai szeretettel hívlak benneteket, hogy erővel, hittel és bizalommal telve nézzetek Fiamra. Nyissátok ki Neki szíveteket és ne féljetek. Mert, Fiam a világ világossága, és Benne béke és remény van. Ezért újra, újra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok azokért a gyermekeimért, akik nem ismerték meg Fiam szeretetét. Hogy Fiam szeretetének és reményének fényével beragyoghassa az ő szívüket is, titeket pedig gyermekeim megerősítsen, és békét és reményt adjon nektek. Veletek vagyok, köszönöm nektek.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. március 25-én

Drága gyermekek! Hallom kiáltásotokat és imátokat a békéért. A sátán évek óta küzd a háborúért. Ezért Isten elküldött engem közétek, hogy a szentség útján vezesselek benneteket, mert az emberiség válaszúthoz ért. Arra hívlak benneteket, hogy térjetek vissza Istenhez és Isten parancsaihoz, hogy jó legyen számotokra a földön és kijussatok ebből a válságból, amelybe azért kerültetek, mert nem hallgattok Istenre, aki szeret benneteket és szeretne megmenteni és új életre vezetni titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. április 25-én

Drága gyermekek! Nézlek benneteket és látom, hogy elveszettek vagytok. Ezért hívlak benneteket: térjetek vissza Istenhez, térjetek vissza az imához és a Szentlélek be fog tölteni titeket szeretetével, amely örömöt ad a szívnek. A jobb jövőbe vetett remény is növekedni fog bennetek, ti pedig örömteli tanúi lesztek a bennetek és körülöttetek lévő Isteni irgalomnak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. május 25-én

Drága gyermekek! Nézlek benneteket és hálát adok Istennek mindnyájatokért, mert megengedi, hogy még veletek legyek, hogy a szentségre buzdítsalak titeket. Kicsi gyermekeim, a béke megtört, a sátán békétlenséget akar. Ezért legyen még erőteljesebb a ti imádságotok, hogy a megosztottság és a háború minden tisztátalan szelleme elnémuljon. Legyetek a béke építői és a Feltámadott örömének hordozói bennetek és körülöttetek, hogy minden emberben a jó győzzön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. június 25-én

Drága gyerekek! Veletek örülök és megköszönök minden áldozatot és imát, amit szándékaimra felajánlottatok. Kicsi gyermekeim, ne feledjétek, hogy fontosak vagytok a tervemben az emberiség megmentéséért. Térjetek vissza Istenhez, és az imához, hogy a Szentlélek munkálkodjon bennetek és általatok. Kicsi gyermekeim, még ezekben a napokban is veletek vagyok, amikor a sátán a háborúért és a gyűlöletért harcol. A megosztottság erős, és a gonoszság úgy működik az emberekben, mint eddig még soha. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra. 

Ivanka Ivanković Elez látnoknak 2022. június 25-én volt a szokásos  éves  jelenése.

Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával, 1985. május 7-én a Szűzanya Ivankára bízta az utolsó, tizedik titkot, és azt mondta, hogy élete végéig meg fog jelenni neki évente egyszer, mégpedig június 25-én, a Jelenések évfordulóján. Így volt ebben az évben is. A jelenés, amely 5 percig tartott (18:34 - 18:39), Ivánka családi házában történt, és csak Ivánka családja volt jelen. 

A jelenés után Ivánka ezt mondta: A Szűzanya a következő üzenetet adta: Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. 

A Gospa mindannyiunkat megáldott. 

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. július 25-én

Drága gyermekek! Veletek vagyok, hogy a megtérés útján vezesselek benneteket, mert kicsi gyermekeim, életetekkel sok lelket közelebb vihettek Fiamhoz. Legyetek örömteli tanúi Isten igéjének és szeretetének, reménnyel a szívetekben, amely legyőz minden rosszat. Bocsássatok meg azoknak, akik rosszat tesznek nektek és járjatok a szentség útján. Fiamhoz vezetlek titeket, hogy Ő legyen számotokra az út, az igazság és az élet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. augusztusi 25-én

"Drága gyermekek! Isten megengedi nekem, hogy veletek legyek és a béke útján vezesselek benneteket, hogy így személyes békétek által építsétek a békét a világban. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Fiamnál, Jézusnál, hogy adjon nektek erős hitet és reményt a jobb jövőben, amelyet veletek szeretnék felépíteni. Legyetek bátrak és ne féljetek, mert Isten veletek van. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.".

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. szeptember 25-én

"Drága gyermekek! Imádkozzatok, hogy a Szentlélek megvilágosíthasson benneteket, hogy örömteli istenkeresők és a végtelen szeretet tanúi legyetek. Kicsi gyermekeim, veletek vagyok és újra hívlak mindnyájatokat: legyetek bátrak és tegyetek tanúságot azokról a jócselekedetekről, amelyeket Isten bennetek és általatok tesz. Legyetek örömteliek Istenben. Tegyetek jót felebarátaitoknak, hogy jó legyen számotokra a földön és imádkozzatok a békéért, amely veszélyben van, mert a sátán háborút és békétlenséget akar. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. október 25-én

Drága gyermekek! A Magasságbeli megengedi nekem, hogy veletek legyek, az öröm és remény útja legyek számotokra, mert az emberiség a halál mellett döntött. Azért küld engem, hogy megtanítsalak benneteket arra, hogy Isten nélkül nincs jövőtök. Kicsi gyermekeim, legyetek a szeretet eszközei mindazok számára, akik még nem ismerték meg a szeretet Istenét. Örömmel tegyetek tanúságot hitetekről és ne veszítsétek el az emberi szívek megváltozásába vetett reményeteket. Veletek vagyok és megáldalak benneteket édesanyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenete Mirjana által, 2022. november 25-én

Drága gyermekek! A Magasságbeli küld engem hozzátok, hogy imádkozni tanítsalak benneteket. Az imádság megnyitja a szívet, reményt ad, megszületik és megerősödik a hit. Kicsi gyermekeim, szeretettel hívlak benneteket, térjetek vissza Istenhez, mert Isten a szeretet és a ti reményetek. Nincs jövőtök, ha nem döntötök Isten mellett, ezért veletek vagyok, hogy vezesselek benneteket, hogy a megtérés és az élet mellett döntsetek, ne a halál mellett. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

A Szűzanya üzenetei 2022. december 25-én

A Szűzanya üzenete Marija Pavlovic látnok által

"Drága gyermekek! Ma Fiamat, Jézust hozom nektek, hogy az Ő békéje és a menny derűjének és örömének visszfénye legyetek. Kicsi gyermekeim, imádkozzatok, hogy nyitottak legyetek a béke befogadására, mert sok szív zárva van a szíveket megváltoztató világosság hívása előtt. Veletek vagyok és imádkozom értetek, hogy nyíljatok meg a Béke Királyának befogadására, aki szíveteket melegséggel és áldással tölti be. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Jakov karácsonyi jelenése

1998. szeptember 12-ei utolsó mindennapos jelenésekor a Szűzanya Jakov Čolonak azt mondta, hogy ezentúl évente egyszer fog megjelenni neki, december 25-én, karácsonykor. Így történt ebben az évben is. A jelenés 14:18-kor kezdődött és 8 percig tartott.

Jakov látnok által a Szűzanya következő üzenetet adta:

"Drága gyermekek! Ma, amikor Jézus születésének fénye beragyogja az egész világot, Jézussal a karjaimban, különleges módon imádkozom azért, hogy minden szív betlehemi istállóvá váljék, ahol Fiam megszületik, hogy életetek születésének fényévé legyen. Kicsi gyermekeim, békétlenségben és félelemben éltek. Ezért, kicsi gyermekeim, ma, ezen a kegyelmi napon kérjétek Jézust, hogy erősítse meg hiteteket és váljék életetek uralkodójává, mert gyermekeim, Jézussal az életetekben nem a békétlenségre fogtok tekinteni, hanem imádkoztok a békéért és békében fogtok élni, és nem a félelemre tekintetek, hanem Jézusra, aki megszabadít bennünket minden félelemtől. A ti édesanyátok vagyok, aki szüntelenül virrasztok felettetek és megáldalak benneteket édesanyai áldásommal."

Készítette és szerkeszti: Nagy Péter
06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)