Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - Medjugorje



ÉGI BÉKE A FÖLDÖN


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
Partnereink


Szűz Mária üzenetei

2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 2021, 2022

2016

A jelenések Lourdesben reggel,
Fatimában délben,
Medjugorjében este történnek.
Szűz Mária A Rosa Maria Mystica szobrok és róluk készült képek közül 1977. és 1989. között 63 könnyezett 22 országban.

Medjugorje - Szűz Mária

2016. jaunár 2.

"Drága gyermekek! Boldoggá tesz, hogy édesanyaként közöttetek vagyok, mert újra Fiam szavairól és az Ő szeretetéről szeretnék beszélni nektek. Remélem, hogy szívetekbe fogadtok, mert a mai világ sötétségében Fiam szavai és szeretete az egyetlen fény és remény. Ez az egyetlen igazság, és nektek, akik majd elfogadjátok és élitek, tiszta és alázatos szívetek lesz. Fiam a tisztákat és az alázatosakat szereti. A tiszta és alázatos szívűek éltetik Fiam szavait, megélik azokat, terjesztik és mindenki számára hallhatóvá teszik. Fiam igéi visszaadják az életet azoknak, akik hallgatják. Fiam igéi visszaadják a szeretetet és a reményt. Ezért szeretett apostolaim, gyermekeim, éljétek meg Fiam szavait. Úgy szeressétek egymást, ahogyan Ő szeretett benneteket. Az Ő nevében, az Ő emlékére szeressétek egymást. Az Egyház azok által fejlődik és növekszik, akik hallgatják Fiam szavait, azok által, akik szeretnek, azok által, akik csendben szenvednek és tűrnek a végső megváltás reményében. Ezért, drága gyermekeim, Fiam igéje és szeretete legyen napotok első és utolsó gondolata. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. jaunár 25.

"Drága gyermekek! Ma is imára hívlak mindnyájatokat. Imádság nélkül nem élhettek, mert az ima olyan lánc, amely közelebb visz benneteket Istenhez. Ezért, gyermekeim alázatos szívvel térjetek vissza Istenhez és az Ő parancsaihoz, hogy teljes szívetekből kimondhassátok: legyen meg a te akaratod amint a mennyben, úgy a földön is. Gyermekeim, ti szabadok vagytok, hogy szabadon dönthessetek Isten mellett vagy ellene. Látjátok hol akar bevonni benneteket a sátán a bűnbe és a rabságba. Ezért, gyermekeim térjetek vissza szívemhez, hogy Fiamhoz, Jézushoz tudjalak vezetni benneteket, aki az út, az igazság és az élet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. február 2.

"Drága gyermekek, hívtalak már és újra hívlak benneteket, hogy ismerjétek meg Fiamat, ismerjétek meg az igazságot. Veletek vagyok, imádkozzatok, hogy ez sikerüljön. Gyermekeim, sokat kell imádkoznotok, hogy minél több szeretetetek és türelmetek legyen, áldozatot tudjatok hozni és lélekben szegénnyé válhassatok. Fiam a Szentlélek által mindig veletek van. Egyháza megszületik minden szívben, aki megismeri Őt. Imádkozzatok, hogy megismerhessétek Fiamat, imádkozzatok, hogy lelketek egy legyen vele. Ez az ima, ez a szeretet vonz másokat és apostolokká tesz benneteket. Szeretettel, édesanyai szeretettel nézlek benneteket. Ismerlek titeket, ismerem fájdalmaitokat és szomorúságaitokat, mert én csendben szenvedtem. A hitem adott szeretetet és reményt. Ismétlem, Fiam feltámadása és az én mennybevételem remény és szeretet számotokra. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, hogy megismerjétek az igazságot, erős hitetek legyen, amely vezetni fogja szíveteket és amely fájdalmaitokat és szenvedéseiteket át tudja formálni szeretetté és reménnyé. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. február 25.

"Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben megtérésre hívlak mindnyájatokat. Gyermekek, kevéssé szerettek és még kevesebbet imádkoztok. Elvesztetek, és nem tudjátok, mi a célotok. Vegyétek a keresztet, nézzétek Jézust és kövessétek Őt. Ő egészen a kereszthalálig odaadja magát nektek, mert szeret benneteket. Gyermekek, hívlak benneteket, térjetek vissza a szívvel való imához, hogy az imában megtaláljátok a reményt és életetek értelmét. Veletek vagyok és imádkozom értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. március 2.

"Drága gyermekek, hozzátok való jövetelem a Mennyei Atya ajándéka számotokra. Az Ő szeretetéből jövök hozzátok, hogy segítsek nektek megtalálni az igazsághoz vezető utat, a Fiamhoz vezető utat. Azért jövök, hogy bizonyítsam nektek az igazságot. Fiam szavaira szeretnélek emlékeztetni benneteket. Ő kimondta az üdvösség szavait az egész világnak, a szeretet szavait mindenkinek, a szeretetét, amelyet áldozatával bizonyított. De ma is sok gyermekem közömbös, nem ismeri, nem is akarja megismerni Őt. Közömbösségük miatt szívem fájdalmasan szenved. Fiam mindig az Atyában volt. A földre születve az istenit hozta el, tőlem kapta a földit. Általa közénk jött az Ige. Általa a világ világossága jött el, amely behatol a szívekbe, beragyogja és betölti szeretettel és vigasztalással. Gyermekeim, mindazok láthatják Fiamat, akik szeretik, mert arca láthatóvá válik azok lelkében, akiket betölt az iránta való szeretet. Ezért, gyermekeim, apostolaim hallgassatok rám. Hagyjátok el a hiábavalóságokat és az önzést. Ne csak a földiért, anyagiakért éljetek. Szeressétek Fiamat és úgy cselekedjetek, hogy mások megláthassák arcát iránta való szeretetetek által. Segíteni fogok nektek, hogy mind jobban megismerjétek Őt. Beszélni fogok nektek róla. Köszönöm nektek!"

Medjugorje - Szűz Mária

2016. március 18.

A Szűzanya éves jelenése Mirjana Dragićević-Soldonak 2016. március 18-án

A Szűzanya 1981. június 24-től 1982. november 25-ig jelent meg minden nap Mirjana Dragićević-Soldonak. Az utolsó minden napos jelenésekor a Szűzanya rábízta a tizedik titkot is és azt mondta, hogy ezután évente egy alkalommal fog megjelenni neki, március 18-án. Így volt ez az elmúlt években is. Több ezer zarándok gyűlt össze a rózsafüzérre. A jelenés 13:50-kor kezdődött és 13:56-ig tartott.

"Drága gyermekek, édesanyai szívem telve van irántatok, gyermekeim iránti szeretettel, szeretnélek megtanítani benneteket az Atyaisten iránti teljes bizalomra. Azt szeretném, hogy megtanuljátok Isten akaratát belső látással és belső hallással követni. Azt szeretném, ha megtanulnátok határtalanul bízni az Ő kegyelmében és szeretetében, ahogyan én mindig tettem. Ezért gyermekeim, tisztítsátok meg szíveteket. Szabaduljatok meg mindattól, ami csak a földiekhez köt benneteket és engedjétek meg Istennek, hogy imádságotok és áldozatotok által formálja életeteket; hogy szívetekben Isten Országa legyen; hogy mindig az Atyaistentől indulva kezdjetek el élni; mindig készek legyetek Fiammal járni. De, mindehhez gyermekeim, lelkileg szegényeknek, szeretettel és irgalommal teljesnek kell lennetek. Tiszta és egyszerű szívűvé kell lennetek, mindig készen a szolgálatra. Gyermekeim, hallgassatok rám, a ti üdvösségetekért szólok hozzátok. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. március 25.

"Drága gyermekek! Ma a szeretetemet hozom nektek. Isten megengedte, hogy szeresselek benneteket és szeretetből hívjalak titeket a megtérésre. Gyermekeim, ti a szeretetben szegények vagytok és még nem értettétek meg, hogy Fiam, Jézus szeretetből adta életét értetek, hogy megváltson benneteket és örök életet adjon nektek. Ezért, imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy az imában megértsétek Isten szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. április 2.

"Drága gyermekek, ne legyen kemény, zárkózott és félelemmel telt a szívetek. Engedjétek meg édesanyai szeretetemnek, hogy beragyogja és szertettel és reménnyel töltse be, hogy édesanyaként enyhítsem fájdalmaitokat, mert ismerem azokat, én is megtapasztaltam. A fájdalom felemel és a legerősebb ima. Fiam különleges módon szereti azokat, akik eltűrik a fájdalmat. Engem küldött, hogy enyhítsem és reményt hozzak. Bízzatok Benne. Tudom, hogy nehéz nektek, mert egyre több sötétséget láttok magatok körül. Gyermekeim, imádsággal és szeretettel kell megtörni. Aki imádkozik és szeret nem fél, reménnyel és irgalmas szeretettel él, látja a fényt és látja a Fiamat. Mint apostolaimat arra hívlak benneteket, hogy próbáljatok meg az irgalmas szeretet és a remény példaképeivé lenni. Mindig újra imádkozzatok a még több szeretetért, mert az irgalmas szeretet fényt hoz, amely szétoszlat minden sötétséget és Fiamat hozza. Ne féljetek, nem vagytok egyedül, veletek vagyok. Kérlek benneteket, imádkozzatok pásztoraitokért, hogy minden pillanatban szeressenek, Fiam iránti szeretetből munkálkodjanak, általa és rá való emlékezésként. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. április 25.

"Drága gyermekek! Szeplőtelen szívem vérzik, látva titeket a bűnben és bűnös szokásaitokban. Arra hívlak benneteket, hogy térjetek vissza Istenhez és az imához, hogy jó legyen számotokra a földön. Isten általam hív benneteket, hogy szívetek remény és öröm legyen mindazok számára, akik távol vannak. Hívásom legyen gyógyír a léleknek és a szívnek, hogy dicsőíthessétek a Teremtő Istent, aki szeret és az örökkévalóságra hív benneteket. Gyermekeim, az élet rövid, ezt az időt arra használjátok fel, hogy jót tesztek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. május 2.

"Drága gyermekek, édesanyai szívem arra vágyik, hogy őszintén megtérjetek, erősek legyetek a hitben, hogy a szeretetet és a békét tudjátok terjeszteni mindazoknak, akik körülvesznek titeket. De drága gyermekeim, ne felejtsétek el azt, hogy mindannyian egyedüli világ vagytok a Mennyei Atya előtt. Ezért, engedjétek meg, hogy a Szentlélek szüntelenül munkálkodjon rajtatok. Legyetek lelkileg tiszta gyermekeim. A lelkiségben van a szépség. Minden, ami lelki élő és nagyon szép. Ne felejtsétek el, hogy az Eucharisztiában, amely a hit szíve, Fiam mindig veletek van. Eljön hozzátok és megtöri veletek a kenyeret, mert gyermekeim, miattatok meghalt, feltámadt és újra eljön. Ezen szavaim már ismertek számotokra, mert az igazság szavai, az igazság pedig nem változik. Csak sok gyermekem elfelejtette ezt. Gyermekeim, szavaim nem régiek és nem is újak, hanem örökkévalóak. Ezért arra hívlak benneteket, gyermekeimet, hogy jól figyeljétek az idők jeleit, gyűjtsétek az összetört kereszteket és legyetek a kinyilatkoztatás apostolai. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. május 25.

"Drága gyermekek! Jelenlétem mindnyájatok számára Isten ajándéka és buzdítás a megtérésre. A Sátán erős, rendetlenséget és békétlenséget akar helyezni a szívetekbe és a gondolataitokba. Ezért ti, gyermekeim imádkozzatok, hogy a Szentlélek vezessen benneteket az öröm és a béke igaz útján. Veletek vagyok és közbenjárok értetek a Fiamnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. június 2.

"Drága gyermekek, mint az Egyház Anyja, mint a ti édesanyátok örömmel látom, ahogyan hozzám jöttök, ahogyan körém gyűltök, ahogyan engem kerestek. Hozzátok való jöveteleim azt bizonyítják, hogy az Ég mennyire szeret benneteket. Mutatják számotokra az örök életre, az üdvösségre vezető utat. Apostolaim, ti, akik törekedtek, hogy tiszta szívetek legyen, és benne Fiam legyen, jó úton jártok. Ti, akik Fiamat keresitek, a jó utat keresitek. Ő szeretetének sok jelét hagyta. Itt hagyta a reményt. Könnyű megtalálni, ha készek vagytok az áldozatra és a bűnbánatra, ha van türelmetek, irgalmatok és szeretetetek felebarátaitok iránt. Sok gyermekem azért nem lát és nem hall, mert nem is akar. Szavaimat és tetteimet nem fogadják el, pedig Fiam általam hívja mindnyájukat. Az Ő Lelke a Mennyei Atya fényével ragyogja be minden gyermekemet, az ég és a föld közösségében, a kölcsönös szeretetben, mert a szeretet szeretetet szül és rávilágít arra, hogy a cselekedet fontosabb a szavaknál. Ezért apostolaim, imádkozzatok egyházatokért, szeressétek és a szeretet cselekedeteit tegyétek. Mert akárhányszor elárulták, megsebezték mégis itt van, mert a Mennyei Atyától való. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy bennük megláthassák Fiam szeretetének nagyságát. Köszönöm nektek!"

Medjugorje - Szűz Mária

2016. június 25.

"Drága gyermekek! Velem együtt adjatok hálát Istennek azért az ajándékért, hogy veletek vagyok. Imádkozzatok gyermekeim, és éljetek Isten parancsai szerint, hogy jó legyen nektek a földön. Ma, ezen a kegyelmi napon, édesanyai béke-áldásomat és szeretetemet szeretném adni nektek. Közbenjárok értetek Fiamnál és arra hívlak benneteket, hogy tartsatok ki az imában, hogy veletek együtt valósíthassam meg terveimet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. július 2.

"Drága gyermekek! Kell, hogy boldoggá tegyen titeket az én valóságos, élő jelenlétem köztetek, mert ez Fiam nagy szeretete. Ő azért küld hozzátok, hogy édesanyai szeretetemmel biztonságot adjak nektek; megértsétek, hogy lelketek intenzív életét a fájdalom és az öröm, a szenvedés és a szeretet teszi lehetővé, és hogy újra hívjalak benneteket Jézus Szíve, a hit szíve, az Eukarisztia dicsőítésére. Fiam napról napra, századokon át élő módon tér vissza közétek, visszatér hozzátok, anélkül, hogy elhagyott volna titeket. Amikor közületek, gyermekem közül egy visszatér hozzá, édesanyai szívem repes a boldogságtól. Ezért gyermekeim, térjetek vissza az Eukarisztiához, Fiamhoz. A Fiamhoz vezető út nehéz, tele van lemondással, de a végén mindig világosság van. Megértem fájdalmaitokat és szenvedéseiteket és édesanyai szeretetemmel törlöm le könnyeiteket. Bízzatok Fiamban, mert megteszi nektek azt, amit kérni sem tudnátok. Nektek, gyermekeimnek csak a lelketekről kell gondoskodnotok, mert csak a lelketek a tiétek a földön. Lelketeket kell tisztátalanul vagy tisztán a Mennyei Atya elé vinnetek. Jegyezzétek meg, a Fiam szeretetébe vetett hit mindig jutalomban részesül. Kérlek benneteket, hogy különös módon imádkozzatok azokért, akiket Fiam meghívott, hogy általa éljenek és szeressék az Ö nyáját. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. július 25.

"Drága gyermekek! Nézlek benneteket és elveszettnek látlak titeket, szívetekben nincs sem ima, sem öröm. Térjetek vissza gyermekeim az imához és Istent tegyétek az első helyre, ne az embert. Ne veszítsétek el a reményt, amelyet hozok nektek. Gyermekeim, ez az idő minden nap egyre inkább Isten keresése legyen szívetek csendjében és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok mindaddig, amíg az ima örömmé nem válik számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. augusztus 2.

"Drága gyermekek! Eljöttem hozzátok, közétek, hogy átadjátok nekem gondjaitokat, hogy Fiam elé tárjam azokat, hogy közbenjárjak Nála a ti javatokért. Tudom, hogy mindnyájatoknak megvan a saját gondja, saját kísértése, ezért édesanyaként hívlak benneteket; jöjjetek Fiam asztalához. Ő megtöri számotokra a kenyeret, önmagát adja, reményt ad, több hitet, reményt és derűt vár tőletek. Belső harcot kér tőletek az önzés, az ítélkezés és az emberi gyengeség ellen. Ezért én, mint édesanya mondom: Imádkozzatok!, mert az ima erőt ad nektek a belső harchoz. Fiam kiskorában sokszor mondta, hogy sokan fognak szeretni engem és édesanyának hívni. Én itt közöttetek érzem a szeretetet. Köszönöm nektek. Ezzel a szeretettel kérem Fiamat, hogy közületek gyermekeim senki ne térjen haza úgy, ahogyan jött; hogy minél több reményt, irgalmat és szeretetet vigyetek magatokkal; hogy az én szeretet-apostolaim legyetek, akik életetekkel tanúságot tesztek arról, hogy a Mennyei Atya az élet forrása és nem a halálé. Drága gyermekek, újra édesanyaként kérlek benneteket imádkozzatok Fiam választottaiért, az ő áldott kezeikért, pásztoraitokért, hogy minél több szeretettel tudják hirdetni Fiamat és ezáltal megtéréseket elérni. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. augusztus 22.

"Drága gyermekek! Ma a menny örömét szeretném megosztani veletek. Ti, gyermekeim nyissátok ki szívetek ajtaját, hogy szívetekben növekedhessen a remény, a béke és a szeretet, amelyet csak Isten ad. Gyermekeim túlságosan kötődtök a földhöz és a földies dolgokhoz, ezért a sátán úgy háborgat titeket, ahogyan a szél a tenger hullámait. Ezért életetek lánca a szívvel való ima és Fiam, Jézus imádása legyen. Neki adjátok át a jövőtöket, hogy Őbenne mások számára öröm, életetekkel pedig példa legyetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. szeptember 2.

"Drága gyermekek, Fiam akaratából és édesanyai szertetemből jövök hozzátok, gyermekeimhez, de különösen azokhoz, akik még nem ismerték meg Fiam szeretetét. Hozzátok jövök, akik gondoltok rám, akik hívtok engem. Édesanyai szeretetemet adom és Fiam áldását hozom nektek. Tiszta és nyitott-e a szívetek? Látjátok-e jelenlétemnek és szeretetemnek ajándékait és jeleit? Gyermekeim, földi életetekben kövessétek az én példámat. Életem fájdalom, csend és a Mennyei Atyába vetett mérhetetlen hit és bizalom volt. Semmi sem véletlen, sem a fájdalom, sem az öröm, sem a szenvedés, sem a szeretetet. Mindez kegyelem, amelyet Fiam oszt ki számotokra és amely az örök életre vezet benneteket. Fiam a Benne való szeretetet és imát kéri tőletek. Szeretni és imádkozni Őbenne azt jelenti - ahogy édesanyaként tanítom nektek - a lelkünk csendjében imádkozni és nem csak ajakimát mondani. A Fiam nevében tett legkisebb szép gesztus is ez, a türelem, az irgalom, a fájdalom elfogadása és a másokért hozott áldozat. Gyermekeim, Fiam néz titeket. Imádkozzatok, hogy ti is láthassátok az Ő arcát, hogy megnyilvánulhasson számotokra. Gyermekeim, az egyelten és valódi igazságot hirdetem nektek. Imádkozzatok, hogy ezt megérthessétek, és terjeszthessétek a szeretetet és a reményt, hogy szeretetem apostolai lehessetek. Édesanyai szívem különleges módon szereti a pásztorokat. Imádkozzatok az ő áldott kezeikért. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. szeptember 25.

"Drága gyermekek! Ma imádságra hívlak benneteket. Imádság legyen az életetek. Csak így telik meg szívetek békével és örömmel. Isten közel lesz hozzátok, ti pedig szívetekben barátotoknak érzitek majd. Úgy fogtok beszélni Vele, mint azzal, akit ismertek, és gyermekeim, szükségét érzitek majd annak, hogy tanúságot tegyetek, mert Jézus a szívetekben lesz, ti pedig egyek lesztek Őbenne. Veletek vagyok és édesanyai szeretettel szeretlek mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

A Szűzanya 2016. október 2-i üzenete Mirjana Soldo által

"Drága gyermekek, a Szentlélek a Mennyei Atya által édesanyává tett, Jézus édesanyjává, és ezzel a ti édesanyátokká is. Azért jövök hozzátok, hogy meghallgassalak benneteket, hogy kitárjam felétek édesanyai karjaimat, hogy szívemet adjam nektek és arra hívjalak titeket, hogy maradjatok velem, mert a Fiam a kereszten rám bízott benneteket. Sajnos, sok gyermekem nem ismerte meg Fiam szeretetét, sokan nem is szeretnék megismerni. Ó, gyermekeim, milyen sok rosszat tesznek azok, akiknek látniuk kell és magyarázatot kapniuk ahhoz, hogy higgyenek. Ezért, ti, gyermekeim, apostolaim, szívetek csendjében hallgassátok Fiam hangját, hogy szívetek az Ő otthona legyen, és ne legyen sötét és szomorú, hanem Fiam fénye ragyogja be. Hittel kérjétek a reményt, mert a hit a lélek élete. Újra arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok. Imádkozzatok azért, hogy a hitet alázatban tudjátok megélni, lelki békében, világossággal beragyogva. Gyermekeim, ne törekedjetek arra, hogy azonnal megértsetek mindent, mert én sem értettem meg mindent, de szerettem és hittem Isten szavában, amelyet Fiam mondott, Ő, aki az első világosság és a megváltás kezdete volt. Szeretetem apostolai, ti, akik imádkoztok, áldozatot hoztok, szerettek, ne ítéljetek, ti menjetek és terjesszétek az igazságot, Fiam igéjét, az Evangéliumot, mert ti vagytok az élő evangélium, ti vagytok Fiam világosságának fénysugarai. Fiam és én mellettetek leszünk, bátorítunk és próbára teszünk benneteket. Gyermekeim, mindig kérjetek áldást azoktól, és csak azoktól, akiknek kezét Fiam megáldotta, pásztoraitoktól. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

A Szűzanya 2016. október 25-i üzenete

Drága gyermekek! Ma hívlak benneteket: imádkozzatok a békéért! Hagyjátok el az önzést és éljetek üzeneteim szerint, amelyeket adok nektek. Nélkülük nem tudjátok megváltoztatni az életeteket. Imádságban élve békétek lesz. Békében élve szükségét érzitek majd annak, hogy tanúságot tegyetek, mert felfedezitek majd Istent, akit most távolinak éreztek. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, és engedjétek meg Istennek, hogy belépjen a szívetekbe. Térjetek vissza a böjthöz és a gyónáshoz, hogy legyőzhessétek a rosszat magatokban és körülöttetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Medjugorje - Szűz Mária

2016. november 2.

Drága gyermekek! Édesanyai szívemnek hatalmas öröm hozzátok jönni és megnyilvánulni számotokra. Ez Fiam ajándéka számotokra és mások számára is, akik ide jönnek. Édesanyaként hívlak benneteket, hogy Fiamat mindenek felett szeressétek. Ahhoz, hogy teljes szívetekből tudjátok szeretni meg kell ismernetek Őt. Imádsággal fogjátok megismerni. Imádkozzatok szívvel és érzéseitekkel. Imádkozni azt jelenti, az Ő szeretetére és áldozatára gondolni. Imádkozni azt jelenti szeretni, adni, szenvedni és áldozatot hozni. Titeket, gyermekeim arra hívlak, hogy az ima és a szeretet apostolai legyetek. Gyermekeim, a virrasztás ideje van. Ebben a virrasztásban imára, szeretetre és bizalomra hívlak benneteket. Amikor Fiam a szívetekbe tekint, édesanyai szívem azt szeretné, hogy feltétel nélküli bizalmat és szeretet lásson. Apostolaim eggyé vált szeretete élni fog, legyőzi és leleplezi a gonoszt. Gyermekeim, én kehely voltam az Istenembernek, Isten eszköze voltam. Ezért, titeket, apostolaimat arra hívlak, hogy Fiam igazi, tiszta szeretetének kelyhe legyetek. Arra hívlak benneteket, hogy olyan eszköz legyetek, amely által mindazok, akik még nem ismerték meg Isten szeretetét, akik sohasem szerettek, megértsék, elfogadják és megmeneküljenek. Köszönöm nektek, gyermekeim.

A Szűzanya távozása közben Mirjana egy kelyhet látott.

Medjugorje - Szűz Mária

2016. november 25.

"Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy térjetek vissza az imához. Ebben a kegyelmi időben Isten megengedte nekem, hogy a szentség és az egyszerű élet felé vezesselek benneteket, hogy felfedezzétek a kicsi dolgokban a Teremtő Istent, beleszeressetek, és életetek hálaadás legyen a Fölségesnek mindazért, amit Ő ad nektek. Gyermekeim, az életetek legyen ajándék mások számára a szeretetben és Isten meg fog áldani benneteket, ti pedig érdek nélkül, Isten iránti szeretetből tegyetek tanúságot. Veletek vagyok és mindnyájatokért közbenjárok Fiamnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2016. december 2.

Drága gyermekek! Édesanyai szívem sír, amikor látom, mit tesznek gyermekeim. A bűnök szaporodnak, a lélek tisztasága egyre kevésbé fontos, Fiamat elfelejtik, egyre kevésbé tisztelik, gyermekeimet pedig üldözik. Ezért ti, gyermekeim, szeretetem apostolai lélekkel és szívvel hívjátok segítségül Fiam nevét. Ő a világosság igéje lesz számotokra. Megnyilvánul nektek, veletek együtt töri meg a kenyeret és a szeretet igéit adja nektek, hogy az irgalmasság cselekedeteivé változtassátok és így az igazság tanúivá legyetek. Ezért gyermekeim ne féljetek. Engedjétek meg Fiamnak, hogy bennetek lakozzon. Általatok fogja gyógyítani a megsebzetteket és megtéríti az elveszett lelkeket. Ezért gyermekeim térjetek vissza a rózsafüzér imához. A jóság, az áldozat és az irgalom érzésével imádkozzátok. Ne csak a szavaitokkal imádkozzatok, hanem az irgalmasság cselekedeteivel is. Minden ember iránti szeretettel imádkozzatok. Fiam felmagasztalta áldozatával a szeretetet, ezért éljetek Vele, hogy legyen erőtök és reményetek, hogy legyen szeretetetek, amely élet és az örök életre vezet. Isten szeretete által én is veletek vagyok és édesanyai szeretettel vezetlek benneteket. Köszönöm nektek.

Medjugorje - Szűz Mária

2016. december 25.

A Szűzanya 2016. december 25-i üzenete Marija Pavlović által

"Drága gyermekek! Ma nagy örömmel hozom nektek Fiamat, Jézust, hogy békéjét adja nektek. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket és legyetek örömteliek, hogy befogadhassátok Őt. A menny veletek van és küzd szívetek, családjaitok és a világ békéjéért, ti pedig gyermekeim imáitokkal segítsetek, hogy így legyen. Fiammal, Jézussal együtt megáldalak benneteket és arra hívlak, hogy ne veszítsétek el a reményt, tekintetetek és szívetek pedig mindig a menny és az örökkévalóság felé irányuljon. Így nyitottá váltok Istenre és az Ő terveire. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

A Szűzanya 2016. december 25-i üzenete Jakov Čolo által (éves üzenet)

"Drága gyermekek! Ma, ezen a kegyelemmel teljes napon különleges módon hívlak benneteket arra, hogy imádkozzatok a békéért. Gyermekeim, a Béke Királynőjeként jöttem hozzátok és oly sokszor hívtalak benneteket arra, hogy imádkozzatok a békéért. De, gyermekeim szívetek békétlen. A bűn akadályoz benneteket abban, hogy teljesen megnyíljatok a kegyelemre és a békére, amelyet Isten ajándékozni szeretne nektek. Gyermekeim, ahhoz, hogy a békét megéljétek, először is a szívetekben kell békének lennie és teljesen át kell adnotok magatokat Istennek és az Ő akaratának. A békét és az örömet ne az evilági dolgokban keressétek, mert mindaz mulandó. Vágyakozzatok az igazi irgalom és béke után, amely csak Istentől származik, hisz így lesz szívetek igazi örömmel telt és ily módon válhattok a béke tanúivá ebben a békétlen világban. Édesanyátok vagyok és Fiamnál közbenjárok mindnyájatokért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."


Készítette és szerkeszti: Nagy Péter
06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)