Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - Medjugorje



ÉGI BÉKE A FÖLDÖN


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
Partnereink


Szűz Mária üzenetei

2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 2021, 2022

2015

A jelenések Lourdesben reggel,
Fatimában délben,
Medjugorjében este történnek.
Szűz Mária A Rosa Maria Mystica szobrok és róluk készült képek közül 1977. és 1989. között 63 könnyezett 22 országban.

Medjugorje - Szűz Mária

2015. január 2.

"Drága gyermekek! Úgy vagyok itt köztetek, mint édesanya, aki segíteni szeretne nektek, hogy megismerjétek az igazságot. Amíg úgy éltem a földön, mint ti, megkaptam az igazság ismeretét és ezzel együtt a Mennyország egy darabkáját is a földön. Ezért nektek, gyermekeimnek ugyanezt kívánom. A Mennyei Atya az igazság ismeretével telt, tiszta szíveket szeretne. Azt szeretné, hogy szeressétek mindazokat, akikkel találkoztok, mert én is mindnyájatokban Fiamat szeretem. Ez az igazság megismerésének kezdete. Sok hamis igazság kínáltatik fel számotokra, de a böjt, az ima, a bűnbánat és az Evangélium által megtisztult szívetek győzedelmeskedni fog felette. Ez az egyetlen igazság, és ez az igazság, amelyet Fiam hagyott rátok. Ezen nem kell sokat gondolkodnotok. Úgy kell tennetek, ahogyan én is tettem, szeressetek és adjatok. Gyermekeim, ha szerettek, akkor szívetek Fiam otthona és az én otthonom lesz, az életetekben pedig Fiam szava lesz az iránymutató. Gyermekeim, szeretett apostolaim, használni foglak benneteket abban, hogy segítsek minden gyermekemnek az igazság megismerésében. Gyermekeim, én mindig imádkoztam Fiam Egyházáért, és erre kérlek benneteket is. Imádkozzatok, hogy pásztoraitok Fiam szeretetét sugározzák. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. január 25.

"Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy imádságban éljétek meg hivatásotokat. Ma, mint eddig még soha, a Sátán a gyűlölet és a békétlenség ragályos szelével szeretné az embert és lelkét megfojtani. Sok szív öröm nélküli, mert nincs benne sem Isten, sem imádság. A gyűlölet és a háború napról napra növekszik. Gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy lelkesedéssel kezdjétek el újra a szentség és a szeretet útját, mert én ezért jöttem közétek. Legyünk együtt szeretet és megbocsátás mindazok számára, akik csak emberi szeretettel tudnak és akarnak szeretni, és nem az Isten mérhetetlen szeretetével, amelyre Isten hív benneteket. Gyermekeim, mindig a jobb jövőbe vetett remény legyen a szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. február 2.

"Drága gyermekek! Íme, itt vagyok közöttetek. Nézlek benneteket, rátok mosolygok és úgy szeretlek benneteket, ahogy csak az Édesanya tud szeretni. A Szentlélek által, aki tisztaságom által jön, látom szíveteket és Fiam elé viszem. Már hosszú ideje kérem tőletek, legyetek apostolaim és imádkozzatok azokért, akik nem ismerték meg Isten szeretetét. Szeretetből mondott imát kérek, olyan imát, amely cselekvő és áldozatkész. Ne vesztegessétek az időt, hogy azon gondolkodtok méltók vagytok-e arra, hogy apostolaim legyetek. A Mennyei Atya fog megítélni mindenkit, ti csak szeressétek Őt és hallgassatok Rá. Tudom, hogy ez, és köztetek való jelenlétem is zavarba hoz benneteket, de fogadjátok örömmel és imádkozzatok, hogy megérthessétek, méltók vagytok arra, hogy a mennyországért dolgozzatok. Szeretetem beborít benneteket. Imádkozzatok azért, hogy szeretetem győzzön minden szívben, mert ez az a szeretet, amely megbocsát, megajándékoz és soha meg nem szűnik. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. február 25.

"Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben arra hívlak mindnyájatokat, hogy többet imádkozzatok és kevesebbet beszéljetek. Az imában keressétek Isten akaratát és éljetek Isten parancsai szerint, amelyre Ő hív benneteket. Veletek vagyok és veletek imádkozom. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. március 2.

"Drága gyermekek! Ti vagytok az én erőm. Ti, apostolaim, akik szeretetetekkel, alázatotokkal, csendes imátokkal megismertetitek Fiamat. Bennem éltek. A szívetekben hordoztok engem. Ti tudjátok, hogy van egy édesanyátok, aki szeret benneteket, és aki azért jött, hogy elhozza a szeretetet. A Mennyei Atyában szemléllek benneteket, nézem a gondolataitokat, fájdalmaitokat, szenvedéseiteket és felajánlom azokat Fiamnak. Ne féljetek, ne veszítsétek el a reményt, mert Fiam hallgat az édesanyjára. Amióta megszületett szeret, és én arra vágyom, hogy minden gyermekem megismerje ezt a szeretetet. Azt szeretném, hogy mindnyájan visszatérjenek hozzá, akik fájdalmaik és értetlenségük miatt elhagyták Őt, és megismerjék mindazok, akik sohasem ismerték. Apostolaim, ezért vagytok ti itt, és én, édesanyátokként veletek. Imádkozzatok a hit megerősödéséért, mert az erős hitből fakad a szeretet és az irgalom. Szeretettel és irgalommal segítitek majd mindazokat, akik nincsenek tudatában annak, hogy a világosság helyett a sötétséget választják. Imádkozzatok pásztoraitokért, mert ők az Egyház ereje, amelyet Fiam hagyott rátok. Fiam által ők a lelkek pásztorai. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. március 18.

A Szűzanya éves jelenése Mirjana Dragićević-Soldonak 2015. március 18-án + videó

"Mirjana Dragićević-Soldo látnoknak a Szűzanya 1981. június 24-től 1982. december 25-ig minden nap megjelent. Az utolsó mindennapi jelenéskor a Szűzanya átadta neki a tizedik titkot, majd azt mondta, hogy ezentúl évente egyszer, mégpedig március 18-án fog megjelenni neki. Így történt eddig minden évben. Több mint tízezer zarándok gyűlt össze a rózsafüzér imádkozására. A jelenés 13.47-kor kezdődött és 13.53-ig tartott.

"Drága gyermekek! Teljes szívemből kérlek titeket, kérlek benneteket tisztítsátok meg szíveteket a bűntől és fordítsátok Isten és az örök élet felé. Kérlek benneteket, legyetek éberek és az igazságra nyitottak. Ne engedjétek meg, hogy az evilági dolgok eltávolítsanak benneteket attól, hogy igazán megismerjétek a Fiammal való közösség valódi örömét. Az igazi bölcsesség útján vezetlek benneteket, mert csak az igazi bölcsesség által ismerhetitek meg az igazi békét és az igazi jót. Ne vesztegessétek az időt azzal, hogy jeleket kértek a Mennyei Atyától, mert a legnagyobb jelet már megadta nektek, ez pedig az én Fiam. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, hogy a Szentlélek bevezethessen benneteket az igazságba, segíthessen titeket a felismerésben, hogy az így felismert igazságban egyek legyetek a Mennyei Atyával és Fiammal. Ez a felismerés adja a földi boldogságot és megnyitja az örök élet és a határtalan szeretet kapuját. Köszönöm nektek."

https://www.youtube.com/watch?v=5wqmfhiXE9c

Medjugorje - Szűz Mária

2015. március 25.

"Drága gyermekek! A Magasságbeli ma is megengedi nekem, hogy veletek legyek és a megtérés útján vezesselek benneteket. Sok szív bezárult a kegyelem előtt és nem hallgat hívásomra. Ti, gyermekeim imádkozzatok és harcoljatok a kísértések és minden rossz terv ellen, amelyet a modernizmus által az ördög kínál nektek. Legyetek erősek az imában és kereszttel a kezetekben imádkozzatok, hogy a rossz ne használhasson és ne győzhessen bennetek. Veletek vagyok és imádkozom értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. április 2.

"Drága gyermekek! Kiválasztottalak benneteket, apostolaim, mert mindannyian valamilyen szépséget hordoztok magatokban. Ti segíteni tudtok nekem abban, hogy újra győzedelmeskedjen az a szeretet, amelyért Fiam meghalt, majd feltámadt. Ezért arra hívlak benneteket, apostolaim, hogy Isten minden teremtményében, minden gyermekemben próbáljátok meglátni a jót és próbáljátok megérteni őket. Gyermekeim, ti mindnyájan testvérek vagytok a Szentlélekben. Ti, a Fiam iránti szeretettel eltelve tudtok szólni azokhoz, akik ezt a szeretetet még nem ismerték meg, ti azonban ismeritek. Ti megismertétek Fiam szeretetét, megértettétek Feltámadását, ti örömmel szegezitek Rá tekinteteteket. Édesanyai vágyam, hogy miden gyermekem egységben legyen a Jézus iránti szeretetben. Ezért arra hívlak benneteket apostolaim, hogy örömmel éljétek az Eukarisztiát, mert az Eukarisztiában Fiam mindig újra odaajándékozza magát és példát mutat a felebaráti szeretetre és áldozatra. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. április 25.

"Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, hogy az üdvösség felé vezesselek benneteket. Békétlen a lelketek, mert a lélek gyenge és fáradt a földi dolgoktól. Gyermekeim, imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy Ő átalakítson és betöltsön benneteket a hit és a remény erejével, hogy erősek legyetek a rossz elleni harcban. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Fiamnál, Jézusnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. május 2.

"Drága gyermekek, nyissátok meg szíveteket, és próbáljátok megérezni mennyire szeretlek benneteket és mennyire vágyom arra, hogy szeressétek Fiamat. Azt szeretném, hogy minél jobban megismerjétek Őt, mert lehetetlen ismerni és nem szeretni - mert Ő a szeretet. Gyermekeim, én ismerlek benneteket. Ismerem fájdalmaitokat és szenvedéseiteket, mert átéltem azokat. Veletek nevetek örömeitekben és veletek sírok fájdalmaitokban. Soha sem foglak elhagyni benneteket. Mindig édesanyai gyengédséggel fogok szólni hozzátok. Édesanyaként nyitott szívetekre van szükségem, hogy bölcsességgel és egyszerűséggel terjesszétek Fiam szeretetét. Azt szeretném, hogy nyitottak és érzékenyek legyetek a jóra és az irgalomra. Fiammal való egységetekre van szükségem, mert azt szeretném, hogy boldogok legyetek és segítsetek nekem abban, hogy boldoggá tegyem minden gyermekemet. Apostolaim, azt szeretném, hogy mindenkinek megmutassátok Isten igazságát, hogy szívem, amely szenvedett, sőt ma is annyit szenved, a szeretetben győzedelmeskedhessen. Imádkozzatok pásztoraitok szentté válásáért, hogy Fiam nevében csodát tehessenek, mert a szentség csodát tesz. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. május 25.

"Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, és örömmel hívlak mindnyájatokat: imádkozzatok és higgyetek az ima erejében. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket, hogy Isten betöltsön benneteket szeretetével és örömmé váljatok mások számára. Tanúságtételetek erőteljes lesz, és mindaz, amit tesztek Isten gyöngédségével lesz átszőve. Veletek vagyok, és mindaddig imádkozom értetek és a megtérésetekért, amíg nem teszitek Istent az első helyre. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. június 2.

"Drága gyermekek, általatok szeretnék munkálkodni, általatok gyermekeim, apostolaim, hogy majd végül ott gyűjthessem össze minden gyermekemet, ahol minden készen áll a ti boldogságotokhoz. Imádkozom értetek, hogy tetteitek megtérésre vezethessenek másokat, mert eljött az Igazság cselekedeteinek ideje, Fiam ideje. Szeretetem munkálkodni fog bennetek, használni foglak titeket. Legyen bizalmatok bennem, mert minden, amit szeretnék, a ti javatokat szolgálja, a Mennyei Atya által teremtett örök jót. Ti, gyermekeim, apostolaim, földi életeteket közösségben élitek azokkal a gyermekeimmel, akik még nem ismerték meg Fiam szeretetét, akik engem nem tekintenek édesanyjuknak, de ne féljetek tanúságot tenni az Igazságról! Ha ti nem féltek és bátran tanúságot tesztek, akkor az Igazság csodálatos módon fog győzedelmeskedni, de jegyezzétek meg, hogy a szeretetben van az erő. Gyermekeim, a szeretet: bűnbánat, megbocsátás, ima, áldozat, és irgalom. Ha majd tudtok szeretni, cselekedeteitekkel fogtok másokat megtérésre vezetni és lehetővé teszitek, hogy Fiam fénye a lelkekbe hatoljon. Köszönöm nektek! Imádkozzatok pásztoraitokért. Ők Fiamhoz tartoznak, Ő hívta meg őket. Imádkozzatok, hogy mindig legyen erejük és bátorságuk Fiam fényét sugározni."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. június 25.

"Drága gyermekek! A Magasságbeli ma is megadja nekem azt a kegyelmet, hogy szerethetlek és a megtérésre hívhatlak benneteket. Gyermekeim, Isten legyen a ti holnapotok, ne a háború és a békétlenség; nem a szomorúságnak, hanem az örömnek és a békének kell uralkodnia minden ember szívében, de Isten nélkül sohasem fogtok békére találni. Gyermekeim, ezért térjetek vissza Istenhez és az imához, hogy szívetek örömmel énekeljen. Veletek vagyok és mérhetetlen szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Ivanka éves jelenése

Ivanka Ivanković Elez látnoknak 2015. június 25-én volt a rendes éves jelenése. Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával, 1985. május 7-én a Szűzanya átadta Ivankának az utolsó, 10. titkot, és azt mondta neki, hogy Ivanka egész élete folyamán évente egyszer fog megjelenni neki, mégpedig a jelenések évfordulóján. Így történt ebben az évben is. A jelenés Ivanka családi házában volt, és 4 percig tartott. Csak Ivanka családja volt jelen. A jelenés után Ivanka a következőt mondta:

"A Szűzanya édesanyai áldását adta nekünk és azt mondta: béke, béke, béke."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. július 2.

"Drága gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy terjesszétek a Fiamba vetett hitet – a ti hiteteket. Gyermekeim, ti, a Szentlélek által megvilágosultak, apostolaim, adjátok át azt másoknak – azoknak, akik nem hisznek, nincs tudomásuk a hitről és nem is akarnak tudomást szerezni róla – ezért nektek sokat kell imádkoznotok a szeretet ajándékáért, mert a szeretet az igazi hit ismertetőjele, ti pedig az én szeretetem apostolai lesztek. A szeretet mindig feleleveníti az Eukarisztia fájdalmát és örömét, feleleveníti Fiam szenvedésének fájdalmát, amellyel megmutatta azt, mit jelent mérhetetlenül szeretni, és feléleszti az abból fakadó örömet, hogy itt hagyta számotokra testét és vérét, hogy önmagával tápláljon benneteket és így egy legyen veletek. Gyengédséggel telve nézlek titeket és mérhetetlen szeretetet érzek, amely megerősít abban a vágyamban, hogy erős hitre vezesselek benneteket. Az erős hit ad számotokra örömet és boldogságot a földön és végül a Fiammal való találkozást. Ez az Ő vágya. Ezért éljétek meg Őt, éljétek a szeretetet, éljétek a világosságot, amely az Eukarisztia által mindig beragyog titeket. Kérlek benneteket, hogy sokat imádkozzatok pásztoraitokért, imádkozzatok azért, hogy még jobban szeressétek őket, mert Fiam adta őket nektek, hogy testével tápláljanak benneteket és megtanítsanak szeretni. Ezért ti is szeressétek őket. De, jegyezzétek meg gyermekeim, hogy a szeretet azt jelenti; elviselni, adni, és soha, de soha nem ítélkezni. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. július 25.

"Drága gyermekek! Örömmel vagyok ma is veletek és arra hívlak mindnyájatokat gyermekeim: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy megérthessétek azt a szeretetet, amellyel szeretlek benneteket. Szeretetem erősebb a rossznál, ezért gyermekeim közeledjetek Istenhez, hogy érezhessétek Istenből fakadó örömömet. Isten nélkül nincs jövőtök, nincs reményetek, sem üdvösségetek, ezért hagyjátok el a rosszat és válasszátok a jót. Veletek vagyok és közbenjárok veletek együtt Istennél minden szükségletetekért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. augusztus 2.

"Drága gyermekek, édesanyaként, aki szereti gyeremekeit, látom milyen nehéz időben éltek. Látom szenvedéseteket, de nektek tudnotok kell, hogy nem vagytok egyedül. Fiam veletek van mindenhol. Láthatatlan, de láthatjátok, ha megélitek Őt. Ő az a világosság, amely beragyogja lelketeket és békességet ad. Ő az egyház, akit szeretnetek kell és mindig imádkozni és harcolni érte, de nemcsak szavakkal, hanem a szeretet cselekedeteivel. Gyermekeim, úgy cselekedjetek, hogy mindannyian megismerjék és szeressék a Fiamat, mert az igazság a Fiamban van, aki az Istentől született – az Isten Fia. Ne vesztegessétek az időt túl sok gondolkodással, mert el fogtok távolodni az igazságtól. Egyszerű szívvel fogadjátok szavát és éljétek meg azt. Ha megélitek szavát, imádkozni fogtok. Ha megélitek szavát irgalmas szeretettel szerettek. Szeretni fogjátok egymást. Minél inkább szerettek, annál távolabb kerültök a haláltól. Mindazok, akik megélik Fiam igéjét és szeretnek, azok számára a halál élet lesz. Köszönöm nektek. Imádkozzatok, hogy pásztoraitokban Fiamat láthassátok. Imádkozzatok, hogy bennük Fiamat ölelhessétek át."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. augusztus 25.

"Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyetek imádság. Az Istennel való találkozáshoz az ima adjon nektek szárnyakat. A világ a kísértés pillanataiban él, mert elfelejtette és elhagyta Istent. Ezért gyermekeim, ti legyetek azok, akik keresik és mindenek felett szeretik Istent. Veletek vagyok és Fiamhoz vezetlek benneteket, de nektek Isten gyermekeinek szabadságában kell kimondanotok saját IGENETEKET. Közbenjárok értetek és végtelen szeretettel szeretlek benneteket gyermekeim. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. szeptember 2.

"Drága gyermekek! Drága szeretet-apostolaim, igazság hordozói, újra hívlak és magam köré gyűjtelek benneteket, hogy segítsetek nekem, segítsetek a szeretetre és igazságra szomjazó - Fiamra szomjazó - gyermekeimnek. Én a Mennyei Atyától küldetett kegyelem vagyok, hogy segítsek nektek megélni Fiam igéjét. Szeressétek egymást. A ti földi életeteket éltem. Tudom, hogy nem mindig könnyű, de ha szeretni fogjátok egymást, szívvel imádkoztok, lelki magasságokba fogtok eljutni és meg fog nyílni számotokra a mennybe vezető út. Itt várlak benneteket én, a ti édesanyátok, mert én itt vagyok. Legyetek hűségesek Fiamhoz és tanítsatok hűségre másokat is. Veletek vagyok, segíteni fogok nektek. Tanítani foglak benneteket a hitre, hogy igaz módon tudjátok átadni azt másoknak. Tanítani foglak benneteket az igazságra, hogy tudjatok megkülönböztetni. Tanítani foglak titeket a szeretetre, hogy megismerjétek, mi az igazi szeretet. Gyermekeim, Fiam meg fogja adni nektek, hogy szavaitok és cselekedeteitek által ő szóljon. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. szeptember 25.

"Drága gyermekek! Ma is kérem a Szentlelket, hogy töltse be szíveteket erős hittel. Az ima és a hit szeretettel és örömmel fogja betölteni szíveteket, és jelek lesztek azok számára, akik távol vannak Istentől. Gyermekeim, buzdítsátok egymást a szívvel való imára, hogy az ima betöltse életeteket, ti pedig gyermekeim, minden nap, mindenek felett tanúk lesztek a szolgálatban: Isten imádásában és a szükségben lévő felebarát szolgálatában. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. október 2.

"Drága gyermekek! Itt vagyok köztetek, hogy bátorítsalak, szeretetemmel betöltselek titeket és újra arra hívjalak benneteket, hogy legyetek Fiam szeretetének tanúi. Sok gyermekemnek nincs reménye, nincs békéje, nincs szeretete. Fiamat keresik, de nem tudják hogyan, és hol találhatnak rá. Fiam kitárja feléjük karját, ezért ti segítsetek nekik, hogy ölelő karjaiba találjanak. Gyermekeim, ezért imádkoznotok kell a szeretetért. Sokat, sokat kell imádkoznotok, hogy minél több szeretet legyen bennetek, mert a szeretet legyőzi a halált és fenntartja az életet. Szeretetem apostolai, gyermekeim, bármilyen távol vagytok is egymástól, őszinte és egyszerű szívvel egyesüljetek az imában. Úgy bátorítsátok egymást a lelki növekedésben, ahogy én bátorítlak benneteket. Fölöttetek virrasztok és veletek vagyok mindig, amikor csak rám gondoltok. Imádkozzatok pásztoraitokért is, azokért, akik mindenről lemondtak Fiamért és értetek. Szeressétek őket és imádkozzatok értük. A Mennyei Atya hallja imátokat. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. november 2.

"Drága gyermekek, újra a szeretetről szeretnék beszélni nektek. Magam köré gyűjtöttelek benneteket Fiam nevében, az Ő akarata szerint. Azt szeretném, hogy hitetek erős legyen, szeretetből fakadjon. Mert azon gyermekeim, akik megértik Fiam szeretetét és követik azt, szeretetben és reményben élnek. Megismerték Isten szeretetét. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy minél jobban tudjatok szeretni és megtenni a szeretet cselekedeteit. Mert csupán a hit, szeretet és szeretet-cselekedetek nélkül nem az, amit kérek tőletek. Drága gyermekeim, az csak a hit látszata, önmagunk dicsérete. Fiam hitet és tetteket, szeretetet és jóságot kér. Imádkozom és kérlek titeket is imádkozzatok és éljetek szeretetben, mert azt szeretném, hogy amikor Fiam látni fogja minden gyermekem szívét, szeretetet és jóságot és ne gyűlöletet és közömbösséget lásson. Gyermekeim, szeretetem apostolai, ne veszítsétek el a reményt, ne veszítsétek el az erőt. Képesek vagytok erre. Bátorítalak és megáldalak benneteket. Mert minden evilági, amelyet sajnos sok gyermekem első helyre tesz, eltűnik, és csak a szeretet és a szeretet cselekedetei maradnak meg és nyitják ki a Mennyek Országának ajtaját. Ebben az ajtóban foglak várni benneteket. Ebben az ajtóban szeretném várni és átölelni minden gyermekemet. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. november 25.

"Drága gyermekek! Ma mindnyájatokat hívlak: imádkozzatok a szándékaimra. Veszélyben van a béke, ezért gyermekeim, imádkozzatok és legyetek a béke és a remény hordozói ebben a békétlen világban, ahol a sátán támad és minden módon megkísért. Gyermekeim, legyetek erősek az imában és bátrak a hitben. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért Fiamnál, Jézusnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. december 2.

"Drága gyermekek, én mindig veletek vagyok, mert Fiam rám bízott benneteket. És nektek, gyermekeim szükségetek van rám, kerestek, hozzám jöttök, és megörvendeztetitek édesanyai szívemet. Szeretlek, és szeretni is foglak benneteket, benneteket, akik szenvedtek, és akik fájdalmaitokat és szenvedéseiteket Fiamnak és nekem ajánljátok fel. Szeretetem keresi minden gyermekem szeretetét, gyermekeim pedig keresik az én szeretetemet. Jézus a szeretet által keresi az egységet Ég és Föld között, a Mennyei Atya és közöttetek gyermekeim, az Ő Egyháza között. Ezért sokat kell imádkozni, imádkozni és szeretni az Egyházat, amelyhez tartoztok. Az Egyház most szenved, és olyan apostolokra van szüksége, akik szeretik az egységet, tanúságtételükkel Isten útját mutatják; olyan apostolokra, akik szívvel megélve az Eucharisztiát nagy dolgokat cselekednek; szüksége van rátok, szeretetem apostolaira. Gyermekeim, az Egyházat kezdettől fogva üldözték és elárulták, de napról napra növekedett. Elpusztíthatatlan, mert Fiam érte adta a szívét - az Eucharisztiát, és feltámadásának fénye ragyogott és ragyogni fog felette. Ezért, ne féljetek. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy legyen erejük és szeretetük az üdvösség hídjaivá lenni. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. december 25. - Karácsony, Marija által

"Ma is elhozom nektek fiamat, Jézust, és karjaimból adom nektek az Ő békéjét és a Mennyország utáni vágyakozást. Imádkozom veletek a békéért és hívlak benneteket, hogy legyetek béke. Mindnyájatokat megáldalak édesanyai béke-áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2015. december 25. - Karácsony, Jakov éves jelenésén kapott üzenet

"Drága gyermekek, ezekben az években, amikor Isten megengedi nekem, hogy veletek legyek, ez Isten mindegyikőtök iránti mérhetetlen szeretetének a jele, jele annak, hogy mennyire szeret benneteket Isten. Gyermekeim, mennyi kegyelmet adott és mennyi kegyelmet szeretne nektek ajándékozni a Magasságbeli. De, gyermekeim szívetek zárva van és félelemben él és nem engedi meg Jézusnak, hogy szeretete és békéje betöltse szíveteket és uralkodjon életetekben. Isten nélkül élni azt jelenti, sötétségben élni és soha nem ismerni meg az Atya szeretetét és mindnyájatokról való gondoskodását. Ezért, gyermekeim ma különleges módon imádkozzatok Jézushoz, hogy mától fogva életetek Istenben újjászülessen, és életetek világossággá váljon, amely belőletek sugárzik majd és ily módon Isten jelenlétének tanúivá legyetek a világban és minden sötétségben élő ember számára. Gyermekeim, szeretlek benneteket és minden nap közbenjárok értetek a Magasságbelinél. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."


Készítette és szerkeszti: Nagy Péter
06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)