Jézus - Hang - evangéliumok - Szűz Mária - Medjugorje



ÉGI BÉKE A FÖLDÖN


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
Partnereink


Szűz Mária üzenetei

2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 2021, 2022

2013

A jelenések Lourdesben reggel,
Fatimában délben,
Medjugorjében este történnek.
Szűz Mária A Rosa Maria Mystica szobrok és róluk készült képek közül 1977. és 1989. között 63 könnyezett 22 országban.

Medjugorje - Szűz Mária

2013. január 2

"Drága gyermekek! Nagy szeretettel és türelemmel törekszem szíveteket szívemhez hasonlóvá tenni. Igyekszem saját példámmal tanítani benneteket az alázatra, bölcsességre és szeretetre, mert szükségem van rátok gyermekeim, nem tudlak nélkülözni benneteket. Isten akarata szerint választalak ki, az Ő erejével erősítelek meg titeket. Ezért, drága gyermekek, ne féljetek kinyitni előttem szíveteket. Én átadom azt Fiamnak, Ő pedig viszonzásul Isteni békével fog megajándékozni benneteket. Ezt a békét elviszitek majd mindazoknak, akikkel találkoztok, Isten szeretetéről tesztek tanúságot az életetekkel és Fiamat ajándékozzátok önmagatokon keresztül. A kiengesztelődés, a böjt és az imádság által foglak vezetni benneteket. Mérhetetlen a szeretetem. Ne féljetek! Gyermekeim, imádkozzatok pásztoraitokért. Szátok legyen zárva minden ítélkezésre, mert ne feledjétek, hogy Fiam választotta ki őket, és csak neki van joga ítélkezni. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. január 25

"Drága gyermekek! Ma is imádságra hívlak benneteket. Imátok legyen olyan erős, mint az élő kő, mindaddig, míg életetek tanúságtétellé nem válik. Tegyetek tanúságot hitetek szépségéről. Veletek vagyok és mindnyájatokért közbenjárok Fiamnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. február 2.

"Drága gyermekek! A szeretet - az igaz szeretet - vezet hozzátok, amelyre szeretnélek megtanítani benneteket is. A szeretetre, amelyet Fiam mutatott meg nektek, amikor irántatok való szeretetből meghalt a kereszten. A szeretetre, amely mindig kész megbocsátani és bocsánatot kérni. Mekkora a ti szeretetetek? Anyai szívem szomorú, amikor szeretetet keres a szívetekben. Nem vagytok készek szeretetből alávetni akaratotokat Isten akaratának. Nem tudtok nekem segíteni abban, hogy azok is megismerjék Isten szeretetét, akik még nem ismerték meg, mert nincs igaz szeretet bennetek. Ajánljátok fel nekem szíveteket és vezetni foglak benneteket. Megtanítalak titeket megbocsátani, szeretni ellenségeiteket és Fiam szerint élni. Ne féltsétek magatokat. Fiam nem felejti el bajaikban azokat, akik szeretnek. Mellettetek leszek. Kérni fogom a Mennyei Atyát, hogy ragyogtassa rátok az örök igazság és szeretet fényét. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy böjtötök és imátok által szeretetben vezessenek benneteket. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. február 25.

"Drága Gyermekek, Ma is imádságra hívlak benneteket. A bűn földi dolgok felé vonz, míg én azért jöttem hogy az életszentség és Isten dolgai felé vezesselek benneteket, de ti harcoltok és elhasználjátok energiátokat a bennetek lévő jóval és gonosszal való harcban. Kicsinyeim, ezért Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, amíg az imádság öröm nem lesz számotokra és az élet majd egyszerű sétává válik Isten felé. Köszönöm, hogy válaszoltatok meghívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. március 2.

"Drága gyermekek; édesanyaként újra arra hívlak benneteket, hogy ne legyetek keményszívűek. Ne hunyjatok szemet a figyelmeztetések felett, amelyet a Mennyei Atya szeretetből küld nektek. Szeretitek-e Őt mindenek felett? Bánjátok-e, hogy gyakran megfeledkeztek arról, hogy a Mennyei atya nagy szeretetéből küldte el Fiát, hogy keresztje által megváltson bennünket? Bánjátok-e, hogy még mindig nem fogadjátok el az üzeneteket? Gyermekeim, ne szegüljetek ellen Fiam szeretetének. Ne szegüljetek ellen a reménynek és a békének.Imádságotok és böjtötök által, Fiam el fogja űzni keresztjével a sötétséget, amely be akar kebelezni benneteket és uralkodni akar rajtatok. Erőt fog adni az új élethez. Fiam általi életetek áldás és remény lesz a bűn sötétségében tévelygő bűnösök számára. Gyermekeim, virrasszatok! Én édesanyaként virrasztok veletek. Különösen imádkozom és virrasztok azok felett, akiket Fiam meghívott arra, hogy számotokra a fény és remény hordozói legyenek – pásztoraitokért. Köszönöm nektek!"

Medjugorje - Szűz Mária

2013. március 18.

Mirjana D-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó mindennapos jelenésen a Gospa rábízta a tizedik titkot és azt mondta, hogy ezentúl csak évente egyszer, mégpedig minden év március 18-án fog megjelenni neki. Így történt ez eddig minden évben. Több ezer zarándok gyűlt össze a rózsafüzér imára. A jelenés 13:52-kor kezdődött és 13:58-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

"Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy teljes bizalommal és örömmel áldjátok az Úr nevét és napról napra szívből adjatok hálát neki nagy szeretetéért. Fiam szeretete által, amelyet a kereszttel megmutatott, lehetővé tette, hogy minden meg legyen nektek bocsátva, hogy ne kelljen szégyenkeznetek, elrejtőznötök, és hogy félelemből ne nyissátok ki szívetek ajtaját Fiam előtt. Ellenkezőleg, gyermekeim, engesztelődjetek ki a Mennyei Atyával, hogy úgy szerethessétek meg önmagatokat, mint ahogy Fiam szeret benneteket. Ha majd megszeretitek önmagatokat, akkor szeretni fogjátok a többi embert is, meglátjátok bennük Fiamat, és megismeritek szeretetének nagyságát. Hitben éljetek! Fiam általam készít fel benneteket azokra a művekre, amelyeket általatok akar véghezvinni, és amelyek által meg akar dicsőülni. Adjatok hálát neki! Különösen mondjatok köszönetet a pásztorokért, közbenjáróitokért a Mennyei Atyával való kiengesztelődésben. Én köszönetet mondok nektek, gyermekeimnek. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. március 25.

"Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben arra hívlak benneteket, hogy vegyétek kezetekbe szeretett Fiam, Jézus keresztjét és elmélkedjetek az ő szenvedéséről és haláláról. Szenvedéseteket egyesítsétek az ő szenvedésével és győzni fog a szeretet, mert Ő, aki a szeretet, szeretetből önmagát adta, hogy megmentsen mindnyájatokat. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok mindaddig, míg szeretet és béke nem uralkodik szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. április 2.

"Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy lélekben legyetek egyek Fiammal. Hívlak titeket, hogy az imádság és a szentmise által, amikor Fiam különös módon egyesül veletek, próbáljatok meg olyanná lenni, mint Ő; ti is legyetek készek úgy, ahogyan Ő mindig Isten akaratát teljesíteni, nem pedig a sajátotok beteljesülését keresni. Mert gyermekeim, Isten akaratából vagytok, léteztek, Isten akarata nélkül semmik vagytok. Édesanyaként azt kérem tőletek, hogy életetekkel beszéljetek Isten dicsőségéről, mert ily módon az Ő akarata szerint önmagatokat is megdicsőítitek. Minden felebarátotok iránt tanúsítsatok alázatot és szeretetet. Ezen alázat és szeretet által Fiam megmentett benneteket és megnyitotta számotokra a Mennyei Atyához vezető utat. Kérlek benneteket, nyissatok utat a Mennyei Atya felé mindazok számára, akik még nem ismerték meg és nem nyitották meg szívüket az Ő szeretetére. Életetekkel nyissatok utat mindazok számára, akik még tévelyegnek az igazság keresésében. Gyermekeim, olyan apostolaim legyetek, akik nem éltek hiába! Ne felejtsétek el, hogy majd a Mennyei Atya elé kell állnotok és számot kell adnotok önmagatokról. Legyetek készen! Újra figyelmeztetlek benneteket, imádkozzatok azokért, akiket Fiam meghívott, akiknek megáldotta a kezét, és akiket nektek ajándékozott. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok pásztoraitokért. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. április 25.

"Drága gyermekek! Imádkozzatok, imádkozzatok, csak imádkozzatok mindaddig, míg szívetek meg nem nyílik a hitre, mint a virág a napsugár melegére. Ez a kegyelem ideje, amelyet Isten ad nektek jelenlétem által, de ti távol vagytok szívemtől, ezért személyes megtérésre és családi imára hívlak benneteket. A Szentírás mindig buzdítás legyen számotokra. Mindnyájatokat megáldalak édesanyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. május 2.

"Drága gyermekek! Újra arra hívlak benneteket, hogy szeressetek és ne ítélkezzetek! Fiam a Mennyei Atya akaratából volt közöttetek, hogy megmutassa számotokra az üdvösség útját, hogy megmentsen benneteket és nem azért, hogy megítéljen. Ha követni akarjátok Fiamat, akkor nem fogtok ítélkezni, hanem úgy fogtok szeretni, ahogyan a Mennyei Atya szeret benneteket. Amikor a legnehezebb számotokra, amikor elestek a kereszt súlya alatt, ne essetek kétségbe, ne ítélkezzetek, hanem emlékezzetek arra, hogy szeretve vagytok és dicsérjétek a Mennyei Atyát az Ő szeretetéért. Gyermekeim, ne térjetek le az útról, amelyen vezetlek benneteket. Ne rohanjatok a vesztetekbe. Az imádság és a böjt erősítsen meg benneteket, hogy úgy tudjatok élni, ahogyan azt a Mennyei Atya szeretné; legyetek apostolaim, a hit és a szeretet apostolai, hogy életetek áldás legyen azok számára, akikkel találkoztok, s egyek legyetek a Mennyei Atyával és Fiammal. Gyermekeim, ez az egyetlen igazság, igazság, amely megtérésetekhez vezet, majd mindazok megtéréséhez, akikkel találkoztok, akik még nem ismerték meg Fiamat - mindazoknak, akik nem tudják mit jelent szeretni. Gyermekeim, Fiam pásztorokat ajándékozott nektek. Vigyázzatok rájuk, imádkozzatok értük! Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. május 25.

"Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy legyetek erősek és határozottak a hitben és az imádságban mindaddig, amíg imátok nem lesz olyan erős, hogy megnyissa szeretett Fiam, Jézus szívét. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok szüntelenül mindaddig, amíg szívetek nem nyílik meg Isten szeretetére. Veletek vagyok és közbenjárok mindnyájatokért és imádkozom megtérésetekért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. június 2.

"Drága gyermekek! Ebben a békétlen időben újra arra hívlak benneteket, hogy induljatok el Fiam után, Őt kövessétek. Tudok a fájdalmakról, a szenvedésekről és a nehézségekről, de Fiamban meg fogtok pihenni, Benne békére és üdvösségre találtok. Gyermekeim, ne felejtsétek el, hogy Fiam keresztjével megváltott benneteket és lehetővé tette, hogy újra Isten gyermekeivé váljatok, és a Mennyei Atyát újra így szólíthassátok: "Atya!" Hogy az Atyához méltókká válhassatok, szeressetek és bocsássatok meg, mert Atyátok a szeretet és a megbocsátás. Imádkozzatok és böjtöljetek, mert ez a megtisztulásotok útja, ez a Mennyei Atya megismeréséhez vezető út. Ha megismeritek az Atyát, meg fogjátok érteni, hogy csak Őreá van szükségetek. Édesanyaként szeretném, ha gyermekeim egyetlen nép közösségeként hallgatnák és teljesítenék Isten igéjét.* Ezért gyermekeim, induljatok Fiam után, váljatok eggyé Vele, legyetek Isten gyermekei. Úgy szeressétek pásztoraitokat, ahogyan Fiam szerette, amikor meghívta őket, hogy nektek szolgáljanak. Köszönöm nektek."

* A Szűzanya ezt határozottan és hangsúlyosan mondta

Medjugorje - Szűz Mária

2013. június 25.

"Drága gyermekek! Örömteli szívvel szeretlek mindnyájatokat és arra hívlak benneteket, hogy közeledjetek Szeplőtelen Szívemhez, hogy még közelebb tudjalak vinni benneteket Fiamhoz, Jézushoz, és Ő békéjét és szeretetét adja nektek, amely mindnyájatok eledele. Nyíljatok meg gyermekeim az imádságra, nyíljatok meg szeretetemre. Édesanyátok vagyok, és nem hagyhatlak magatokra benneteket a tévelygésben és a bűnben. Ti arra vagytok meghívva gyermekek, hogy gyermekeim legyetek, az én szeretett gyermekeim, hogy mindnyájatokat bemutathassalak Fiamnak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. július 2.

"Drága gyermekek! Édesanyai szeretettel kérlek benneteket, ajándékozzátok nekem szíveteket, hogy felajánlhassam Fiamnak és megszabadíthassalak benneteket, megszabadíthassalak mindattól a rossztól, amely egyre inkább rabul ejt és eltávolít benneteket az egyetlen Jótól - Fiamtól; mindez téves úton vezet benneteket és elveszi békéteket. Én szabadságra, Fiam által megígért szabadságra szeretnélek elvezetni titeket, mert azt szeretném, hogy itt teljességben megvalósuljon Isten akarata; hogy ... az imádság és a böjt által megszülessenek Isten szeretetének apostolai, apostolok, akik szabadon és szeretettel hirdetik majd Isten szeretetét gyermekeimnek, apostolok, akik terjeszteni fogják a Mennyei Atya szeretetébe vetett bizalmat és megnyitják a Mennyország ajtaját. Drága gyermekek, nyújtsatok szeretetteljes örömet és támaszt pásztoraitoknak, mint ahogyan ezt Fiam tőlük kérte a számotokra. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. július 25.

"Drága gyermekek! Örömteli szívvel arra hívlak mindnyájatokat, hogy éljétek meg hiteteket, és szívvel és példával tegyetek tanúságot minden helyzetben. Döntsétek el gyermekeim, hogy távol lesztek a bűntől és a kísértéstől, és legyen szívetekben a szentség öröme és szeretete. Gyermekeim, szeretlek titeket és közbenjárásommal a Magasságbeli előtt kísérlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. augusztus 2.

"Drága gyermekek, ha teljes bizalommal megnyitnátok felém a szíveteket, mindent megértenétek! Megértenétek, hogy milyen nagy szeretettel hívlak benneteket, mekkora szeretettel szeretnélek megváltoztatni, boldoggá tenni titeket, és mekkora szeretettel szeretnélek Fiam követőivé tenni benneteket és Fiamban teljes békét adni számotokra. Megértenétek édesanyai szeretetem határtalan nagyságát. Ezért gyermekeim, imádkozzatok, mert az ima által növekszik a hitetek és születik meg a szeretet, mely által a kereszt sem lesz elviselhetetlen, mert nem egyedül hordozzátok. A Fiammal való közösségben dicsőítsétek meg a Mennyei Atya nevét. Imádkozzatok, imádkozzatok a szeretet ajándékáért, mert a szeretet az egyetlen igazság - mindent megbocsát, mindenkinek a szolgálatára van és mindenkiben meglátja a testvért! Gyermekeim, apostolaim, nagy a Mennyei Atya bizalma, amelyet általam, szolgálója által adott nektek, hogy segítsetek azoknak, akik nem ismerik Őt, hogy kibéküljenek Vele és kövessék Őt. Ezért a szeretetre tanítalak benneteket, mert csak akkor tudtok válaszolni Neki, ha szeretet lesz bennetek. Újra hívlak benneteket, szeressétek pásztoraitokat és imádkozzatok, hogy ebben a nehéz időben vezetésük által megdicsőüljön Fiam neve. Köszönöm nektek!"

Medjugorje - Szűz Mária

2013. augusztus 25.

"Drága gyermekek! A Magasságbeli ma is megadja azt a kegyelmet, hogy veletek lehetek és a megtérés felé vezethetlek benneteket. Minden nap vetek és a megtérésre hívlak benneteket, hogy ima, béke, szeretet, búzaszem legyetek, amely meghalva százszoros termést hoz. Drága gyermekeim, nem szeretném, ha amiatt bánkódnátok, amit megtehettetek volna, de nem tettétek. Ezért gyermekeim új lelkesedéssel mondjátok: "Jel szeretnék lenni mások számára". Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. szeptember 2.

"Drága gyermekek! Mindnyájatokat szeretlek. Ti mindannyian, gyermekeim, mindannyian a szívemben vagytok. Édesanyai szeretetem mindnyájatoké, és szeretnélek elvezetni mindnyájatokat Isten örömének megismerésére. Ezért hívlak benneteket. Alázatos apostolokra van szükségem, akik nyitott szívvel fogadják Isten Igéjét és segítenek másoknak abban, hogy Isten Igéje által megértsék életük értelmét. Gyermekeim, ahhoz, hogy erre képesek legyetek, az ima és a böjt által meg kell tanulnotok szívből hallani és alázatossá válni. Meg kell tanulnotok elvetni magatoktól mindazt, ami eltávolít benneteket Isten Igéjétől, és csupán arra vágyakozni, ami közelebb visz hozzá. Ne féljetek! Itt vagyok. Nem vagytok egyedül. Kérem a Szentlelket, hogy újítson és erősítsen meg benneteket. Kérem a Szentlelket, hogy másokat segítve ti is gyógyuljatok. Kérem Őt, hogy általa Isten gyermekei és az én apostolaim legyetek."

Ezután nagy aggodalommal mondta:

"Jézusért, Fiamért szeressétek azokat, akiket Ő meghívott és csak azon kezek áldására vágyakozzatok, amelyeket Ő megszentelt. Ne engedjétek, hogy a gonosz uralkodjon. Újra ismétlem - Szívem csak pásztoraitokkal fog győzni. Ne engedjétek a gonosznak, hogy elszakítson benneteket pásztoraitoktól. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. szeptember 25.

"Drága gyermekek! Ma is az imára hívlak benneteket. Mindennapi kapcsolatotok legyen az imával. Az ima csodákat tesz bennetek és általatok, ezért gyermekeim, legyen az ima öröm számotokra. Akkor az élethez való viszonyotok mélyebb és nyitottabb lesz és megértitek, hogy az élet ajándék mindnyájatok számára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. október 2.

"Drága gyermekek! Ma is az imára hívlak benneteket. Mindennapi kapcsolatotok legyen az imával. Az ima csodákat tesz bennetek és általatok, ezért "Drága gyermekek! Édesanyai szeretettel szeretlek benneteket és anyai türelemmel várom szereteteteket és egységeteket. Kérem, hogy legyetek Isten gyermekeinek, gyermekeimnek közössége. Azt kérem, hogy mint közösség éledjetek fel örömmel Fiam hitében és szeretetében. Gyermekeim apostolaimként gyűjtelek össze és arra tanítlak benneteket, hogyan ismertessétek meg másokkal Fiam szeretetét, hogyan vigyétek el nekik az Örömhírt, aki az én Fiam. Adjátok nekem nyitott, megtisztult szíveteket és be fogom tölteni Fiam iránti szertettel. Szeretete értelmet fog adni életeteknek, én pedig veletek járok majd. Veletek leszek a Mennyei Atyával való találkozásig. Gyermekeim, meg fognak menekülni azok, akik szeretettel és hittel haladnak a Mennyei Atya felé. Ne féljetek, veletek vagyok. Úgy bízzatok pásztoraitokban, ahogyan Fiam bízott bennük, amikor kiválasztotta őket és imádkozzatok, hogy legyen erejük és szeretetük ahhoz, hogy vezessenek benneteket. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. október 25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg az imára. Az ima csodákat művel bennetek és általatok. Ezért, gyermekeim, a szív egyszerűségében kérjétek a Magasságbelit, adjon erőt nektek, hogy Isten gyermekei legyetek, és a sátán ne tépázzon titeket, mint ágakat a szél. Gyermekeim, döntsetek újra Isten mellett, csak az Ő akaratát keressétek, és akkor Benne örömre és békére fogtok találni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

Medjugorje - Szűz Mária

2013. november 2.

"Drága gyermekek, édesanyaként újra hívlak benneteket: szeressetek; szüntelenül imádkozzatok a szeretet ajándékáért; mindenek felett szeressétek a Mennyei Atyát. Ha Őt szeretitek, akkor önmagatokat és felebarátaitokat is szeretni fogjátok. Ezt nem lehet szétválasztani. A Mennyei Atya jelen van minden emberben, minden embert szeret és minden embert nevén szólít. Ezért, gyermekeim az imádságban halljátok meg a Mennyei Atya akaratát. Beszélgessetek vele. Legyen személyes kapcsolatotok az Atyával, aki még jobban el fogja mélyíteni gyermekeim közösségének, apostolaimnak egymás közötti kapcsolatát. Édesanyaként azt szeretném, hogy a Mennyei Atya iránti szeretet által emelkedjetek felül e világ ürességén és segítsetek másoknak, hogy fokozatosan ismerjék meg és közeledjenek a Mennyei Atyához. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a szeretet ajándékáért, mert a szeretetet az én Fiam. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy mindig legyen bennük szeretet irántatok, ahogyan Fiamban is volt, amit azzal mutatott meg, hogy életét adta üdvösségetekért. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. november 25.

"Drága Gyermekek! Ma mindegyikőtöket imádságra hívom. Kicsinyeim, tárjátok ki Szívetek kapuját, az elmélyült imára, a szívből jövő imádságra, a Mindenható akkor tud hatni a szabadságtokra és elkezdődik majd a megtéréstek. Hitetek oly erőssé válik, hogy teljes szívetekből ki tudjátok mondani: Istenem, én Mindenem. Kicsinyeim megértitek majd, hogy itt a földön minden múlandó. Köszönöm, hogy meghalljátok meghívásom.

Medjugorje - Szűz Mária

2013. december 2.

"Drága gyermekek, anyai szeretettel és édesanyai türelemmel tekintek szüntelen tévelygésetekre és elveszettségetekre. Ezért vagyok veletek. Segíteni szeretnék abban, hogy elsősorban találjátok meg és ismerjétek meg önmagatokat, hogy majd azután felismerhessétek és beismerhessétek mindazt, ami nem engedi, hogy őszintén, teljes szívvel ismerjétek meg a mennyei Atya szeretetét. Gyermekeim, az Atya a kereszt által ismerhető meg. Ezért ne utasítsátok el a keresztet, törekedjetek segítségemmel megérteni és elfogadni. Ha el tudjátok fogadni a keresztet meg fogjátok érteni a mennyei Atya szeretetét is; Fiammal és velem fogtok járni; különbözni fogtok azoktól, akik még nem ismerték meg a mennyei Atya szeretetét, azoktól, akik hallgatják őt, de nem értik, nem járnak vele, nem ismerték meg Őt. Azt szeretném, hogy ismerjétek meg Fiam igazságát és apostolaim legyetek, hogy Isten gyermekeiként emelkedjetek felül az emberi gondolkodásmódon és mindig mindenben újból és újból Isten gondolatait keressétek. Gyermekeim imádkozzatok és böjtöljetek, hogy felismerhessétek mindazt, amit kérek tőletek. Imádkozzatok a pásztoraitokért és arra vágyakozzatok, hogy velük egységben ismerjétek meg a mennyei Atya szeretetét. Köszönöm nektek."

Medjugorje - Szűz Mária

2013. december 25.

"Drága gyermekek! A Béke Királyát hozom, hogy Ő a békéjét adja nektek. Ti gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Az ima gyümölcse látszani fog az emberek arcán, akik döntöttek Isten és az Ő országa mellett. Fiammal, Jézussal megáldalak mindnyájatokat a béke áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

A Szűzanya üzenete 2013. december 25-én Jakov Éolo által

Az utolsó mindennapos jelenésén, 1998. szeptember 12-én, a Szűzanya azt mondta Jakovnak, hogy csak évente egyszer lesz számára jelenés, mégpedig december 25-én, Karácsonykor. Így történt ebben az évben is. A jelenés 15 óra 7 perckor kezdődött és 8 percig tartott. Azután Jakov a következő üzenetet adta át:

"Gyermekeim, Jézus ma különös módon szeretne beköltözni szívetekbe, hogy osztozzon veletek minden örömötökben és fájdalmatokban. Ezért gyermekeim, ma méginkább tekintsetek szívetekbe és tegyétek fel a kérdést, Jézus születésével valóban beköltözött-e szívetekbe a béke és az öröm? Gyermekeim, ne éljetek sötétségben, vágyakozzatok a fény és az Isteni üdvösség felé. Gyermekek, döntsetek Jézus mellett és ajándékozzátok neki életeteket és szíveteket, mert a Magasságbeli csak így tud munkálkodni bennetek és általatok."


Készítette és szerkeszti: Nagy Péter
06/30/202-5553
info KUKAC web-hang PONT hu
http://web-hang.hu

(E-mail címünket a kéretlen levelek elleni védekezés miatt írtuk ki a fenti formában.)