Keresendõ szöveg Kötet Címke

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
41 42 43 +
[+] címke hozzáadása
6 találat 1 oldalon
29
2918
BÁNATBAN IS SZERETHETEM JÉZUST?
1. Jézus iránti szeretetemet továbbra is meg akarom élni. 2. Nehezen viselem el az egyedüllétet. 3. Sokat bánkódom gyermekeim miatt, mert hitetlenek!
29
2935
HIVATÁSOMRÓL. LEMONDJAK HELYEMRŐL?
1. Feleségem ellene van annak, hogy szívvel-lélekkel tegyem azt, amit hivatásomnak élek meg. 2. Lehet társam az, aki hivatásomban segítségemre akar lenni? 3. Álljak félre, hogy másnak helyet adjak?
29
2941
SEGÍTENI SZERETNÉK.
Hogyan segíthetnék enyéimen?
29
2977
NAGYON BŰNÖSNEK ÉRZEM MAGAM.
1. Mindig bűnösnek érzem magam. Nem merek áldozni. 2. Milyen lehet a tisztítótűz? 3. Férjem nagyon kötődik anyjához.
30
3084
JÓ ANYA, JÓ FELESÉG VAGYOK?
1. Jól nevelem-e családomat? 2. Bénulásom karmikus-e?
30
3139
AGGÓDOMI MIT TEGYEK?
1. Miért akarnak megszabadulni tőlünk hozzátartozóim? 2. Születendő gyermekem miatt is aggódom a jövőnk miatt. 3. Mi a teendőm?

BÁNATBAN IS SZERETHETEM JÉZUST?

1. Jézus iránti szeretetemet továbbra is meg akarom élni.
2. Nehezen viselem el az egyedüllétet.
3. Sokat bánkódom gyermekeim miatt, mert hitetlenek!

Drága Gyermekem!

1. Kizárólag csak tőled függ, hogy meddig marad élő a kapcsolatunk! Én, Jézus, mindent megteszek azért, hogy kapcsolatunk állandó legyen! Rajtam semmi nem múlik! Neked viszont, ha valóban állandósítani akarod kapcsolatunkat, akkor feltétlenül állandósítanod kell reggeli imádat is! Tehát tudatosan fel kell venned Velem naponta az élő kapcsolatot! Tudatosítanod kell, hogy állapotszerűen csak akkor tudok benned élni, ha nemcsak nyitott vagy erre, hanem ki is fejezed Előttem, Jézusod előtt, és a szellemvilág előtt e szándékodat.

2. Senki nem született egyedüllétre! Ha hiteddel, tehát szíved szemével rálátsz arra, hogy soha nem vagy egyedül, mivel az ég angyalai és szentjei, Velem, Jézussal együtt, veled és benned élünk, akkor feltétlenül tapasztalni fogod, hogy a földi életben is vannak olyanok, és nem is kevesen, akik kapcsolatban akarnak maradni veled.

De itt is áll a mondás: belülről kifelé! Először azt a bizonyosságot kell állandósítanod magadban, hogy belül, a lelkedben, tehát a leglényegesebb területén életednek, soha nem vagy egyedül. Ennek lesz következménye az, hogy a felszínen, tehát a testi szemmel is látható területen tapasztalni fogod, hogy nem vagy egyedül, tehát oldódik az egyedüllét érzésének lehúzó ereje.

3. A földi élet egyik legfájóbb, legáldottabb, de egyben a legkegyetlenebb köteléke a vérkötelék. Mindenkinek meg kell vívnia azt a szabadságharcot, amelynek legnagyobb akadálya a vérkötelék. Még nekem, Jézusnak is, keményen meg kellett vívnom e harcomat (Márk 3:33), s bizony, e harcomnak ugyancsak szenvedő alanya volt anyám, Mária!

Ha egy gyermek már önálló, felnőtt emberré vált, akkor már a szülő számára megszűnt a szülői szerep! A szülőnek csak arra kell ügyelnie, hogy bűnrészes ne legyen, tehát, soha ne segítse volt gyermekét olyasmiben, amit helytelennek tart. Amíg valaki nem jut el erre a szintre, addig többé-kevésbé bálványimádó, mert volt gyermekét isteníti azáltal, hogy érte él, és nem az igaz, élő Istenért!

Ne azt mutasd kifelé, hogy bánt gyermekeid hitetlensége, hanem azt, hogy boldogít a Velem, a te Jézusoddal megélt kapcsolat! Ezzel tudod segíteni legjobban gyermekeid megtérését!

Megáldalak SZÍVEM BÉKÉT ADÓ SZERETETÉVEL!

Címkék: