Felhasználó Rendezés Privát megjelölés
szerint
4780 megjelölés 239 oldalon:
I<
<
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>
>I
2
122
VAN-E ÉRTELEM IMÁDKOZNI HALOTTAINKÉRT?
Van értelme a halottakért mondott imának akkor is, ha az illető már újra itt van a földön?
2
123
VÉLEMÉNY A TEMETŐKRŐL
Mondanivaló a temetőkről, és arról, hogy ne avassunk szentté politikusokat.
2
124
BIZONYTALANSÁG AZ AGYKONTROLL, JÓGA, EMBERI KAPCSOLATOK TERÉN
Uram, akit most Eléd hozok, az benső bizonytalanságban él, s szeretne a Te szándékod szerint haladni előre. Agykontroll, jóga, szülő- és barátnő-kapcsolatai mind kérdőjeleket támasztanak lelkében.
2
125
AGGÓDÁS MÁSOK LELKI ÜDVÉÉRT
Uram! Egy gyermeked aggódik közvetlen hozzátartozója lelkének üdvéért. Szeretné, hogy ha az a hit, mely őt élteti, e hozzátartozóját is éltetné.
2
126
VAN-E ISTENTŐL JÖVŐ PAPI HIVATÁS?
Uram! Valaki aziránt érdeklődik, hogy mi a szándékod vele? Pap, szerzetes, tanár, vagy valami egészen más pályát gondolsz számára?
2
127
BIZONYTALANSÁG HÁZASSÁG ELŐTT
Uram! Egy fiatal testvérem bizonytalan önmagában most, amikor házasság előtt áll. Kétségek kínozzák. Te is azt szántad neki, akit most ő gondol, vagy nem? Jól döntött-e emellett a házastárs-jelölt mellett? Egyáltalán, nem volna számára előnyösebb, ha sohasem lépne senkivel házasságra? Uram! Testvérem várja útmutatásodat.
2
128
VAN-E MEG NEM HALLGATOTT IMA?
Uram! Egy hívő lélek arra kér Téged, hogy mondd meg néki, miért nem talál meghallgatásra imája, melyet fogadott fia érdekében már annyiszor Eléd terjesztett? Azt is szeretné tudni, miért nem tud olyan folyamatosan imádkozni hangosan, mint gondolatban?
2
129
HAMVAZÓSZERDÁRÓL PAPOKNAK
Uram! Kérlek, mondj valamit hamvazószerdáról, a nagyböjti időszakról papjaidnak.
2
130
FOGALMAK TISZTÁZÁSA: SZEGÉNYSÉG; ALÁZAT; JÓZAN ÉSZ; JÓSZÁNDÉK; STB.
Uram! Egy testvérem, aki 11 oldalban írta le gondolatait, melyek kétségtelenül a HANG által mondottak alapján fogalmazódtak meg benne, szeretne választ kapni Tőled kérdéseire.
2
131
ÜDVÖZÜL-E MINDENKI, AKI MEGGYŐZŐDÉSE SZERINT ÉL?
2
132
EGY LEENDŐ KÖNYV MEGJELENÉSÉRŐL
Uram! Most megszakítom előző testvérem kérdéssorozatát. De majd folytatni fogom. Most a kecskemétiek kérését kell Eléd hoznom, akik könyvet akarnak írni a Veled való közvetlen kapcsolat által kapott kinyilatkoztatásaidról. Egy oldalt megküldtek nekem terjesztésre, illetve véleményezésre. Számomra olybá tűnt jelenleg ennek terjesztése, mint mikor túlontúl sok tápszerrel akarnak föltáplálni valakit annak érdekében, hogy meggyorsítsák növekedését.
2
133
EGY LÁTÓ, HALLÓ EMBER KONTROLLÁLTATNI KÍVÁNJA MAGÁT.
Uram! Egy olyan embert hozok Eléd, aki kontrolláltatni kívánja magát Veled. Ő lát és hall. Állandóan nyitva érzi magát olyan idegen szellemek felé, akikről nincs mindig meggyőződve, hogy felismeri őket, illetve szándékukat. Gyakran egyértelmű előtte, éppen az általuk hallatott ocsmány szavak miatt, hogy nem a Te irányításod alatt állnak. De vannak olyanok, akik irányítanák, vezetnék őt, és mondanak is szépeket neki, de nem tud bízni bennük, míg közvetlenül Tőled erre felszólítást nem kap. E testvérem naponta tapasztalja a benne működő és belőle áradó, másokat gyógyító erőt. Nagyon hisz Benned. De mégis sok benne a bizonytalanság, és súlyos tehernek éli meg azokat az anyagi problémákat, melyekkel neki és családjának naponta szembesülnie kell.
2
134
VALAKI VÉLEMÉNYT KÉR ÖNMAGÁRÓL
Uram! Egyik testvéremről már elmondtad egyszer véleményedet. Ő ezt akkor nagyon komolyan vette. Most újra arra kér, milyennek látod őt jelenleg?
2
135
VÉLEMÉNY A LOMBIK-GYERMEKEKRŐL
Uram! Mi a véleményed a lombik-gyerekekről?
2
136
KAPCSOLATTEREMTÉS ŐRANGYALAINKKAL
Uram! Hogyan lehet kapcsolatot teremteni őrangyalunkkal?
2
137
VÉLEMÉNY AZ AUTOMATIKUS ÍRÁSRÓL
Uram! Mondd el véleményedet az automatikus írásról, és szólj arról, kell-e és hogyan kell kapcsolatot tartanunk a szellemvilággal?
2
138
A VEGETÁRIUS ÉLETMÓDRÓL
Uram! Mi a véleményed a vegetáriánus életmódról?
2
139
HELYES-E SAI BABA TANÍTÁSA?
Uram! Helyes-e Sai Baba tanítása?
2
140
AKI FÖLÖTT ÁTCSAPTAK A HULLÁMOK
Uram, egy asszony, aki úgy érzi, átcsapnak már fölötte a gondok hullámai, segítségért fordul Hozzád.
2
141
AKI MÁR MINDENT MEGMOZGATOTT IMÁJÁVAL ÉS MÉGSEM MOZDUL SEMMI
Uram! Egy olyan ember problémáját hozom Eléd, aki imáiban már szinte minden szentet megmozgatott, s aki valahogy nem érti, miért nem találnak meghallgatásra kérései?