Felhasználó Rendezés Privát megjelölés
szerint
4780 megjelölés 239 oldalon:
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>I
1
61
KAPCSOLAT A SZELLEMEKKEL
Uram! Egy közeli városban él egy olyan testvérem, aki a Te nevedben maga köré gyűjt olyan jó szándékú embereket, akik azért akarnak közvetlen kapcsolatot találni a szellemvilággal, hogy „napra-kész” programot kapjanak életük alakításához. Hétfőn egy nagyobb csoport jön össze, pénteken pedig egy szűkebb, koncentráltabb gondolkodású társasággal foglalkozik. Mi erről a véleményed?
1
62
VÉLEMÉNY A GYÓGYÍTÓ IMÁRÓL
Uram! Egyik testvérem azt kérdezi Tőled általam, hogy mi a véleményed a gyógyító imáról?
1
63
VAN-E MEGOLDÁS SZOCIÁLIS ÜGYBEN?
Uram! Egyik testvérem azt kérdezi Tőled, hogy szociális gondozóként mit kell tennie. Egyáltalán van-e megoldás, amiben segíthetne?
1
64
A SZELLEMIDÉZÉSRŐL
Uram! Kérlek szeretettel, mond el véleményedet a szellemidézésről!
1
65
ISMÉT EGY ÁLOM MAGYARÁZATA
Uram! Az egyik fiatal testvérem kettő álmát hozza Eléd. Mi a véleményed ezekről az álmokról?
1
66
VÉLEMÉNY A GITÁROS MISÉRŐL
Uram! Gitáros testvéreim voltak itt vasárnap, és Rólad szóló énekeket énekeltek a szentmisén. Az öregek egy részének nem tetszett. Mi erről a véleményed?
1
67
VÉLEMÉNY A GENERÁCIÓS PROBLÉMÁRÓL
Uram! Ha már itt tartunk. Kérlek, mondd el véleményedet arról a generációs problémáról, melyet szinte minden társadalom szenved!
1
68
VÉLEMÉNY A PAPOKRÓL
Uram! Kettő pap volt itt nálam ma délelőtt. Egy idősebb és egy fiatalabb. Szeretettel kérdezem, miért nem tudtam velük közös nevezőre jutni?
1
69
SZERETETRŐL ÉS ŐSEINKRŐL
Uram! Tudom, hogy Hozzád bármikor, bármilyen problémával jöhetek. Természetes számomra viszont, hogy Te mindig úgy és olyat mondasz, ahogy, és amit csak a SZERETET mondhat. Előbbre nem akartam beleszólni, de nem értettem meg e kijelentésedet, hogy „csak a szeretet szükségszerű”. Kérlek, világítsd meg ezt jobban!
1
70
KERESZTSÉGRŐL, ÁTEREDŐ BŰNRŐL, A SZŰK KAPURÓL
Jézusom! Számomra nagyon nem megnyugtató az, hogy tudom, Te beszélsz hozzám, de ezt nem tudom úgy kamatoztatni életemben, hogy ezzel a Te ÜGYED, az emberek Hozzád térése tapasztalhatóan megvalósuljon.
1
71
VÉLEMÉNY J.G. KÖNYVÉRŐL: KAPCSOLAT A SZELLEMVILÁGGAL
Uram! Nem tudom megvárni, míg befejezem annak a könyvnek olvasását, melyről nagyon szeretném hallani véleményedet. A könyv címe: KAPCSOLAT A SZELLEMVILÁGGAL. Törvényei és célja. – Egy katolikus pap élményei. Írta: Johannes Greber.
1
72
BESZÉLGETÉS J.G. ELHUNYT KATOLIKUS PAPPAL, A KÖNYVÉRŐL.
Uram! Az előző kijelentésem óta eltelt egy jó óra. Ezalatt tovább olvastam az előbb említett könyvet. Most már akarok beszélni a könyv szerzőjével.
1
73
ZAVARÓ SZELLEM: BESZÉLGETÉS FOLYTATÁSA J.G.-REL.
Johannes Gréberrel történt beszélgetésem nem fejeződött be azzal, hogy meghúztam a csillagvonalat. El kell mondanom, hogy alig kezdődött el az előző beszélgetés, szinte láthatóan, nagyon zavaróan, előttem valaki nagyon mutogatott, szinte kiabálva, hadonászva akarta megakadályozni, hogy figyeljek a HANGRA. Az igazat megvallva, nem is Gréber akarta befejezni mondanivalóját, hanem én akartam ennek véget vetni. Nézni akartam a Fradi-Vác meccset. (Az eredmény 0 -0 lett.) De ma reggel, hogy fölébredtem, újra megszólalt bennem Gréber, s a következőket mondta:
1
74
VAN JELENTŐSÉGE, HA HALOTTAINKKAL ÁLMODUNK?
Uram! Egyik testvérem arról kérdez, hogy van-e jelentősége annak, ha valaki elhunyt hozzátartozóival álmodik.
1
75
A KECSKEMÉTI FAKÍRRÓL
Uram! 1993 okt. 31-én Kecskemét városában egy fakír, Kónya István keresztre fogja feszíttetni magát, s legalább egy perccel tovább akar maradni a kereszten, mint Te voltál. Mi erről a véleményed?
1
76
RAGASZKODNUNK KELL-E A KATOLIKUS EGYHÁZHOZ?
Jézusom! Egyik testvérem súlyos lelki problémákkal küzd. Kérlek, segíts rajta! Problémáinak egyik gyötrő kérdése így hangzik: Miért kell ragaszkodnunk a katolikus Egyházhoz?
1
77
ISMÉT EGY ÁLOM MAGYARÁZATA
Jézusom! Ismét álmot hozok Eléd. Eddig is mindig vállaltad, hogy adsz magyarázatot. Kérlek most is erre.
1
78
A KÉT FŐPARANCSRÓL
Uram! Ma a két főparancsról szól az evangélium. Reggel furcsa gondolatot adtál. Kérlek, fejtsd ki jobban!
1
79
MÁRIÁRÓL ÉS JÉZUS MEGJELENÉSI FORMÁIRÓL
Jézusom! 1993. október hónapja van. Kérlek szeretettel, beszélj nekem a Szűzanyáról! Októbert az ő hónapjának mondjuk.
1
80
A MÁRIA-TISZTELETRŐL