Felhasználó Rendezés Privát megjelölés
szerint
4780 megjelölés 239 oldalon:
<
1
2
3
4
5
6
7
>
>I
1
21
MI JÖN KÖZVETLENÜL ISTENTŐL?
Istenem! Igazán nem tudom, hogy mi jön közvetlenül, és mi jön közvetve Tőled.
1
22
AZ IRGALOMRÓL
1
23
A MENYASSZONY-VŐLEGÉNY HASONLATRÓL
Uram! A menyasszony-vőlegény hasonlat a Szentírásban valóban a mennyországi boldogságot akarja érzékeltetni?
1
24
MÁRIA SZÓL A FIATALOKRÓL, ÉS A BÓDULATRÓL.
Szűzanya! Szólj hozzám, hallgat a Te szolgád!
1
25
IRGALOM ÉS IGAZSÁG
Jézusom! A Te irgalmas szeretetedről, a mi irgalmatlan önzésünkről elmélkedve fordulok most Hozzád.
1
26
A SZERETET NEM SABLONIZÁLHATÓ. A PRÓFÉTA CSAK IGAZAT MOND.
Jézusom! Az elmúlt félévben sokszor és sokat mondtál nekem. Miután láttam, hogy a Te szavaidból nemcsak én meríthetek erőt, úgy határoztam, hogy leírom azokat. Hamarosan megtelt egy vaskos füzet. Eddig e füzet tartalmát próbáltam leírni. De ez a másolás nagyon döcögően megy nekem. Ennek egyszerűen az az oka, hogy olyasmivel kísérleteztem, ami nem lehetséges. Vagyis valami rendszert, valami szilárd fonalat próbáltam találni, hogy ráfűzzem a Tőled jövő gondolatokat. De amint a szeretetet nem lehet sablonizálni, úgy a Te gondolataidat sem. Ezért a jövőben azt írom le, amit itt és most éppen sugallsz nekem.
1
27
HOGYAN LEHET JÉZUS VALÓSÁGOS ISTEN, ÉS VALÓSÁGOS EMBER?
Jézusom! Mostanában sok vita folyik arról, hogy Te hogyan lehetsz valóságos Isten, és ugyanakkor valóságos ember? Kérlek, világosítsd ezt meg nekem!
1
28
AKINEK NEHÉZ NYILVÁNOSAN IMÁDKOZNI
Jézusom! Egyik testvérem azt kéri Tőled, hogy mondj neki valamit az imádságról, mivel oly nehezen tud szólni Hozzád, főleg olyankor, mikor közösségben akar imádkozni hangosan.
1
29
JÉZUS BESZÉL AZ Ő EGYHÁZÁRÓL
Jézusom! Kérlek, szólj hozzám Egyházadról!
1
30
A RENDRŐL
Uram! Egyik testvérem hallani szeretne Tőled valamit a REND-ről.
1
31
A HAJLÉKTALANOKRÓL
Jézusom! Egyik testvérem, aki hajléktalanokkal is foglalkozik, szeretné hallani véleményedet erről a társadalmi méretű problémáról.
1
32
HOZZÁÁLLÁSUNK A PAPOKHOZ
Uram! Az egyik közösségben valaki anélkül, hogy a többiekkel előre megbeszélte volna, felkért egy papot, hogy látogassa meg e közösséget, s beszéljen nekik. Ez az illető úgy gondolja, hogy a róm.kat. Egyházban nélkülözhetetlen a pap. Mikor intézkedését közölte a többiekkel, akkor egyik közösségi testvér méltatlankodott a pap meghívása miatt. Ez után arra kért engem, hogy kérdezzelek meg, mi a Te véleményed erről az esetről?
1
33
HA EL AKARJÁK HAGYNI A KÖZÖSSÉGET EGYESEK
Uram! Testvérem arról panaszkodik, hogy közösségében van olyan, ki azért akar elmenni a közösségből, mert testvérem kemény bírálattal illette az Egyházat. Kérlek, mi erről a véleményed?
1
34
A TELEFON-SEGÉLYSZOLGÁLATRÓL
Uram! Egyik testvérem szeretne hallani valamit Tőled a telefon-segélyszolgálatról.
1
35
AKI HIÁBA VÁR LEVELET BARÁTJÁTÓL
Uram! Fiatal, tizenéves testvéreim kéréseit, kérdéseit hozom Eléd. Várjuk válaszodat. Egyik testvérem arra keresi a választ, hogy miért nem kap levelet barátjától
1
36
EGY ÁLOM MAGYARÁZATA
Jézusom! Egy álom magyarázatát kéri Tőled egyik testvérem.
1
37
A HÉTTÖRZS ALAPÍTVÁNYRÓL
Jézusom! Nagyon köszönöm a mai napra esedékes szentírási részt. Úgy gondolom, helyes most föltennem Neked kérdésemet a Hét Törzs Alapítvánnyal kapcsolatban.
1
38
ISMÉT EGY ÁLOM MAGYARÁZATA
Jézusom! Ismét egy álom magyarázatát kéri Tőled egyik testvérem. Álma tömören ez volt: kőművesek dolgoztak náluk, és testvérem édesanyja sörért küldte őt. Sötét volt. Az égen az égitestek összeolvadtak.
1
39
MAGYARÁZATA LÁTOMÁSOKNAK
Uram! Egyik testvérem választ vár tőled. Vagy inkább úgy mondom, üzenetedre számít.
1
40
MAGYARÁZAT MÁRIÁRÓL
Jézusom! Egyik testvérem választ vár Tőled Máriával kapcsolatban. Ő nem akar látni képeket. Ennek ellenére látta egyszer Máriát, mégpedig szomorúnak.