vAZ ELRAGADTATÁS


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Főoldal
A Hang szerzője
Heti frissítések
Léleképítő idézetek
Hang-közösségek
A Hang terjesztése
Esthajnal magazin
Mária üzenetei
Hang megrendelése
Hang letöltése
Vendégkönyv és chat
Fórum
Bannerjeink
PartnereinkAZ ELRAGADTATÁSRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK LETÖLTÉSE

A TISZTASZÍVŰEK (saját nyelvükön Biofómok)ÜZENETEI

A hírlevelek PDF formátumban olvashatóak. Egérrel az egyes hírlevelek, illetve üzenetek linkjeire görgetve, elolvashatod azok rövid tartalmát.

Bevezető hírlevél / Az elragadtatás erkölcsi feltételei / 2020. augusztus 10-i üzenet / 2021. január 31-i üzenet /

Életfa

AZ ELRAGADTATÁS ELŐKÉSZÍTÉSNEK OKAI

Népességcsökkentés 1. / Népességcsökkentés 2. / Népességcsökkentés 3. / Népességcsökknetés 4. /

Életfa

ALAPPROBLÉMÁK

Kiragadott jézusi idézetek értelmezési problémái

Életfa

AMIRŐL A MÉDIÁKBAN ÁLTALÁBAN NEM BESZÉLNEK

Testvérek küldték

1.

Az 1.0-ás emberről a 2.0-ra való áttérés
2020.09.03.

"Ember 2.0"? - Dr. Carrie Madej felhívása a világ számára .

Dr. Carrie Madej, amerikai orvosnő szerint a transzhumanizmus már az ajtón kopogtat és komoly veszélyt jelent az emberi fajra.

A transzhumanizmus az ember szellemi és fizikai képességeinek fejlesztését hirdeti a tudomány és technika felhasználásával. Képviselői emellett szükségtelennek tartják az "emberi állapot" egyes jellemzőit, mint például az öregedést és a halált.

Az orvosnő állandóan letiltott videóiában megosztja véleményét arról, hogy mit jelent az 1.0-ás emberről a 2.0-ra való áttérés. Leírja a transzhumanizmust, és aggodalmát fejezi ki az mRNS és a DNS oltások kockázatai miatt.

A vakcina mikroszkopikus tűkristályokkal ellátott ragtapasszal is beadható, elég a kézre ráragasztanod, majd lehúznod és már be is vagy oltva. A kristályok hydrogelt tartalmaznak, ami egy nanotechnológia robotikus elemekkel. Ezek összekapcsolódnak a mesterséges intelligenciával és így egy emberre is rá tudnak kapcsolódni. Össze tudnak kötni okostelefonoddal, ezen keresztül pedig egy felhő alapú rendszerrel, vagy más okos eszközzel és így vége a magánszférádnak.

A hydrogelben ott van a luciferase nevű enzim (ezen a néven szabadalmaztatták), illetve maga a vakcina is, ami módosított RNS, illetve módosított DNS. Végül így hozzák létre a génmanipulált embert.

A fenti tervek kivitelezői mögött nagy nevek vannak, pl. az USA Védelmi Minisztériuma, a DARPA (az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatásokért felelős részlege), vagy Bill és Melinda Gates. Fenti módszerükkel a Földről el lehet tüntetni egy egész fajt.

Ugyanerről lehet olvasni ezen az oldalon és az oldal alján angolul is elhangzik a videó:

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/08/egy-amerikai-orvosno-szerint.html#more

2.

A Válasz Online-nak Budapesten exkluzív interjút adott a világ egyik legkeresettebb MI-szakértője (MI = Mesterséges Intelligencia). Ő George Tilesch, vagyis Tilesch György, aki jelenleg többek között a Fehér Ház MI-etikai munkacsoportjának tagja, és most új, magyarul jövőre megjelenő könyvével kapcsolatban beszél. Idézünk tőle:

"A könyvben leírjuk, hogyan lehet fél nap alatt térdre kényszeríteni egy országot hamis miniszterelnöki vallomással, megfűszerezve az infrastruktúra elleni kibertámadással. Az MI-képgenerátorok már ma is sok ezer, sohasem élt ember arcképét tudják létrehozni. El fogják árasztani a közösségi hálókat minden korábbinál hitelesebb álprofilok."

Erről itt van szó:

https://www.valaszonline.hu/2020/08/24/tilesch-gyorgy-mesterseges-intelligencia-interju/?fbclid=IwAR19fdeVvHqF6mr_pJTON3g8dsf2273fghKHM6_aLuge9FRuzKHK2X8jJJs

3.

"Mintha eljött volna a világvége" - San Franciscóban nem látni a Napot a bozóttüzek miatt

Lángokban áll az Egyesült Államok nyugati partvidéke Mexikótól a kanadai határig.

A San Francisco Chronicle című lap tudósítása szerint San Franciscót szerdán csaknem teljes sötétség borította a sűrű, szinte áthatolhatatlan füst miatt, majd délutánra a sötétséget a lángok bíbor színe váltotta fel. Kalifornia több településén is hasonlóról számoltak be.

Öt kisebb várost teljesen elemésztett a tűz, attól kell tartani, hogy rekordmagas lesz a természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma.

Itt olvasható a teljes cikk a döbbenetes képekkel:

https://444.hu/2020/09/10/mintha-eljott-volna-a-vilagvege-san-franciscoban-nem-latni-a-napot-a-bozottuzek-miatt

4.

90% lehet azok aránya, akiknél pozitív lett a Covid teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust, és nem fertőzőek, így nehéz megérteni a járvány valódi mértékét, illetve azt, hogy akkor ez járványnak nevezhető-e?

A cikk szerzője Peter Andrews Londonban élő ír tudományos újságíró és író. Élettudományi háttérrel rendelkezik, és a Glasgowi Egyetemen szerzett genetikai diplomát.

Kiderült, hogy az Egyesült Államok egyes részein a Covid-19 esetek diagnosztizálásához használt standard tesztek rendkívül érzékenyek, és a "pozitívnak" minősítettek túlnyomó többsége tünetmentes nem terjesztő alanynak bizonyult.

A teljes cikk itt olvasható:

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/09/90-lehet-azok-aranya-akiknel-pozitiv.html#more

5.

Német orvosi felszólalás a Covid ügyében terjesztett hazugságokról (magyar felirattal):

https://www.facebook.com/watch/?v=292095061960389&extid=PI2OQqAmiMZGvufx

6.

Megnyílt a "pokol kapuja" Oroszországban

Különös dolgok történnek az Északi-sarkkörön túl. Ezek egyike, hogy immáron 17 helyen "megnyílt a pokol kapuja".

https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/klimavaltozas-oroszorszag-eszaki-sarkkor.713139.html