Vissza az előző oldalra Főoldal

A Mennyek Országa Hangjának tanítása, részlet a Hang 20/1970 sz. leveléből:

"A Lélekkeresztség, mint a neve is mutatja, belemerülés a Szentlélekbe. Ezt a bemerítést Én, Jézus végzem akkor és azokkal, amikor és akik erre lélekben felkészültek, vagyis, átadták magukat Nekem, vagyis, befogadtak Engem életükbe, mint Urukat és Megszabadítójukat!
Kell tehát egy olyan közeg, egy olyan közösség, amely lehetővé teszi számodra azt, hogy Velem komolyan megismerkedj, Velem komolyan foglalkozz és vállald azt, hogy úgy tudjak benned élni, mint amilyen vagyok, tehát úgy, amint a názáreti Ácsban éltem ÉN, a názáreti Ács.
Nem akármilyen szeretetet kívánok tőletek! Meg kell tanulnod neked is és mindenkinek, aki komolyan Hozzám akar tartozni, hogy úgy szeressétek egymást, ahogy Én szerettelek titeket (János 13;34)!
Nem azt kívánom, hogy e téren a gyakorlatban tökéletesek legyetek, hanem azt, hogy erre törekedjetek! Tehát belül légy nyitott, kívül pedig keresd meg azokat a társaidat, akik Engem akarnak megjeleníteni életükben. Én csak az ilyen lelkeket tudom Lélekkeresztségben részesíteni."

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal