Vissza az előző oldalra Főoldal

A Mennyek Országa Hangjának tanítása, részlet a Hang 28/2800 sz. leveléből:

"A föld arra való, hogy levizsgáztasson benneteket abból a tantárgyból, amelyet - sajnos - egyetlen iskolában sem tanítanak. Nem azért nem tanítanak, mert úgy gondoljátok, hogy nem ez lenne a legfontosabb, hanem azért, mert nem találtok rá megfelelő képességű és számú tanárt.
Ez a tantárgy: SZERETÉS ÉS SZERETNI TANÍTÁS! Kivétel nélkül minden ember azért született, hogy ezekből vizsgát tegyen.
Isten a szeretet körén belül mindenható, de a szeretet körén kívül tehetetlen. Illetve, várakozó állásponton van, mert ismeri szeretete erejét, s ezért tudja, hogy előbb-utóbb visszatérnek Hozzá szellemi teremtményei. Tudja, hogy előbb-utóbb még a legmegátalkodottabb is rájön arra, hogy mindenki csak úgy lehet boldog, ha nem elégszik meg azzal, hogy őt ölelje át Isten, hanem ő is át kell, hogy ölelje Istent. Előbb-utóbb mindenki rájön arra, hogy senki nem attól lesz jó, amit Isten tesz vele, hanem attól, amit ő tesz az Istennel!
Ha ezeket az alapigazságokat belátod, akkor megérted, hogy nem a mennyországot teremtette Isten a földért, hanem a földet a mennyországért. Isten álma az, hogy mindenki a mennyország polgára legyen. A szellemi lények vágyai, s csak addig mondhatók a szeretetre teremtett lények isteni vágyainak, amíg az előbb említett kettős ölelést célozzák meg. Ahol nem ez történik, ott Isten bármit tesz, az ember képes pokollá tenni a földet."

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal