Vissza az előző oldalra Főoldal

A Mennyek Országa Hangjának tanítása, részlet a Hang 28/2898 sz. leveléből:

"Szíved mélyén él a téged boldogítani akaró, a benned boldogító módon jelenlévő Istened! Az a sok zavar, amelyet a felszínen kavarogni látsz, ne gátoljon abban, hogy a mélységeket keressd! Valamikor tanítványaimnak azt mondtam, hogy evezzenek a mélyre, s ott vessék ki a hálójukat. Hallgattak Rám, s nagy áldásban volt részük.
A mélységben mindig a SZERETET honol! Igen, mert nemcsak Isten, de minden szellemi lény is egy megteremtményesült szeretet még akkor is, ha nem tud erről. E téren a tudatlanság egyben a boldogtalanságnak és a menekülés vágyának is forrása.
Szegény gyermekeim! Fennakadtok a látszaton ahelyett, hogy megtanulnátok örülni annak, hogy be van írva nevetek a mennyben. Minden szellemi lény nevét a szívemben hordom. Akkor történik meg bennetek az újjászületés, amikor erre rájöttök. Ennek megtörténte csak idő kérdése.
Egyszer mindenkinél megszűnik a menekülés. Mindannyian előbb-utóbb bele fogtok fáradni abba a menekülésbe, amely kívülről hiteget benneteket a boldogság illúziójának kergetése által. Tudnod kell, hogy csak belülről indulhat el gyökeres megoldás. Tudnod kell, hogy csak magadért felelsz. Tudnod kell, hogy a földi élet rajtad kívül a te számodra soha nem lehet mennyország. Tudnod kell, hogy a földi élet poklában kell megtalálnod magadban a mennyországot. Tudnod kell, hogy mielőbb megtalálja valaki önmagában a Velem, a te Jézusoddal való találkozást, békémmel találkozik önmagában!" /p>

Vissza az előző oldalra Főoldal