Vissza az előző oldalra Főoldal

A Mennyek Országa Hangjának tanítása, részlet a Hang 16/1404 sz. leveléből:

"Kivétel nélkül minden embernek egyetlen élethivatása van: a szeretni tanítás!
Ha elolvasod a HANG írásait, azt fogod látni, hogy ugyanazt mondja mindenkinek, de mindig egy kicsit másképpen! Igen, mert a szeretni tanításnak feltétlen feltétele az, hogy Tőlem tanulj meg szeretni! Helyesen szeretni csak az tud, aki beenged önmagába Engem, és többé-kevésbé elmondhatja ugyanazt, amit Pál mondott, amikor ezt mondta: 'Élek én, de már nem én, hanem Krisztus él bennem!'(Galata 3;20).
Aki a földre jön, az azért jön, hogy önközpontúságát felszámolja. Sajnos, legtöbben nem ezt teszik, hanem fejlődés helyett visszafejlődnek, és én-központúságukat kiterjesztik családjukra, rokonaikra, községükre, országukra, vallásukra. Mindezt azáltal teszik, hogy hitvallásokat fogalmaznak meg maguk számára, amely hitvallások valójában ideológiák arra, hogy leárnyékolják, vagy egészen lehetetlenné tegyék önmagukban az Én szeretetem kibontakozását.
Neked is tudomásul kell venned, hogy a földön a szeretet kibontakozásának útja nem lehet más, mint egyfajta keresztút. De Én e keresztutadon a te cirenei Simonod leszek! Úgy kell elfogadnod mások másságát, hogy közben hűséges maradj Hozzám, az ÚTHOZ!
Ha így vállalsz Engem, akkor meg fogod tapasztalni, hogy Én már régen vállaltalak téged, és ez olyan benső békét biztosít számodra, mely itt a földön már a mennyország előíze! Megvalósul benned az, mit így fejeztem ki: 'Az Én békémet adom nektek (János 14;27)!"

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal