Vissza az előző oldalra Főoldal

A Mennyek Országa Hangjának tanítása, részlet a Hang 14/1299 sz. leveléből:

"Az egész világ számára nagyon megszívlelendő volna feltenni e kérdést!
- Hogyan segíthetek Máriának? - Anyám mindent elkövet, amit egy égi édesanya csak megtehet, hogy segítséget kérjen tőletek ahhoz a misszióhoz, amelyet ő vállalt azzal, hogy rendre megjelenik a Föld különböző pontjain.
Óriási veszélyben van a Föld! Ami Jugoszláviában történt, az csak halvány előjele annak, ami vár rátok, ha nem hallgattok Anyámra!
Úgy segíthettek Máriának, ahogy Ő segít Nekem! Küldetést vállal! Küldetésének tartalma pontosan az, amit Én az evangéliumok­ban elmondtam nektek! Pontosan az, ami a HANG - kötetek tartalma!
Szó sincs ijesztgetésről! Egyszerűen arról van szó, hogy a világtörténelem nagy egészét egységben a földről nem lehet átlátni. Innen viszont igen. Mária ezért, a nagy egészet egységben látva, látja annak a bűnáradatnak a következményeit is, amit ti a legjobb szándék mellett sem láthattok. Arra hívja fel tehát a figyelmeteket, hogy higgyétek el, amit lát, azt jobban látja, mint ti, s ezért sürgeti a megté­rést, amíg erre lehetőségetek van a földön!
Ha tehát segíteni akarsz Máriának, akkor lelked iránytűjét az örökkévalóság irányába állítsd be. Értéknek azt értékeld, aminek az örökkévalóság mérlegén is súlya van. Tehát a mulandóságot eszköz­nek használd arra, hogy a CÉLT, a Velem való élő kapcsolatot ápold!"

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal