Vissza az előző oldalra Főoldal

A Mennyek Országa Hangjának tanítása, részlet a Hang 7/557 sz. leveléből:
/Fiatalokról, konzervatív papokról/

"Nekem nagyon kedvesek azok, akik imáikkal, énekeikkel dicsőítenek, mert ezeknek ki tudom nyitni azokat a benső szemeiket, amelyekkel jobban láthatják, hogy mennyire szeretem őket. Ez azért nagyon fontos, mert aki átéli, hogy Én mennyire szeretem őt, azt ez nagyon boldoggá tudja tenni. Éppen azért van olyan sok boldogtalan közöttetek, mert kevesen vagytok, akik lehetővé teszitek Számomra, hogy megnyissam szívetek szemét.
De Én nemcsak látást adok, hanem ERŐT is. Az Én erőm ma is töretlen. Ma is tudok építeni, buzdítani, vigasztalni, gyógyítani, irányítani, megnyugtatni és lelkesíteni. Aki vágyakozik Lelkem után, azt megajándékozom Lelkemmel (Lukács 11; 13).
Meg kell tanulnotok nemcsak hinni abban, hogy bennetek vagyok Lelkem által, hanem abban is, hogy működni akarok általatok a földön. Ki kell nőnötök azokat a mankókat, amelyekre eddig ugyan szükségetek volt, de most már tudnotok kell járni saját lábatokon. Ez azt jelenti, hogy az Engem dicsőítés, a Hozzám fordulás nincs papokhoz kötve. Mindenki által tudok szólni és cselekedni, aki eszét és szívét egyaránt használni szokta az Én érdekemben.
Nem a félelem lelkét kaptátok, hanem a fogadott istengyermekség Lelkét. Ha lesz bennetek bátorság arra, hogy Velem közvetlen kapcsolatban, az Én Lelkem sugallatát kövessétek, akkor papok nélkül is gazdagodni tudtok Bennem. Ha nem lesz erre bátorságotok, akkor nem lesztek jó tanítványaim.
Amint a világi életben nemcsak fogyasztói réteg van, hanem termelői is, pontosan így, ti eddig csak fogyasztói réteg voltatok a kegyelem rendjében. Vállalnotok kell, hogy termelők legyetek! Vagyis, a bennetek élő Lelkem hatására jöjjetek össze, beszélgessetek Rólam, imádkozzatok a világért, és úgy foglalkozzatok tanításommal, ahogy azt Én az evangéliumokban meghagytam nektek. Ne féljetek! Nagyobb tévedésekbe nem fogtok kerülni, mint amiben papjaitok vannak. Az Én Lelkem nem akárki! Jobban szeretlek Én benneteket, mint ti gondoljátok. Várom, és ELVÁROM, hogy a Lélek gyümölcseit teremjétek. (Galata levél 5; 22-25)."

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal