Vissza az előző oldalra Főoldal

A HANG 20/2007 sz. levelének tanítása:


"Senki nem tudja úgy rendbe rakni életét, ha a másik ember hibái miatt bosszankodik! Mindenki csak akkor találhat önmagára, ha a javítást állapotszerűen vállalja önmagán.
Óriási tévedésben vagytok, ha úgy gondoljátok, hogy a boldogságotok elérhető áldozatvállalások nélkül is! A földi élet nem mennyország! Ide senki sem jött azért, mert az emberi élet értelme itt megtalálható! Ide mindenki azért jött, mert az emberi élet itt megjavítható!
Amíg nem döbbensz rá arra, hogy megjavulni jöttél, addig keserves kínok között újra és újra le kell születned a földre, egyre nehezebb körülmények közé, amíg el nem fogadod, hogy nem másokat kell megjavítanod, hanem magadnak kell megjavulnod. Ez természetesen mindenkire áll, aki megjavulni jött.
Én, Jézus, anyám, Mária és még vagyunk páran, akik nem megjavulni jöttünk, hanem azért, hogy elmondjuk és megmutassuk nektek, hogy hogyan kell megjavulnotok, miképpen kell átalakítanotok gondolkodásotokat. Mert a megjavulásnak ez a kiindulópontja!
Ha valaki cselekedeteiben kezd másképpen viselkedni, mint ahogy addig tette, de nem alakította át gondolkodását, az hamarosan visszatér helytelen viselkedési normáihoz. Ezért a kettőt, tehát a gondolkodás-átalakítást és az átalakított gondolkodásnak megfelelő viselkedést együtt kell vállalni!"

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal