Vissza az előző oldalra Főoldal

A HANG 10/809 sz. levelének tanítása:


"Drága Gyermek! Mária valóban felülmúlhatatlan Édesanya. Aggódó szeretete tette lehetővé számára, hogy éppen a ti korotokban annyi helyen megjelenjen a földön, és anyai szívének minden jóságát úgy közvetítse felétek, hogy e jóság forrásához, Mária Szívének Gyökeréhez, tehát Hozzám jussatok. Igen.
Máriának nincs nagyobb vágya, mint az, hogy Hozzám találjon minden gyermeke. Senki nem ismer és természetesen nem szeret Engem úgy, mint ő, és ezért nagyon jól tudja, hogy Isten végtelen szeretetével teljes békét és boldogságot csak Általam tud adni mindenkinek. Ezért akar mindenkit Hozzám irányítani.
Aki Máriát szereti, az hallgat szavára! A kánai menyegzőn Rám mutatva mondotta a szolgáknak: "Bármit mondd, tegyétek!"(János 2;5). Ezt teszi Anyám ma is! Ha szereted, hallgass rá! Ő általad is mondani akarja másoknak azt, amit akkor mondott a szolgáknak. Tehát kiválasztott téged, hogy segítségére légy nagy apostoli, missziós küldetésének teljesítésében ezekben az utolsó időkben.
Ez azt jelenti, hogy te azáltal szentelődsz meg, ha másokat is megszentelsz. Ez, bár földre szóló, de feltétlenül ÉGI küldetés! Anyám megosztja szívének erejét azokkal, akiket kiválasztott. Megkapod hát tőle ezt az erőt! Ő a bölcsesség széke, örömötök forrása, olyan lelki edény, mely minden körülményben rendelkezésére áll azoknak, akik belőle akarnak meríteni erőt a szeretethez.
Köszönöm háládat! Köszönöm, hogy elérte szívedet HANG-om hangja. Köszönöm, hogy Anyám a tiéd is. Így mi TESTVÉREK vagyunk!"

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal