Vissza az előző oldalra Főoldal

Részlet a HANG 2592 sz. leveléből:


"Én, Jézus, nem a rendkívüliségeknek, hanem a REND-nek vagyok az Istene. A te életedben ez azt jelenti, hogy mindig veled vagyok. A legegyszerűbb, a leghétköznapibb, a legszerényebb magatartásodban is ott vagyok szívedben, és Én, Jézus, vagyok az aki nemcsak téged építelek, buzdítalak és vigasztallak, hanem az a vágyam, hogy általad, veled és benned is tudjak így hatni másokra.
Te szeretetem eszköze vagy. De nem úgy, mint egy gép lehet eszköz egy mester kezében, hanem úgy, mint Isten partnere! Igen, te gyermekem és partnerem vagy egyaránt. Szinte állandóan tanulnod és gyakorolnod kell a szeretni tanítást, mert nem attól lesz szebb a világ, hogy te mindenkit szeretsz, amit attól sem lesz szebb a világ, hogy Én, Jézus mérhetetlenül szeretek mindenkit. A világ attól lesz szebb, ha megtanítjuk az embereket arra, hogy szeressék egymást. Tehát a soha senkinek nem ártást, a mindig mindenkinek megbocsátást, a segítő szolgálatot ott, ahol erre lehetőséged van, ez a feladatod, ezt várom el tőled, ezt szeretném megvalósítani benned és általad.
Hidd el, benned élek, és nyújtom feléd az Én békémet. Ez a benső béke, harmónia, benső derű kell, hogy sugározzék belőled! "

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal