Vissza az előző oldalra Főoldal

A HANG tanítása az abszolút első helyről - részlet a 4294. számú levélből:

"Vagy Általam, Velem és Bennem oldjátok meg életeteket, vagy nem lesz soha megoldott életetek! Vagy ABSZOLÚT ELSŐ helyre kerülhetek életetekben, vagy nem lehetek ott hatékony módon!
Nincs szellemi teremtmény a világon, aki megtalálhatná számotokra vagy megvalósíthatná Rajtam kívül benső békéteket. Rajtam kívül csak bódulat vár arra, aki meg akarja találni szívében a hazataláltság örömét. Engem, Jézust az evangéliumaimban föl lehet ismerni, mint UTAT a boldogsághoz. Nincs a világon olyan szellem vagy intézmény, amely Engem ebben helyettesíthetne!"

és részlet a HANG 599. számú levélből:

"Mindig nagy fájdalom járja át szívemet, amikor azt látom, hogy gyermekeim nem arra használják fel földi életük legtöbb energiáját, hogy Én egyedül is elég legyek nekik. Fáj, amikor látom, hogy nagyszerű lelkek, akik igazán mindent a legjobban csinálnak, csak éppen az első gombot gombolták be rosszul. Nekem már előre fáj a nagy kétségbeesésük, csalódásuk, amikor majd ráébrednek, hogy mindent újra kell gombolniuk. Bennük ez még a lappangási idő stádiumában van, de Én már szenvedem a végkifejletet. Kimondhatatlanul fáj szívemnek az, mikor azt kell tapasztalnom, hogy nem kerülhetek az abszolút ELSŐ HELYRE életetekben. Tehát arra a helyre, amelyen ha lehetnék, akkor az a törvényszerűség, amelyet soha senki meg nem változtathat, azt igazolná, hogy nincs is második hely. A második hely csak fantáziálás! Igen, mert ahol Én irányíthatok, ott megteremtem az alázatnak azt a légkörét, melyben a felszínen lehet ugyan vihar, de a mélyben mindig várja Enyéimet az Én békém"

Tolmácsolta: Petróczi István

Vissza az előző oldalra Főoldal

Információ

E-mail: Web-Hang
Telefon/üzenetrögzítő: (1) 262 7177
Fax-matáv: (1) 431 7657
Fax-westel: 06-30-8077 451
Mobiltelefon: 06-30-202 5553