Vissza az előző oldalra Főoldal


Az ártatlanul szenvedőkről

Budapesten, a Bokor portán minden hónap 3. szombatján Hang útját járó emberek jönnek össze, hogy a Hang kötetek ismeretében megbeszéljék Jézus tanításait. A 2007. január 20-i találkozón azt beszélték meg, hogy kik az ártatlanul szenvedők. Most az ehhez kigyűjtött Hang-idézeteket tesszük közzé.

Az oldal nyomtatása

"Minden olyan rossz, amiről nem tehetsz és neked fájdalmat okoz, az Nekem is fájdalmat okoz. De amint Én, úgy te sem tehetsz mást, mint ezt az áldozatot, ezt a fájdalmat felajánlod Atyámnak, annak a Végtelen szeretetnek, aki az ártatlanul szenvedők szeretete által képes elviselhetővé tenni számotokra azt a poklot, melyet ti földi életnek neveztek." (Jézus- A Hang: 3/229)

"...senki sem lehet boldog másképpen, csak úgy, ahogy azt Isten számára megtervezte. Azok pedig, akik Isten szeretetében élve, tehát nem bódultságuk folytán kerülnek a szenvedések őrlőmalmába, azok éppen a szenvedéseikben hozzák felszínre azt a szeretetet, ami képes szebbé, jobbá tenni a földi élet poklát!" (Jézus- A Hang: 22/2128)

"Ha nem oka, hanem elszenvedője vagy a családi veszekedéseknek, akkor te az Én sorsomból részesülsz, s ezt inkább vedd kitüntetésnek, mint büntetésnek, mivel Én, a te Jézusod, egy örökkévalóságon át részesíteni fogom békémben, örömömben, boldogságomban azokat, akik vállalták a földön azt, hogy ártatlanul részesülnek szenvedékeny sorsomban." (Jézus- A Hang: 29/3012)

"Szó sincs róla, hogy Isten érzéketlenül nézi az ártatlanok szenvedéseit! Sőt! Minden szenvedőben Isten szenved (Máté; 25:35-45)! Azok az ártatlan szenvedők, akikben Én, Jézus jelen vagyok, ha hisznek jelenlétemben, akkor olyan erőforrásnak vannak birtokában, amelynek alapján nagyon is megértik e mondatot: 'Mi ez az örökkévalósághoz képest?' Azok pedig, akik nem hisznek - igaz, boldogtalanul -, egy olyan adósságtörlesztés valósítanak meg, amelynek alapja ez: a szeretetnek igazságban, az igazságnak pedig szeretetben kell megnyilvánulnia." (Jézus- A Hang: 40/4278)

"...ha fölmerül bennetek a kérdés, hogy miért szenvednek az ártatlanok, akkor meg kellene látnotok, hogy az "inkább szeressétek ellenségeiteket"-tel együtt járó szenvedés által lesz, igazolódik mindenki ártatlansága! Tehát nem az ártatlansága miatt szenved, hanem a szenvedése által igazolódik ártatlansága! Az Én, a te Jézusod szenvedése nem a szenvedésem okára, hanem következményére mutat rá: "Nem ezeket kellett elszenvednie a Messiásnak, hogy bemehessen dicsőségébe?" (Lukács24;26). Tehát szenvedésem által igazoltam ártatlanságomat, s biztosítottam ennek velejáróját, az üdvösségemet! Nálatok is ennek kell megtörténnie!" (Jézus- A Hang: 30/3042)

"...csak a Szentlélek által újjászületett ember nevezhető ártatlannak!" (Jézus- A Hang: 40/4333)

"Sok, nagyon sok az ártatlan szenvedő ma a földön. A könyörtelen erőszak, a fiatalokat a bódultság felé terelő embertelen reklámőrület, a pénz imádat, ezek mind lelketlen módon főleg a naiv, hiszékeny, ártatlan emberek életét igyekeznek egyre elviselhetetlenebbé tenni." (Jézus- A Hang: 26/2611)

Vissza az előző oldalra Főoldal

Információ

E-mail: Web-Hang
Telefon/üzenetrögzítő: (1) 262 7177
Fax: (1) 431 7657
Mobil: 06-30-202 5553