Hang Szociális Alapítvány - Égi Béke a Földön


A HANG SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY WEBLAPJA

Égi Béke a Földön Közösség


ÉGI BÉKE A FÖLDÖN
Nyitó oldal
Az alapítványról
A könyvkiadásról
Alapító - kuratórium
Rendezvényeink
Könyveink
Hangfelvételek
Újságunk
Kapcsolat


Szeretettel köszöntünk weblapunkon!


A Hang Szociális Alapítvány weblapja megújult, az új címünk a http://web-hang.hu/alapitvany lett. Az itt látható oldalak még nem készültek el teljesen, bővítésük folyamatban.

Közösségünk lelkisége megismerhető a Dombi Ferenc katolikus pap által írt 43 Hang könyvből. Feri bácsi már nincs közöttünk, de könyvei letölthetőek, illetve megrendelhetőek (lásd a Könyveink menüpontot), illetve a http://web-hang.hu weboldalát. A Hang könyvek segítik megérteni az Evangélium üzenetét a mai kor embereinek.

Jézus a Hang könyvekről:

"Már negyvenkét Hang-könyv áll a rendelkezésetekre! Használd ki ezeknek a tartalmát, mert azért íródtak, hogy gyakorlati tanácsot, erkölcsi útmutatást adjanak nektek, Istent keresőknek. Szentlelkem egyedülálló módon tud jelenleg hozzátok szólni e Hang könyveken keresztül! Egyedülállóságát elsősorban tartalmának tisztaságában, és közlésemnek egyediségében értem. De nemsokára eljön az idő, sőt már itt is van, amikor egyes tanítványaim természetes lelki alapállásként fogják képviselni azt, ami ma még rendkívülinek számít!" (Megjegyzés: végül 43. könyv keletkezett.)

Aki szeretné megismerni a Hang közösséget, szeretettel várjuk a minden hónap utolsó vasárnapján tartott Szentmisénken. (Részletek a Rendezvényeink menüpontnál tekinthetőek meg).

A HANG KÖNYVEK MEGRENDELÉSE

Kundra István:
Mobil: 06-30-324 0304
(1026 Budapest Törökvész Lejtő 18/a)